Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Merginai pamelavo kad vaikinas ja isdave ir pora issiskyre

Merginai pamelavo kad vaikinas ja isdave ir pora issiskyre

Robe87

R

1 įrašai

2009/08/01 21:00:21 21:00:21

Sveiki, visai nesenaiai labai skaudziai issiskyriau su mergina kuria lb Mylejau tik del to, kad po vieno vakarelio kuriame nebuvo pacios mano merginos, buvau apkaltintas permiegojas su viena jos pazystamu, kajp is tikro to niekada nebuwo ir nebus. Atsirado keletas zmoniu (kolkas neisaiskintu, tiesa viena is ju manau jos sesuo) kurie konkreciai isplove smegenis merginai kuria lb Myliu ir niekada nebuciau isdaves. Mergina tuo metu atostogavo, ir viskas buwo puiku, sms`ai pasilgau ir t.t., bet po voso to yvykio (kurio net nebuvo) i pasikeite radikaliai, nebenori manes nei matyti nei girdeti...O man tai nezmoniskai skaudu, nezinau ka daryti ir kaip yrodyti jai kad ash jos neisdaviau, ir kaip sita zmogu susigrazinti??

marijuana

M

618 įrašai

2009/08/01 21:37:20 21:37:20

pasižiūrėk filmą "kaukazo belaisvė" - ją reikia pagrobti;)

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/08/01 21:51:38 21:51:38

O kam tau tokia pana kuriai nedaeina kad vyrui reikia pasidulkinti? Ir dar, tu pamastyk gal jos sesuo taves geidzia todel ir nori jus isskirti. Pamylek ja. O kai ipras, galesi su abiem pavaryti. Nu tu dar pacanas nesuprasi tu bobu, bet ir nebandyk.

Gvardietis

G

107 įrašai

2009/08/01 22:08:57 22:08:57

Robe87: Sveiki, visai nesenaiai labai skaudziai issiskyriau su mergina kuria lb Mylejau tik del to, kad po vieno vakarelio kuriame nebuvo pacios mano merginos, buvau apkaltintas permiegojas su viena jos pazystamu, kajp is tikro to niekada nebuwo ir nebus. Atsirado keletas zmoniu (kolkas neisaiskintu, tiesa viena is ju manau jos sesuo) kurie konkreciai isplove smegenis merginai kuria lb Myliu ir niekada nebuciau isdaves. Mergina tuo metu atostogavo, ir viskas buwo puiku, sms`ai pasilgau ir t.t., bet po voso to yvykio (kurio net nebuvo) i pasikeite radikaliai, nebenori manes nei matyti nei girdeti...O man tai nezmoniskai skaudu, nezinau ka daryti ir kaip yrodyti jai kad ash jos neisdaviau, ir kaip sita zmogu susigrazinti??

Kam ji tau reikalinga?jei sakai tiesa ir tikrai nebuvai jai neistikimas,o ji tavim nepasitiki,tiki ka jai sako kiti-reiskia,jog ji taves nemyli.Meiles be pasitikejimo nebuna...

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/01 22:16:37 22:16:37

patarimai stiliumi geriausia priemone nuo pleiskanu - giljotina.
manu tai buvo tik pretekstas issiskirti. tau ziauriai nepatinka jos sesuo, jos drauges.

Buvau

B

56 įrašai

2009/08/02 05:02:27 05:02:27

Aš daug metų gyvenau santuokoje su "įtariu" vyru, kuris nuolat man prikaišiodavo nebūtų dalykų. Bandžiau ir aiškintis ir pasiaiškinti, bet jis būdavo teisus, nes vienas draugas jam "sakė" ir tai negalėjo būti netiesa... Ką gi...vieną dieną ėmiau ir pasukau į tą kitą pusę, kad kaltinimai būtų pagrįsti ir ne taip skaudu būtų juos girdėti. Nepadėjo, nes labai greitai į mano nesąmonių prikištą galvelę atėjo sprendimas skirtis...Štai dabar "sėdžiu" čia ir savo patirtimi dalinuosi

Nepaprasta

N

28 įrašai

2009/08/02 05:10:02 05:10:02

Gal ji nelabai nori jau buti su tavim, ir cia tik pretekstas issiskirti...
Nes kai zmogus labai myli, tai kartais ir neistikimybe atleidzia, o tuo labiau be rimtu irodymu lengvai neissiskyria.
O is kitos puses tikriausia kazka biski ten prisidirbai, nes be jokios priezasties niekas taip nekalbetu apie tave...

audronevit

A

96 įrašai

2009/08/03 08:33:38 08:33:38

Matyt, dar neilgai tedraugaujat, jei napasitikit viens kitu, o kažkieno "paskundimas" gali šitaip sugadinti santykius. Ne svieto pabaiga, jei ir iširs tas jūsų ryšys, nesureikšmink labai. IŠ pradžių paskaudės truputį, o paskiau nurims , išgyvensi, nemirsi, sutiksi kitą merginą. Gal užgims nauja meilė....ir bus gerai

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/06 14:50:36 14:50:36

jeigu nera pasitikejimo ir mergina tiki labiau bobutem nei tavim, santykiai pasmerkti. arba dar tai jai galejo buti tik pretekstas palikt tave, gali dar bandyt jos siekt ir taikytis, bet, jei matai, kad kategoriskai atsisako, nosi iskelk ir ieskok kitos.

Mindusia

M

173 įrašai

2009/08/08 19:29:56 19:29:56

nerasyk jai savaite, dvi... jei ji tave mylejo, pirma parasys : pasiulys susitikti ir viska akis y aki issiaiskinti...
iskart zmogui buna sokas ir jis tiki tuo ka jam pasake, tik veliau jis susipranta, kad teisme buna duodamas zodis ir kaltinamajam...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume