Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nauja meilė prieš seną!Kas praloš?

Nauja meilė prieš seną!Kas praloš?

Romuta

R

497 įrašai

2009/06/19 06:18:16 06:18:16

Svecias: O jei pazvelgus kitu kampu ?
ne kas pralos, o kas laimes ?

Ausys, akys - tai viena medalio puse.
Nakties gyvenimas, taip, tai jau 50% sekmes, bet ne 100% !
Pagalvokim - vyras tai tarsi laivas, kuris visada sugrys i ramu uosta.
Prisiminkim - vyras myli MOTERI, pazvelkit save is salies, ar esat ?

Esam ir mylinčios, ir motetriškos, ir švelnios, tik dažniausiai per didelį meilės troškimą ir skubėjimą pačios patenkame į bėdą... Kiekvienas skaudus išgyvenimas priverčia susimastyti, arba bent nubraukti ašarą. Vienos tampa atsargesnes ir atgrasesnės kitos ir toliau daro tas pačias klaidas.

Skayva99

S

18 įrašai

2009/06/19 13:42:17 13:42:17

Jeigu mums būtų duota pažvelgti į save iš šalies kito žmogaus akimis,tuomet manau čia nebūtų jokių diskusijų, dvejonių ir klausimų.Leja.

inesa

I

25 įrašai

2009/06/19 21:24:40 21:24:40

Nebutinai turi pasitraukti, jei ji tikrai myli, gali priverst pamilt save, tai isbandziau-tikrai imanoma...bet po to jauties kaip issiprievartavus (nerandu tinkamesnio zodzio:)savo laime.

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/20 12:55:58 12:55:58

Širdingai Dėkoju visiems už nuomones,paguodą,pasisakymus.Jūs visi ištie šaunūs Esu iš tų žmonių, kuriems reikia atvirai išsipasakoti ir jau nuo to palengvėja.Man jau viskas gerai.Kai paskaitai , kad merginos draugavo su vaikinais metus-du-tris , planavo vaikus, bendrą gyvenimą- man net gėda pasidarė, kad išvis rašiau.Tiesiog esu perdaug jautri , norėčiau būti ledinė - tuomet nereikėtų jaudintis dėl tokių epizodinių dalykų.
Inesa, nenoriu prievartauti MEILĖS. Ji arba yra arba jos nėra. Viskas turi vykti savaime. Aš pralaimėjau-ką gi. Reikia mokėti garbingai pasitraukti.Tai buvo tiesiog savotiškas eksperimentas:kas svarbiau-ar dvasinis , emocinis, intelektualinis ryšys , ar suderintas seksas . Šiuo atveju laimėjo jis - VISAGALIS SEKSAS. Čia vienas svečias klausė - ar aš tikra MOTERIS. Ne man spręsti , tikiuosi , kad taip . Esu Skorpionė ir manau , kad pas daugumą skorpionų/ių su seksu problemų tikrai nėra . Kiek tenka susidurti - paprastai dažniausiai kažkam to būna perdaug . Tai pasirodo taip pat blogai , kai kažkas įpratęs mylėtis tik pvz. misionieriaus poza ir visos kitos 'naujovės' pavadinkim labai neįprastos ir labai gąsdina, o gal kažką ir šiurpina. Tiek to , visa tai tik skonio reikalas.

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/06/20 13:15:53 13:15:53

Tu ji labai mylejai, o jis taip pat po nesekmingu santykiu norejo patirt kazka ypatingo. Taip sakant "ikalbejai" meile. Tu viska ir ta pacia situacija supranti tik kaip paciai patinka Santykiai nepriklauso vien nuo taves. Yra ir kitas zmogus. Tu jautei ta "dvasini rysi" ar kaip ten bepavadintum tas savo fantazijas, bet tai dar nereiskia, kad ir kitas zmogus ta pati jaute. Tai kas tau atrodo subtilu, gilu ir prasminga jam gali atrodyt nieko vertas dalykas.
Manau vyro pozicija ir pasirinkimas yra pateisinami. Jei sakai kad buvo tik dvasinis rysys, bet bunant kartu reikalauji istikimybes, o ka jam daryt kai taip noris sekso, kad nors sienom laipiok. Kai turi sekso, tuos visus rysius gali gaut ir is draugu, draugiu, artimu zmoniu.
Zodziu, is tavo puses tie "rysiai" buvo. Ka is tiesu kitas zmogus mano niekuomet nesuzinosi

ji

J

98 įrašai

2009/07/09 13:37:00 13:37:00

Suprantu tave, meilėje labi svarbu pasitikėjimas, o kai jį užmuša, santykiai beveik prarasti. Buvo laikas, kai aš planavau su draugu ateitį, jis vis dėl neužbaigtų reikalų grįžinėjo pas buvusią žmoną. Atsirado nepasitikėjimas, santykiai sugriuvo. Dabar jis nori būti su manimi, aš esu visiškai nutraukusi mūsų draugystę, negaliu surišti gyvenimo su nesusitupėjusiu žmogumi, nežinančiu į kurią pusę pasvirti.

Nebuk auka, reikia gerbti save bent siek tiek

N

1 įrašai

2009/07/14 16:22:50 16:22:50

" jis visą tą laiką buvo su manim labai nuoširdus,garbingas ir sąžiningas " - atsigresk i save - o kur tu pati? kaip tavo jausmai, norai ir isitikinimai? Kazkoki nieksa ir isdavika, kuris suviliojo, iejo i imtimuma, pasinaudojo kaip daiktu, gyni. Atsikvoseks pagaliau ir iseik is aukos sindromo. Bent ispyktum nuoskauda ir iskoliotum ta nesubrendeli ir neatsakinga kuili. Taigi tu iki sekancio durniaus taip kankinsies, o paskui vel istorija kartosis. Reikia tureti savigarbos ir sveiko mastymo - atsirink pagaliau... ir neleisk su savimi taip slyksciai elgtis, pasaugok save, taigi paskui ziauriai sunku ir galima nuvaziuoti iki maziausiai depresijos. Dekui uz gera proga ispykti ir pamatyti is salies sia istorija.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/19 06:36:30 06:36:30

Niekada nesijaučiau ir nesijaučiu auka,nors užpykti gal ir būtų sveika,bet kam,ant ko? Nebent ant savęs.... už savo klaidas.
Bet koks pyktis ir kartėlis pirmiausiai kenkia mums patiems,virsta tulžimi, kuri naikina mūsų smegenis,vidaus organus,pjauna širdį.
Kiekviena nesėkmė -tai pamoka,kurią reikia išmokti, kad kitą kartą nekartotum tų pačių klaidų.Juk sunku pažvelgti į save iš šalies ir teisingai įvertinti.
Skaičiau daug psichologinių straipsnių,kurie tik eilinį kartą patvirtino jau gerai žinotą tiesą,kad užsimezgus draugystei, moteris neturi būti iki galo atvira ir negali sakyti vyrui kaip jis jai patina, koks jis žavingas,nuostabus ir kad tiktai jo ji visą gyvenimą laukė.
Ir visai nesvarbu, kad JIS PIRMAS tai pasakė,bet aš nedvejodama jam pritariau. Padaviau savo jausmus ir širdį jam ant lėkštutės.Tada jis suprato, kad jam nėra dėl ko stengtis,kovoti,jis gavo viską be vargo,iškart ,tiesiai į rankas.
Vyras turėtų stengtis ir kovoti už geidžiamos moters dėmesį , užkariauti jos širdį ir tiktai sunki pergalė yra vertinga , o lengvi laimėjimai neįdomūs ir greitai pasimirštami. Štai kur mano didžiausia klaida .Reikia išjungti visus jausmus ir emocijas,vadovautis tik sveika nuovoka, protu, kad ir kaip tai bebūtų sunku.

Lochas

L

97 įrašai

2009/07/19 20:13:57 20:13:57

Praloš nauja meilė. Įsitaisykit po meiluži visi: tiek vyrai, tiek moterys ir nereiks nieko griauti ir vaikų mėtyt kur papuola, o dabar daug tėvų vyrų savo vaikų net nepažįsta ir nelanko.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/20 06:17:17 06:17:17

Svečias: Niekada nesijaučiau ir nesijaučiu auka,nors užpykti gal ir būtų sveika,bet kam,ant ko? Nebent ant savęs.... už savo klaidas.
Bet koks pyktis ir kartėlis pirmiausiai kenkia mums patiems,virsta tulžimi, kuri naikina mūsų smegenis,vidaus organus,pjauna širdį.
Kiekviena nesėkmė -tai pamoka,kurią reikia išmokti, kad kitą kartą nekartotum tų pačių klaidų.Juk sunku pažvelgti į save iš šalies ir teisingai įvertinti.
Skaičiau daug psichologinių straipsnių,kurie tik eilinį kartą patvirtino jau gerai žinotą tiesą,kad užsimezgus draugystei, moteris neturi būti iki galo atvira ir negali sakyti vyrui kaip jis jai patina, koks jis žavingas,nuostabus ir kad tiktai jo ji visą gyvenimą laukė.
Ir visai nesvarbu, kad JIS PIRMAS tai pasakė,bet aš nedvejodama jam pritariau. Padaviau savo jausmus ir širdį jam ant lėkštutės.Tada jis suprato, kad jam nėra dėl ko stengtis,kovoti,jis gavo viską be vargo,iškart ,tiesiai į rankas.
Vyras turėtų stengtis ir kovoti už geidžiamos moters dėmesį , užkariauti jos širdį ir tiktai sunki pergalė yra vertinga , o lengvi laimėjimai neįdomūs ir greitai pasimirštami. Štai kur mano didžiausia klaida .Reikia išjungti visus jausmus ir emocijas,vadovautis tik sveika nuovoka, protu, kad ir kaip tai bebūtų sunku.

Atsargiau su tom "knygutėm". Bus atveju kai reikalingos knygutės po ranka nepasitaikys. Tam, kad užkariauti reik matyti dėl ko?!, o vėliau gali suvokti, kad meilė aplamai kažkokia durnystė. Gal verčiau "Einam kartu!. Aš su tavimi, o tu su manimi?!"

Lochas: Praloš nauja meilė. Įsitaisykit po meiluži visi: tiek vyrai, tiek moterys ir nereiks nieko griauti ir vaikų mėtyt kur papuola, o dabar daug tėvų vyrų savo vaikų net nepažįsta ir nelanko.

Tu pati skaitei ką parašei !?
swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume