Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → paprasciausia man db lb sunku gal kas padesit

paprasciausia man db lb sunku gal kas padesit

Neeiline

N

74 įrašai

2009/08/18 10:40:44 10:40:44

Būna ir blogiau.

................

.

1 įrašai

2009/08/18 14:07:01 14:07:01

Na tos klaidos ka galiu pasakyti,nebuna pastovios ..Paprasciausia buwau gan susijaudines ko noreti. Nesakau,kad as ju visiskai nedarau.. nu kartais taip gaunas.Taip ji begalo protingas zmogus esa.Kogero tai mane ir suzavejo..Beto zmones labai aciu,kad patarete man buti savimi,ir niekuomet nestabdyti gyvenimo.

petras1983

P

6 įrašai

2009/08/19 08:14:59 08:14:59

Manau, kad ji paprasciausiai turi kazkokios naudos is taves ir nenori to netekt.

kora

K

2495 įrašai

2009/08/19 13:47:24 13:47:24

...............: ....... ir dabar mes toliau bendraujame netveriu kailyja kaip noriu viska isiaiskinti tvirtai ir suprast ipilnai ja ar ji tada viska pasake ar ji tik buw otam nenusiteikus ar neturejo kada viska tvirtai apmastyti.. bet as lb bijau jos tos klausti bijau to verdigto .. todel gyvenu nezinioja...

ar tai galima vadinti meile ?? ar tik stipriu susizavejimu ?? ar to negalima vadinti visiskai niekaip??

gal kasnors kanors galit patarti ?? patikekit zmones man dabar sunku nors ir nesu isduotas..

Netrypciok vietoj, maziau virtualaus bendravimo, nes vaizda kai kada iskreipta (per savo prizme) gali matyti, geriau susitikti ir paziureti i akis. Pabandyk pajausti, ka jaucia ji. Elkis paprastai ir naturaliai, tiesiog pasakyk, kad tu jai neabejingas, atsiskleisk siek tiek, bet po kojomis nepulk, o veliau bus matyt, ar draugausit, ar issiskirsit. Meiles kelias - saldziai skausmingas ir nelengvas, o nudegus ar apakus svarbu i salikele nenuklyst, kad juo toliau isdidziai galetum eiti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume