Lelis Borgia: Na, yra gi I.Kanto"Grynojo proto kritika', vadinasi, yra ir "Grynoji lytynė neištikimybė", aprėžta evoliucijos, žodžiu, Gamtos. "Grynojo proto kritiką" skaičiau jaunas būdamas, jau vienuoliktoje klasėje, "Grynąją moterį" pradėjau skaityti nuo savo 23 metų po gero orgazmo(palaimos), o "Grynąją neištikimybę" praėjus dar dešimčiai metų. Tokia štai mano patirtis, dėl kurios, anot damų, kartais pasimalu inrenete, užsitraukdamos dailiosios lyties nemalonę - nešlovę. Kartais žmona ar vyras nėra verti tos lytynės ištikimybės, nes vienas iš jų veda slaptą, palaidą lytinį gyvenimą už šeimos ribų ir tai nėra paslaptis, nes turiu tam tikrą darbinę patirtį ir pakankamai pažįstu buvusius ir esamus bendradarbius - vyriškąją giminę ir, manau, kad neblogiau pažįstu ir moteriškąją giminę taip pat, todėl ir pasimalu čia kai kam ant pykčio. [u:3iuq5mxl][b:3iuq5mxl]Buvau čia užsiregistravęs po "Pigmaleono" nick'u, bet tuščiai, kaip damos sako beviltiškai, nes, anot jų, nesugebu užmegsti normalių santykių[/b:3iuq5mxl][/u:3iuq5mxl], bet pasimalti galiu.
Sugalvojo vieną dieną italas pamedžioti, pasiėmė šautuvą, šovinių ir išėjo į mišką.
Staiga eidamas miško keliuku pamatė meškiną, žinoma nusitaikė, šovė, kulka skriejo pro šalį. Meškinas atsisuko į jį priėjo ir sako:
- Žinai, tu į mane šovei, tai dabar aš tave išprievartausiu per visus galus.
Kaip tarė - taip ir padarė. Išžagino vargšelį kaip įmanydamas, apsisuko ir eina sau toliau.
Italas nusišluostė ašaras, įsidėjo kitą šovinį į šautuvą, vėl nusitaikė, vėl šovė, vėl pro šoną...
Meškinas vėl atsisuko, vėl atėjo prie italo ir sako:
- Žinai, tu antrą kartą į mane šovei. Dabar aš tave dvigubai smarkiau išprievartausiu....
Kaip tarė - taip ir padarė, pasitenkino, pasismagino, užbaigė ir apsisukęs sliūkina savo keliu. Italas drebančiom rankom pasiėmė trečią šovinį, šiaip ne taip užsitaisė šautuvą, galvodamas, kad dabar tai tikrai tą gaidį nušausiu už viską, ką jis man padare. Pasigirdo šūvis.... Meškinas atsisuko, vėl priėjo prie italo ir sako:
- Nu tu dabar prisipažink... nemedžiot čia atėjai, nemedžiot.....
swx