Svečias: Niekada nesijaučiau ir nesijaučiu auka,nors užpykti gal ir būtų sveika,bet kam,ant ko? Nebent ant savęs.... už savo klaidas.
Bet koks pyktis ir kartėlis pirmiausiai kenkia mums patiems,virsta tulžimi, kuri naikina mūsų smegenis,vidaus organus,pjauna širdį.
Kiekviena nesėkmė -tai pamoka,kurią reikia išmokti, kad kitą kartą nekartotum tų pačių klaidų.Juk sunku pažvelgti į save iš šalies ir teisingai įvertinti.
Skaičiau daug psichologinių straipsnių,kurie tik eilinį kartą patvirtino jau gerai žinotą tiesą,kad užsimezgus draugystei, moteris neturi būti iki galo atvira ir negali sakyti vyrui kaip jis jai patina, koks jis žavingas,nuostabus ir kad tiktai jo ji visą gyvenimą laukė.
Ir visai nesvarbu, kad JIS PIRMAS tai pasakė,bet aš nedvejodama jam pritariau. Padaviau savo jausmus ir širdį jam ant lėkštutės.Tada jis suprato, kad jam nėra dėl ko stengtis,kovoti,jis gavo viską be vargo,iškart ,tiesiai į rankas.
Vyras turėtų stengtis ir kovoti už geidžiamos moters dėmesį , užkariauti jos širdį ir tiktai sunki pergalė yra vertinga , o lengvi laimėjimai neįdomūs ir greitai pasimirštami. Štai kur mano didžiausia klaida .Reikia išjungti visus jausmus ir emocijas,vadovautis tik sveika nuovoka, protu, kad ir kaip tai bebūtų sunku.
Atsargiau su tom "knygutėm". Bus atveju kai reikalingos knygutės po ranka nepasitaikys. Tam, kad užkariauti reik matyti dėl ko?!, o vėliau gali suvokti, kad meilė aplamai kažkokia durnystė. Gal verčiau "Einam kartu!. Aš su tavimi, o tu su manimi?!"
Lochas: Praloš nauja meilė. Įsitaisykit po meiluži visi: tiek vyrai, tiek moterys ir nereiks nieko griauti ir vaikų mėtyt kur papuola, o dabar daug tėvų vyrų savo vaikų net nepažįsta ir nelanko.
Tu pati skaitei ką parašei !?
swx