Svečias: pazystama situacija, mano mociute mano augino.. paskutianiais savo gyvenimo metais irgi buvo ligota reikejo nuolat rupintis, gyvenau atskirai, taciau stengiausi kaip galejau, nueidavau, prausdavau, gamindavau valgi, pasiuliau vyrui ja parsivezti gyventi pas mus, bet jis nesutiko, nes gyvenome 1k bute, nusileidau jam, visada bijojau, kad vyrui skiriu maziau laiko, maziau demesio, bet, kai mociute mire, labai gailejausi, kad ne viska padariau ka galejau, kai mirsta zmogus kogero visada taip buna.. jauciausi labai kalta, kad ta diena, kai mociute istiko insultas nebuvau salia, nes su vyru ir vaiku buvom isvaziave.. tik dabar, kai po jos mirties praejo metai supratau, kad ja reikejo labiau vertinti, nes ji mane uzaugino, o vyras, kuris to nesuprato yra nieko vertas.. Jei tavo vyras tave myli ir vertina jis tikrai supras.. [color=#FF0000:acw7fqcf]o jei nesugeba taves vertinti, vadinasi pats nera taves vertas..[/color:acw7fqcf]
"Svecias", jei Vyras ir Zmona suprastu atsakingai, kad Seimoj jie tampa vienu kunu, tuomet tokiu problemu sprendimas paprastesnis taptu, ir butu daugiau laiko pamastyti, kaip puoseleti kuna, dziaugtis bei isvengti skausmo sau bei aplinkiniams.