Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → paprasciausia man db lb sunku gal kas padesit

paprasciausia man db lb sunku gal kas padesit

...............

.

1 įrašai

2009/08/15 23:14:10 23:14:10

na jei cia kamnors ira tikrai idomu,papasakosiu kaip ira ma nir dabar..Viskas prasidejo nuo to kad turiu lb gera drauga na toki su juriuo daznai prastumem diena i prieki.. kadangi mes geri draugai susipazinau su jo 2 puseseremis..is kuriu man lb patiko viena ..na tai ka gyvenau tyloja,ir dziaugiausi jos kompanija per kiekviena susitikima..kuo toliau tuo labiau pradejau prie jos prisiristi bet visviena tylejau..bijojau kasko reikalauti.. buti nesuprastas..mus skyre gan didelis atstumas na man tai istikruju neturejo reiksmes,jos sitos nuomones dar nzn..taigi po kurio laiko bendravimo ir gan silto.. pradejome bendrauti per sms.isbendrawom gal 1.5 menesio diena is dienos..ir tiesiok vos tramdziausi uzduoti klausima ir kaip as tau kaip vaikinas ne kaip draugas ?zinoma ji nieko blogo nepasake kalbejo jok viskas super gerulis tu zmogus mielas siltas t.t .. po sito mano pasitikejimas sustiprejo dvigubai o gal net daugiau .. bet tas zudantis zodis BET... pabandziau kalbeti apie rupesti.. ko dabar tikrai nenoreciau isgyventi.paprasciausei gavosi kalba jok jei ir rupinciaus kuonors labai siltai ir labai stiprei tai tik tavim.. is jos puses stiprus pokalbio temos keitimas.. paprasciaujei kuris galiu drasei sakyti mane nuzude .. nors jei relei kitiko atsakymo nesitikejau kad ir kaip to norejau..ji man ne nepasake bet nepasake ir taip .. ir dabar mes toliau bendraujame netveriu kailyja kaip noriu viska isiaiskinti tvirtai ir suprast ipilnai ja ar ji tada viska pasake ar ji tik buw otam nenusiteikus ar neturejo kada viska tvirtai apmastyti.. bet as lb bijau jos tos klausti bijau to verdigto .. todel gyvenu nezinioja...

ar tai galima vadinti meile ?? ar tik stipriu susizavejimu ?? ar to negalima vadinti visiskai niekaip??

gal kasnors kanors galit patarti ?? patikekit zmones man dabar sunku nors ir nesu isduotas..

Spulka

S

1 įrašai

2009/08/16 04:13:22 04:13:22

Manau ir pačiam tau aišku, kad jei pakeitė poklabio temą, tai dar nepasiruošus ta tema kalbėti. Tame matau ir pliusų - nes jei būtų norėjusi tau pasakyti, kad tu nebesidomėtum ja, tai buvo gera proga tai padaryti. Tai gali reikšti, kad jūsų bendravimas jai patinka. Siūlau toliau ją pabandyti prie savęs pripratinti ir pripratinti ją prie minties, kad norite kitokių santykių O tam labaiusiai padeda malonus ir šiltas bendravimas

Sistina

S

375 įrašai

2009/08/16 13:53:34 13:53:34

hmmm o dabar jaunimas visi tokie berasciai jeigu protinga pana buvo, tai aisku, kad neidomu su tokiu bendrauti daugiau nei kaip su draugu

ligar

L

62 įrašai

2009/08/16 19:36:35 19:36:35

Na nustok uzdavinet tiek klausimu-ju visada bus daugiau negu atsakymu
Toliau,kadangi nepasake nei taip nei ne,tai prateskite bendravima ir toliau,o kai ji bus salia sukaupk visa turima drasa ir dar karta jos paklausk ka ji tau jaucia.Meile as tokio tavo parasymu nepavadinciau,bet,kad didelis susizavejimas,tai akivaizdu. Tai kad didziules sekmes jums

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/16 19:54:18 19:54:18

Protingai merginai gali užkliuti tavo nemokėjimas taisyklingai rašyti, padrikos mintys - kaip jai suprasti tave? Pirmiausia - nuoširdžiai patariu - išmok rašybos ir sklandaus minčių dėstymo. Tokiomis savybėmis galima sužavėti, o beraštiškumas labai atstumiančiai veikia. Meilė ar ne - tik tu pats gali tai suprasti.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/08/17 04:36:14 04:36:14

Sistina: hmmm o dabar jaunimas visi tokie berasciai jeigu protinga pana buvo, tai aisku, kad neidomu su tokiu bendrauti daugiau nei kaip su draugu

O iš kur jaunimui būti raštingam? Vyresni, kurie turėtų būti pavyzdžiu, lietuviškai rašyti nemoka...

Leo

L

543 įrašai

2009/08/17 05:23:33 05:23:33

rudnosiukas:
Sistina: hmmm o dabar jaunimas visi tokie berasciai jeigu protinga pana buvo, tai aisku, kad neidomu su tokiu bendrauti daugiau nei kaip su draugu

O iš kur jaunimui būti raštingam? Vyresni, kurie turėtų būti pavyzdžiu, lietuviškai rašyti nemoka...

Gal.. i mokykla reikejo vaikscioti?:)

Leonuri

L

30 įrašai

2009/08/17 09:41:32 09:41:32

Matyt tu neturi kuo riciau uzsiimti gyvenime. Siulau labiau pasitiketi savimi,pasikalbek ir issiaiskink kaip kas yra. Baik zliumbciot!

bruke

B

87 įrašai

2009/08/17 11:45:30 11:45:30

...............: na jei cia kamnors ira tikrai idomu,papasakosiu kaip ira ma nir dabar..Viskas prasidejo nuo to kad turiu lb gera drauga na toki su juriuo daznai prastumem diena i prieki.. kadangi mes geri draugai susipazinau su jo 2 puseseremis..is kuriu man lb patiko viena ..na tai ka gyvenau tyloja,ir dziaugiausi jos kompanija per kiekviena susitikima..kuo toliau tuo labiau pradejau prie jos prisiristi bet visviena tylejau..bijojau kasko reikalauti.. buti nesuprastas..mus skyre gan didelis atstumas na man tai istikruju neturejo reiksmes,jos sitos nuomones dar nzn..taigi po kurio laiko bendravimo ir gan silto.. pradejome bendrauti per sms.isbendrawom gal 1.5 menesio diena is dienos..ir tiesiok vos tramdziausi uzduoti klausima ir kaip as tau kaip vaikinas ne kaip draugas ?zinoma ji nieko blogo nepasake kalbejo jok viskas super gerulis tu zmogus mielas siltas t.t .. po sito mano pasitikejimas sustiprejo dvigubai o gal net daugiau .. bet tas zudantis zodis BET... pabandziau kalbeti apie rupesti.. ko dabar tikrai nenoreciau isgyventi.paprasciausei gavosi kalba jok jei ir rupinciaus kuonors labai siltai ir labai stiprei tai tik tavim.. is jos puses stiprus pokalbio temos keitimas.. paprasciaujei kuris galiu drasei sakyti mane nuzude .. nors jei relei kitiko atsakymo nesitikejau kad ir kaip to norejau..ji man ne nepasake bet nepasake ir taip .. ir dabar mes toliau bendraujame netveriu kailyja kaip noriu viska isiaiskinti tvirtai ir suprast ipilnai ja ar ji tada viska pasake ar ji tik buw otam nenusiteikus ar neturejo kada viska tvirtai apmastyti.. bet as lb bijau jos tos klausti bijau to verdigto .. todel gyvenu nezinioja...

ar tai galima vadinti meile ?? ar tik stipriu susizavejimu ?? ar to negalima vadinti visiskai niekaip??

gal kasnors kanors galit patarti ?? patikekit zmones man dabar sunku nors ir nesu isduotas..

primena, kai buvau 16okos:)
fainas jausmas, tie visokie susizavejimai ir t t.
AS kaip ir dabar taip ir anskciau paklausiu zmogaus (Jei man jis vis de to rupi). Kas tarps musu vyksta ir ko galima tiketsi. NEklausiu tik tada, kai man visiskai nerupi, arba matau aiskiai kad nieko nebus. BEt geriausia visada paklaust realiai, o ne per sms, ar skambucius ar interneta. Tada bent matysi zmogaus akis:)ir galeis kazka sprest:)
tiesioginis klausimas gali suzlugdyti visas viltis, iliuzijas, gal de to mes niekada ir neklausiame o bandome spelioti, nes mum patinka gyventi rozinese svajones ir bandom issaugoti ta laika kuo ilgiau, nors viduje puikiai zinome, kad tas lemiamas momentas vistiek ateis.
Tad manyciau auksciau galva ir i kara:)
Jei ne sita tai kita sutiks, kuria galesi rupintis, saugoti ir myleti:)

Capricee

C

9 įrašai

2009/08/18 10:35:40 10:35:40

Manau, kad nežinioje gyventi yra daug sunkiau, nei žinant karčią tiesą, neabejoju, kad kaip draugės jos prarasti nenori, bet kad nedėtum begždžių vilčių ( arba, žinoma, ne bergždžių) , turi visam laikui išsiaiškint, ir ne " vėliau", " reikia laiko", o dabar, jei ne, tai ne, jei nėra jokios kibirkštėlės turi eiti pirmyn, negalvodamas, o gal.. Laikykis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume