Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ištikimybė

Ištikimybė

16279id_one

1

161 įrašai

2009/08/30 16:52:59 16:52:59

Yra ištikimybė Tėvynei, civilizacijai, tradicijai, principams, pagrindinėms vertybėms, pagrindinėms laisvėms, konvencijoms. Yra duoto žodžio tesėjimas, rūpinimasis šeima, vaikais, susitarimo, sutarties laikymasis. O kokia yra realybė – patys žinote. Draugų, draugystės, organizacijos, kuriai priklausai neišdavinėjimas ir taip toliau.[/quote]

Man jusu labai gaila....nes jusu nieks nemylejo

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/08/30 17:39:05 17:39:05

one: Yra ištikimybė Tėvynei, civilizacijai, tradicijai, principams, pagrindinėms vertybėms, pagrindinėms laisvėms, konvencijoms. Yra duoto žodžio tesėjimas, rūpinimasis šeima, vaikais, susitarimo, sutarties laikymasis. O kokia yra realybė – patys žinote. Draugų, draugystės, organizacijos, kuriai priklausai neišdavinėjimas ir taip toliau.

Man jusu labai gaila....nes jusu nieks nemylejo [/quote]
Nusišypsok, gražuole, mane daug kas mylėjo ir tebemyli. Nemylėjo ir nemyli tik direktoriai ir nekurios mamyčiukų ir mafijos apipešiotos kuosos. Tiesa, direktorių ir aš nemyliu, ypač tų, kurie kilę iš ubagų. Labiau dvasios ubagų, tapusių direktoriais, Seimo klounais ir netikru elitu.
Don‘t worry, be happy, get the Smile, though your heart is aching.
Smile, even though it's breaking. Smile and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through for you today.
Wake up, come on and smile(pagal Lyle Lovett)

16279id_one

1

161 įrašai

2009/08/30 18:50:42 18:50:42

Lelis Borgia:
one: Yra ištikimybė Tėvynei, civilizacijai, tradicijai, principams, pagrindinėms vertybėms, pagrindinėms laisvėms, konvencijoms. Yra duoto žodžio tesėjimas, rūpinimasis šeima, vaikais, susitarimo, sutarties laikymasis. O kokia yra realybė – patys žinote. Draugų, draugystės, organizacijos, kuriai priklausai neišdavinėjimas ir taip toliau.

Man jusu labai gaila....nes jusu nieks nemylejo

Nusišypsok, gražuole, mane daug kas mylėjo ir tebemyli. Nemylėjo ir nemyli tik direktoriai ir nekurios mamyčiukų ir mafijos apipešiotos kuosos. Tiesa, direktorių ir aš nemyliu, ypač tų, kurie kilę iš ubagų. Labiau dvasios ubagų, tapusių direktoriais, Seimo klounais ir netikru elitu.

neapsigaukite....tai buvo netikra.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/08/31 05:56:38 05:56:38

Aha, nes niekad nieks nemylėjo manęs, todėl neverta būti ištikimu nevertai damai. Žmogus gali pakeisti savo gyvenimą paprasčiausiai pakeisdamas savo netinkamą mąstymą, pasaulio ir savęs suvokimą, elgesį, tik suradęs tinkamą, savęs vertą intymų partnerį ir būti jam, jai ištikimu. Nors...nors kiekvieną aplanko pabodimo sindromas, kad ir pačią darniausią porą, meilę ar puikią šeimą. Ir visi mes esame priversti gyvenimo kelyje vienaip ar kitaip spręsti tą pabodimo sindromo problemą. Šito mažai kas išvengia, jei yra energingi, gražūs, sveiki, kūrybingi, su ugnele ir polėkiu.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/08/31 06:08:47 06:08:47

Man patinka moterys, kurios turi kilnią dvasią ir charizmatišką spinduliavimą, kuris yra ne tik Dievo dovana, bet ir išlavinama savybė. Mylintys poroje vyras ir moteris turi rasti būdą, pratimus, ar gauti gerus patarimus, ritualą, kaip padėti rasti savo stipriąsias puses, įveikti pabodimo sindromą, grynosios lytinės neištikimybės niuansus, išmokti su džiaugsmu ir atsakomybe naudotis gyvenimu, lytine palaima, orgazmu, kūnų ir sielų grožiu, amžina jaunyste ir senstelėjus - išlikti savimi.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/08/31 06:27:55 06:27:55

Savintis žmogų ar būti ištikimam-du skirtingi dalykai.Manau, kad jeigu pora dairosi kažkur į šoną-ryšys nėra tvirtas arba jo net nėra.
Ištikimybė turi būti savaime suprantamas reiškinys poros santykiuose.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/31 06:30:06 06:30:06

AMEN

1.o kas yra "grynoji lytine neistikimybe" ?
2 kaip visuomet savo stiliuje. Sveikas sugryzes.
swx

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/08/31 07:38:03 07:38:03

Na, yra gi I.Kanto"Grynojo proto kritika', vadinasi, yra ir "Grynoji lytynė neištikimybė", aprėžta evoliucijos, žodžiu, Gamtos. "Grynojo proto kritiką" skaičiau jaunas būdamas, jau vienuoliktoje klasėje, "Grynąją moterį" pradėjau skaityti nuo savo 23 metų po gero orgazmo(palaimos), o "Grynąją neištikimybę" praėjus dar dešimčiai metų. Tokia štai mano patirtis, dėl kurios, anot damų, kartais pasimalu inrenete, užsitraukdamos dailiosios lyties nemalonę - nešlovę. Kartais žmona ar vyras nėra verti tos lytynės ištikimybės, nes vienas iš jų veda slaptą, palaidą lytinį gyvenimą už šeimos ribų ir tai nėra paslaptis, nes turiu tam tikrą darbinę patirtį ir pakankamai pažįstu buvusius ir esamus bendradarbius - vyriškąją giminę ir, manau, kad neblogiau pažįstu ir moteriškąją giminę taip pat, todėl ir pasimalu čia kai kam ant pykčio. Buvau čia užsiregistravęs po "Pigmaleono" nick'u, bet tuščiai, kaip damos sako beviltiškai, nes, anot jų, nesugebu užmegsti normalių santykių, bet pasimalti galiu.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/08/31 09:02:05 09:02:05

Puikiai žinote, kad yra daug nedarnos vyrų ir moterų santykiuose, šeimose. Lietuvoje per daug vienišų žmonių. Daugiau nei pusė šeimų išsiskyrusios. Vaikai auga toje didesnėje pusėje be tėčių. Nereikia aštrinti bereikalingo ginčo, kas pirmesnis - prigimtis ar dvasia, siela. Lytinė neistikimybė skirtingai vertinama įvairiose kultūrose ir religijose. Kiekvienas žmogus turi teisę į intymų gyvenimą, į seksą taip pat. Ką jam daryt, jei neturi tam partnerės ar partnerio, o prigimtis spiria? Mokslo įrodyta jau seniai, kad lytiniai santykiai yra sociumo, visuomenės egzistavimo svarbi dalis, nesusijusi tik su giminės pratęsimu ir labai veikiantys psichiką, visuomenės sveikatą ir kultūrą. Dabar gi žmogus planuoja šeimos dydį, išskyrus nupenėtus ir tų pačių moterų išlepintus, išpaikintus mamyčiukus, kurie mielai pridaro vaikų ir pabėga, rūpinimąsi palikdami kitiems: viasuomenei, valstybei, kaimynui. Jiems faina, kai jų vaikai užauga kitų sąskaitą. Sąskaita tų, kurie per mokesčius nuskriaudžia savo vaikus, savo šeimą: žmoną ir vyrą. Lytinė neištikimybė labai svarbi materialistams, kuriems ji kelia ir kels pyktį ir pavyduliavimą visiems, išskyrus mažą dalį žmonių, kurie sugeba darniai derinti turtą ir dvasią, kaip kokie budistai ar daoistai. Na, tų, kurie piktavališkai nieko nebesisavina ir prie nieko nebeprisiriša, bet myli ir gerbia save, kitus, moterį ir vyrą, supranta jų primtį ir jos poreikius, dvasią.
P.S. Gaila tik, kad savo rašybos, korektūros ir stiliaus klaidas pamatai tik pasiuntęs čia savo nuomonę ar mintijinę išdaigą.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/31 10:05:54 10:05:54

Lelis Borgia: Na, yra gi I.Kanto"Grynojo proto kritika', vadinasi, yra ir "Grynoji lytynė neištikimybė", aprėžta evoliucijos, žodžiu, Gamtos. "Grynojo proto kritiką" skaičiau jaunas būdamas, jau vienuoliktoje klasėje, "Grynąją moterį" pradėjau skaityti nuo savo 23 metų po gero orgazmo(palaimos), o "Grynąją neištikimybę" praėjus dar dešimčiai metų. Tokia štai mano patirtis, dėl kurios, anot damų, kartais pasimalu inrenete, užsitraukdamos dailiosios lyties nemalonę - nešlovę. Kartais žmona ar vyras nėra verti tos lytynės ištikimybės, nes vienas iš jų veda slaptą, palaidą lytinį gyvenimą už šeimos ribų ir tai nėra paslaptis, nes turiu tam tikrą darbinę patirtį ir pakankamai pažįstu buvusius ir esamus bendradarbius - vyriškąją giminę ir, manau, kad neblogiau pažįstu ir moteriškąją giminę taip pat, todėl ir pasimalu čia kai kam ant pykčio. [u:3iuq5mxl][b:3iuq5mxl]Buvau čia užsiregistravęs po "Pigmaleono" nick'u, bet tuščiai, kaip damos sako beviltiškai, nes, anot jų, nesugebu užmegsti normalių santykių[/b:3iuq5mxl][/u:3iuq5mxl], bet pasimalti galiu.

Sugalvojo vieną dieną italas pamedžioti, pasiėmė šautuvą, šovinių ir išėjo į mišką.
Staiga eidamas miško keliuku pamatė meškiną, žinoma nusitaikė, šovė, kulka skriejo pro šalį. Meškinas atsisuko į jį priėjo ir sako:
- Žinai, tu į mane šovei, tai dabar aš tave išprievartausiu per visus galus.
Kaip tarė - taip ir padarė. Išžagino vargšelį kaip įmanydamas, apsisuko ir eina sau toliau.
Italas nusišluostė ašaras, įsidėjo kitą šovinį į šautuvą, vėl nusitaikė, vėl šovė, vėl pro šoną...
Meškinas vėl atsisuko, vėl atėjo prie italo ir sako:
- Žinai, tu antrą kartą į mane šovei. Dabar aš tave dvigubai smarkiau išprievartausiu....
Kaip tarė - taip ir padarė, pasitenkino, pasismagino, užbaigė ir apsisukęs sliūkina savo keliu. Italas drebančiom rankom pasiėmė trečią šovinį, šiaip ne taip užsitaisė šautuvą, galvodamas, kad dabar tai tikrai tą gaidį nušausiu už viską, ką jis man padare. Pasigirdo šūvis.... Meškinas atsisuko, vėl priėjo prie italo ir sako:
- Nu tu dabar prisipažink... nemedžiot čia atėjai, nemedžiot.....
swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume