Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nauja meilė prieš seną!Kas praloš?

Nauja meilė prieš seną!Kas praloš?

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/17 17:47:47 17:47:47

Tai buvo abipusė "meilė"(žavesys) iš pirmo žvilgsnio, mes elgėmės kaip įsimylėję paaugiai.O mums jau apie keturiasdešimt. Jis niekada nepaleisdavo mano rankos, mes beprotiškai bučiuodavomės . Aš buvau jo nauja meilė,nes jis jau pora mėnesių kaip buvo išsiskyręs su savo sekso partnere , jaunystės pažįstama. Po pirmo pasimatymo jis man parašė, kad tokios nuostabios moters savo gyvenime dar niekada nebuvo sutikęs .Mes buvome dvasios, sielos,emocijų draugai, bendraminčiai - mums buvo gera būti kartu.
Kol vieną dieną jis atėjo kažkoks keistas,sutrikęs, aš pastebėjau ir paklausiau - ko gi Tu man dar nepasakei?Jis papasakojo viską , kad jo senoji meilė susirado jį,atsiprašinėjo , verkė , sakė,negali be jo gyventi, nori jį susigrąžinti po dviejų mėnesių išsiskyrimo ir tylos. Jis sakė, kad ji bjauroko charakterio , bet jiems puikiai sekėsi lovoje. Todėl jis ir pasimetęs, nežino ką daryti, labai įsimylėjęs mane , bet aš tokia dar šviežia, nepažįstama, nesuderinta ,o ji.....
Aš pasitraukiau, pripažinusi savo pralaimėjimą . Kol jos nebuvo - jam tiko manyje viskas ir bučiniai ir kvapas ir visi kiti artimi santykiai , bet kai tik pasirodė ji .....pajutau jo dvejones, blaškymąsi tarp senos , įprastos ir naujos, bet dar gerai nepažįstamos moters. Aš nekaltinu jo, nes jis visą tą laiką buvo su manim labai nuoširdus,garbingas ir sąžiningas , juk čia ne parduotuvė - "meilės" nenusipirksi . Toks jau tas visagalis likimas , tik gaila,kad pirmą kartą pasijutau taip , lyg pagaliau būčiau sutikusi savo antrąją puselę, bet pasirodo, kad vėl suklydau.Skaudu, bet ką padarysi.... Nelemta...
Be abejo - tai ne tragedija, tačiau man dar skauda. Aš skaitau Jūsų pasisakymus forumuose , kurie man labai patinka.Todėl labai norėjau su Jumis pasidalinti -čia tiek daug protingų,įvairaus amžiaus ir įvairių nuomonių žmonių.

kora

K

2495 įrašai

2009/06/17 17:55:03 17:55:03

Neplaukiokit pavirsiumi, nebijokit jausmu gylio, tuomet panasiu klausimu neliks.

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/17 17:58:22 17:58:22

Šiknius. Ir šaunuolė mergina- moka atsiprašyti. Pabandyk ir tu taip sužaisti, žinoma, jei sugebėsi taip nusižeminti: ak, kokia aš vargšė ir kaip aš be tavęs gyvensiu. Gal pasigailės. Tik gyvenime kažkodėl tokioje situacijoje nugali savigarba, norisi būti mylimai ir gerbiamai.

ponia

P

371 įrašai

2009/06/17 19:10:20 19:10:20

bus kaip bus- palik viska VIESPATIES valiai. kam lemta- tas ivyx....atsiduok tam pojuciui. bet tikrai, dvasingai, nuolankiai.... neapsimestinai.nors nepalengves(NES MAN TEKO TA PATI PATIRTI-SUPRANTU)bet pacituosiu:
[b:1ffzp6x3]vienas kitam esam tik pakeleiviai.Nesame kitam nei svarbiausi, nei
nepakeiciami.Joanna Field[/b:1ffzp6x3]

Ela64

E

3 įrašai

2009/06/17 20:23:47 20:23:47

ot sh das uzjauciu ir suprantu..cia tik laikas gali padeti,deja..Taciau tai, kad draugas nezaide dviem frontais ir neapgaudinejo -yra geriau, nei butu dar pusmeti ar ilgiau voges laika, skatines tuscias viltis kol butumet suzinojusi ir isiskaudinusi dar labiau..
..mano patarimas butu-tiesiog islaukti tam tikra laika.Kol pacios jausmai nusistoves ir anie abu susiklijuos arba ne.Tada bus matyti.

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/06/18 06:44:25 06:44:25

klausete kas pralos? manyciau jusu draugas..nes jeigu jis ir sugriztu pas jus, manau (na aisku cia mano subjektyvi nuomone), kad pati nebegalesite pilnai juo pasitiketi.. kad visada kazkur kirbes mintis ar jis nelygina jusu su "ana", ar nesigaili pasirinkes jus, ar nesuabejos vel...nes jeigu zmogui esate ta, kurioje yra viskas ko reikia ir jausmas tikras, o su ana tik sexas buvo geras, tai turetu buti labai aisku; nes sexas - ismokstamas dalykas ypac kai abu subrende ir manau kompleksai jau nera klausimas...

kalbu is savo patirties, tik mano santykiai su tokiu zmogum su kuriuo jautemes abu taip kaip aprasete pati savo santykius, truko beveik metus.. Mano atveju jis negrizo pas kita, o tiesiog viena diena kaip is griaustinis is giedro dangaus pareiske, kad jausmai praejo, kad nebemato ateities su manim.. nors dar pora dienu pries sake, kad nori su manim vaiku, rinkomes namus, planavomes tolima ateiti... vyrai nenuspejami, mes ju niekada nesuprasime.. jiems jausmai praeina taip greitai kaip ateina.. viena psihologe sake, kad vyrai apskritai sunkiai gali pasakyti ar zinoti, ka jie jaucia...

sunku patarti kaip elgtis, nes kai yra jausmai, kai norisi buti su mylimu zmogum, mes elgiames neracionaliai, nelogiskai ir sunkiai paaiskinamai (neziurint i tai ka kas bepatartu)...sakyciau, elgis taip kaip nori, kaip tuo metu jauti kad turi elgtis.. nesipriesink savo jausmams, negalvok "ka pasakys kiti jeigu taip ar anaip pasielgsiu"... nera vieno patarimo.. o ar blogai ar gerai pasielgei, suzinosi pati..

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/18 08:07:54 08:07:54

Praloš tas kuris sedės rankas sudėjas.
swx

Romuta

R

497 įrašai

2009/06/18 17:04:31 17:04:31

Valio Eilinė užkibo, atsiminkit, kad vyrai myli akimis, o moteris ausimis. Todėl jei neišsaugosit blaivaus proto, tai ne kartą teks pakliuti į tokias situacijas. O visdėlto, kad dėl to kas įvyko neverta gailėtis, bile blogiau nebūtų.

Pasislepes

P

172 įrašai

2009/06/18 19:55:23 19:55:23

Dazna skausmingos meiles priezastis,kad tokie klausimai uzduodami visiems,bet ne tam kuri myli...principai,ambicijos ir baime,jog nesupras...intrigu nekurciau,pasikalbekit atvirai ir pati atsakyma rasi...

Svečias

S

689 įrašai

2009/06/19 02:22:32 02:22:32

O jei pazvelgus kitu kampu ?
ne kas pralos, o kas laimes ?

Ausys, akys - tai viena medalio puse.
Nakties gyvenimas, taip, tai jau 50% sekmes, bet ne 100% !
Pagalvokim - vyras tai tarsi laivas, kuris visada sugrys i ramu uosta.
Prisiminkim - vyras myli MOTERI, pazvelkit save is salies, ar esat ?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume