...

Ineta1
2009/08/09 20:41:03 20:41:03
...
skavius
2009/08/09 21:40:46 21:40:46
Siulyciau pritaikyti siuolaikines technologijas, issiaiskink kas tiksliai jai tai prikalbejo, galiausiai susirask ta, su kuria pasak draugiu tu permiegojai, isidek i kisene diktofona, mobiliaka ar mp3 grotuva su diktofonu, kamera ar pan. Pakalbink kiekviena atskirai apie ta ivyki ir stenkdamasis nesukelt itarimo istrauk toki pokalbi, jog butu galima suprasti, kad tave apsmeize. Zinoma, tai tikrai galetu pavykti, jeigu tu istikro neteisingai apkaltintas. Ir dar svarbiausia, nepadaryk klaidu, turi pavykti is pirmo karto, kad paskui i tave neziuretu paranojiskai, jog visur nesiojiesi diktofona.
Na, cia mano toks pasiulymas, nes nieko paprastesnio nesugalvoju tokiai situacijai isspresti.
Dar vienas patarimas: geriau neklausyk Zygfrido, nes kiek skaiciau jis be amoraliu patarimu neapseina.
ieva
2009/08/13 09:34:18 09:34:18
Taip tai merginai ir tereikejo vaikino, jeigu kazkas snibstelejo nesamoniu, o ji ir patikejo....
Ardne
2009/08/16 10:08:08 10:08:08
na jei tikrai tikrai nieko nebuvo,as tikrai neleisciau kad kazkas griautu santykius..
padaryk akistat su savo mergina,ir ta neva pazystama su kuria permiegojai(aisku pries tai su ta turi susitikt ir paziuret ar ji net su tavim kalbedama tau teigs kad tu meigojai su ja)..ir tada tikiuos viskas bus gerai..
neleisciau jokiem zmonem sugriaut savo ateities, meiles ar dar kazko,,
ypac jei myli...
buyk stiprus,kantrus,kovok uz savo meile,ir laime...
ir ka visi sako, kad mergina patikejo kitais taves nemyli-netiesa kartais iskaudintas zmogus elgias keistai,,o ji taip jaucias dbr...
ieva
2011/01/27 19:28:04 19:28:04
Sveiki. Nesenai išsiskyriau su vaikinu, kuri labai mylėjau ir dar vis myliu ir niekaip negaliu išmesti iš minčiu. Jis mane išdavė su kita mergyna. Penkiolikmete, o jam dvidešimt. Kaip ir man. Draugavau 7,8 menesius. Tik buvo nesenai sakes, kad niekada manes nepaliks, gyvensim kartu. ir pan. dar mane jis apkaltino, kad menesiais nesusitkdavom. O aš ji visada kviesdavau visur, o jis tai užimtas tai jam reikia ta padaryti tai dar kažka, tai draugą nuvežti ir pan. Niekas iš mano draugiu nesitikėjo, kad taip jis pasielgs su manimi, jau kaip antras vaikinas taip pasielge.. JAm buvau atvira visada. O paliko mane dėl kitos mergynos, sunku ant širdies man, kad taip jis pasielgė su manimi.. buvau laiminga su juo. Norėčiau susigražinti ji, bet net nežinau kaip..verkiau ilgai, kad manimi tik pasinaudojo kaip marionete. Jei nebučiau sužinojus iš pusesserės. tai ir toliau jis būtu manau mane apgaudinėjas su kita..Iškeitė mane į mergaite.
Mangofruit
2011/01/27 19:56:11 19:56:11
Pranesk policijai, kad tavo brangusis miega su vaikais-pedofilija.
Dabar-jums bunant 15 metu nebera ka veikt tik su bernais tasytis? Nebereikia mokytis, kazkokiu svajoniu turet? Tikslu?
Ir sugalvok tu man 15 etems paskui vyrus lakstyti...
senas h.
2011/01/28 14:09:21 14:09:21
Viskas bus gerai : )
ieva
2011/01/28 15:49:50 15:49:50
Skaityk idemiai: jai ne 15, o 20 metu, 15 tai kuri nuviliojo:). Jau bartis greita ta Mango , jau pamokslauti. Ar tik ne mokytoja busi? Nepilnameciu pataisos kolonijoje?
VanillaSky
2011/01/29 13:29:36 13:29:36
Na manau tokia ir "meilė" buvo, jei dėl paprasčiausių apkalbų šitaip reaguoja. O tu pamėgink su ja pačia realiai pašnekėti, kažkaip arčiau prieiti ir prie tos temos na ir viską išsiaiskinti kaip du suaugę žmonės Linkiu bet kokiu atveju SĖKMĖS