Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ištikimybė

Ištikimybė

Svečius

S

18 įrašai

2009/08/30 08:10:40 08:10:40

Ar santykiuose sureikšminat ištikimybę? Ką manot apie kito žmogaus "nesisavinimą"?
Kaip su mergina pasikalbėt šia tema, kad tai nepasirodytų kaip pavydo scena?

Rubensiuke

R

12 įrašai

2009/08/30 08:18:50 08:18:50

Mano nuomone,istikimybe-savaime suprantamas dalykas poroje,be jos niekaip neisivaizduoju darniu poros santykiu.Negaleciau isduoti mylimo zmogaus,o jei isduotu mane(man tai-juodziausia isdavyste)-santykiai tikrai nutruktu...beje,taip kazkada mano gyvenime jau buvo,kalbu is savo patirties.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/08/30 08:27:02 08:27:02

Lytinė ištikimybė(nuosavybė) yra atgyvena, bobučių tauškalai. Apsižvalgykit aplink be akinių arba pradinukų pasiklauskit apie tai. Jie jums visą tiesą pasakys. Žmogus nėra kieno nors nuosavybė, nėra daiktas. Nenormalu, kai suabsoliutinama tariama(nesama) uodegos ištikimybė ir paminamos kitos. Negi nėra svarbesnių dalykų, principų ir vertybių? Apskritai intymus dalykas yra abipusis susitarimas.

to Lelis Borgia

T

1 įrašai

2009/08/30 08:58:48 08:58:48

Dar ilgai cia malsies ir busi priklausomas nuo internetiniu pazinciu portalo su tokiomis "inovatyviomis", siauromis ir trumpomis paziuromis. Stai tau atsakymas, kodel nesugebi uzmegzti normaliu santykiu ir nuolat "kabai" internete metydamas piktas, neva protingas nuomones.

Rubensiuke

R

12 įrašai

2009/08/30 09:01:37 09:01:37

Aisku,svarbu ir pagarba,ir tarpusavio supratimas,suderinamumas,taciau(pasakysiu grubiai)ikises kitai,man nebeikis,nebent,jei to nesuzinosiu ir nepajusiu.Man jau butu slykstu prie jo prisiliesti,fui,net nupurto...

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/08/30 09:12:52 09:12:52

to Lelis Borgia: Dar ilgai cia malsies ir busi priklausomas nuo internetiniu pazinciu portalo su tokiomis "inovatyviomis", siauromis ir trumpomis paziuromis. Stai tau atsakymas, kodel nesugebi uzmegzti normaliu santykiu ir nuolat "kabai" internete metydamas piktas, neva protingas nuomones.

Labai ačiū už piktą kritiką. Iš gyvenimiškos patirties žinau, kad žmonės per dažnai pyksta už tiesą. Už bandymą prie jos priartėti ar prisiliesti. Aš nesakau, kad esu teisus, tam ir diskusija, ginčas. Manau, kad daug čia esančių turi vienokių ar kitokių problemų ir nelabai sugeba užmegsti normalių santykių dėl per didelio egoizmo(savanaudiškumo) ir savęs susireikšminimo, netikrų dalykų suabsoliutinimo - nesamų dalykų pervertinimo.

Svečius

S

18 įrašai

2009/08/30 11:08:14 11:08:14

Lelis Borgia: Lytinė ištikimybė(nuosavybė) yra atgyvena, bobučių tauškalai. Apsižvalgykit aplink be akinių arba pradinukų pasiklauskit apie tai. Jie jums visą tiesą pasakys. Žmogus nėra kieno nors nuosavybė, nėra daiktas. Nenormalu, kai [b:9e0k3u3i]suabsoliutinama tariama(nesama) uodegos ištikimybė ir paminamos kitos[/b:9e0k3u3i]. Negi nėra svarbesnių dalykų, principų ir vertybių? Apskritai intymus dalykas yra abipusis susitarimas.

O kokios yra kitos istikimybes, gal gali isvardint? Zmones sugalvojo gera buda kaip save pateisint - svarbiau yra kitu dalyku, bet tu kitu dalyku niekas realiai ivardint dar nesugebejo.
Be to, ar tikrai kitos vertybes, principai pades nesugriut seimai net ir turint lytiniu santykiu su kitais zmonem? Juk seksas labai suartina su kitu zmogum, todel vis taip ne su viena ir ne su dviem partnerem suartejant velnias zino kas is tos seimos liks...

Saule99

S

9 įrašai

2009/08/30 15:44:07 15:44:07

Man istikimybe yra savaime suprantamas reiskinys. Vertybe. Neistikimybe - melas, negebejimas valdytis, atsakomybes stoka, egoizmas - tik savo noru paisymas. Melas yra melas, jam kompromisu buti negali. Negaleciau bendrauti su nepatikimu zmogumi - melagiumi.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/08/30 16:07:36 16:07:36

"Juk seksas labai suartina su kitu zmogum" - niekas neneigia, kad suartina brandžias, atsakingas ir dvasingas asmenybes, kultūringas būtybes. Bet gi žinote, kad daugumoje taip nėra. Liūdna, jei tik tik seksas suartina. Liberalizmo sąlygomis vyrą ir moterį tvirčiausiai ir geriausiai suartina babkės ir nereikia apgaudinėti, kad yra kitaip. Mano galva, normaliam žmogui vien sekso yra maža. Ji galima nusipirkti. Ištikimybė labai plati sąvoka ir tokia pat tema. Norint ką nors čia suprasti, reiktų susipažinti su lytinių papročių istorija, lytine kultūra, higiena, sauga, tradicija, papročiais ir įvairiomis epochomis, nusiėmus tamsius akinius ir be įžeidinėjimų.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/08/30 16:29:01 16:29:01

Svečius:
Lelis Borgia: Lytinė ištikimybė(nuosavybė) yra atgyvena, bobučių tauškalai. Apsižvalgykit aplink be akinių arba pradinukų pasiklauskit apie tai. Jie jums visą tiesą pasakys. Žmogus nėra kieno nors nuosavybė, nėra daiktas. Nenormalu, kai [b:2ud1dphm]suabsoliutinama tariama(nesama) uodegos ištikimybė ir paminamos kitos[/b:2ud1dphm]. Negi nėra svarbesnių dalykų, principų ir vertybių? Apskritai intymus dalykas yra abipusis susitarimas.

O kokios yra kitos istikimybes, gal gali isvardint? Zmones sugalvojo gera buda kaip save pateisint - svarbiau yra kitu dalyku, bet tu kitu dalyku niekas realiai ivardint dar nesugebejo.
Be to, ar tikrai kitos vertybes, principai pades nesugriut seimai net ir turint lytiniu santykiu su kitais zmonem? Juk seksas labai suartina su kitu zmogum, todel vis taip ne su viena ir ne su dviem partnerem suartejant velnias zino kas is tos seimos liks...

Yra ištikimybė Tėvynei, civilizacijai, tradicijai, principams, pagrindinėms vertybėms, pagrindinėms laisvėms, konvencijoms. Yra duoto žodžio tesėjimas, rūpinimasis šeima, vaikais, susitarimo, sutarties laikymasis. O kokia yra realybė – patys žinote. Draugų, draugystės, organizacijos, kuriai priklausai neišdavinėjimas ir taip toliau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume