2009/06/13 15:36:44 15:36:44
na as manau kad 32 nera daug...nors su vyrais tikrai sunku..bet visada gali rast issiskyrusi...anyway vyresni vistiek visi su psichologinem problemom as tai kenciu visa gyvenima nes nemegstu jaunesniu
2009/06/13 15:59:56 15:59:56
ADRIJANA: na as manau kad 32 nera daug...nors su vyrais tikrai sunku..bet visada gali rast issiskyrusi...anyway vyresni vistiek visi su psichologinem problemom as tai kenciu visa gyvenima nes nemegstu jaunesniu
as irgi nemegstu jaunesniu. prasau 23-26 metu net nerasykite
Poisoningkisss
P
97 įrašai
2009/06/13 17:24:33 17:24:33
elenka: opapa. sveiki. staigiai reikia sukurt seima.
ar butu kokiu patarimu atmetus Turgenevo ir Puskino supratyma apie meile, nenoreciau pletot temos kodel taip reik, todel izdivonus palikit sau.noriu tikru , ne internetiniu patarimu, kaip gyvenime, kai darbe ner laisvu vyru( ir siaip ju tik 2 stukos vienam virs 70, kitas tiesiog vedes ). esu svetimam mieste, be draugu(m tai irgi apsunkina padeti) zdz .help kas kaip gali, galit rasyt ir laiska, anketos neslepiu.
kam staigiai kurti kas turi buti stabilu ir visam gyvenimui ? Esu sukures seima su nemylimu zmogumi , is pagarbos , tai buvo rafinuotas kankinimas vienas kito ... Vyru pilna , tik reikia rasti mylima ,o ne tinkama
2009/06/13 17:39:21 17:39:21
Poisoningkisss: elenka: opapa. sveiki. staigiai reikia sukurt seima.
ar butu kokiu patarimu atmetus Turgenevo ir Puskino supratyma apie meile, nenoreciau pletot temos kodel taip reik, todel izdivonus palikit sau.noriu tikru , ne internetiniu patarimu, kaip gyvenime, kai darbe ner laisvu vyru( ir siaip ju tik 2 stukos vienam virs 70, kitas tiesiog vedes ). esu svetimam mieste, be draugu(m tai irgi apsunkina padeti) zdz .help kas kaip gali, galit rasyt ir laiska, anketos neslepiu.
kam staigiai kurti kas turi buti stabilu ir visam gyvenimui ? Esu sukures seima su nemylimu zmogumi , is pagarbos , tai buvo rafinuotas kankinimas vienas kito ... Vyru pilna , tik reikia rasti mylima ,o ne tinkama
mylimo nebegrazinsiu, tiks ir tinkamaas. tolerancijos pas mani daugia nei reik, pagarbosd ir visa kito irgi. o meile.. labai grazu, bet kaip kankina kam tos kancios? daug kas is meiles skudurus sumeta, o kas po keliu metu darosi? nebelieka roziniu akiniu, o pagarba ir nekvepia
2009/06/14 08:56:44 08:56:44
is tiesu Elenka tau patarimas: negaisk laiko diskusijoms su vedusiais vyrais....jei tikrai nori sukurt seima. geriau rasyk visiems daug maz tau tinkantiems cia esantiems prisiregistravusiems ir taip pat notintiems sukurt seima. bent jau anketose tai nurodanciu tikrai yra. pati pyksti, kad forume sedi vede, tai ignoruok, kam leidiesi i beprasme diskusija? manes niekada neitikins vede, sedintys pazinciu puslapiuose ir teigiantys, kad pas juos viskas gerai. ne tokia naivi esu.
2009/06/14 09:12:20 09:12:20
vika: is tiesu Elenka tau patarimas: negaisk laiko diskusijoms su vedusiais vyrais....jei tikrai nori sukurt seima. geriau rasyk visiems daug maz tau tinkantiems cia esantiems prisiregistravusiems ir taip pat notintiems sukurt seima. bent jau anketose tai nurodanciu tikrai yra. pati pyksti, kad forume sedi vede, tai ignoruok, kam leidiesi i beprasme diskusija? manes niekada neitikins vede, sedintys pazinciu puslapiuose ir teigiantys, kad pas juos viskas gerai. ne tokia naivi esu.
man cia smagu, pasilazdavot, pajuokaut. apie vedusius zinau pakankamai, aciu uz perspejima
2009/06/15 19:01:40 19:01:40
Ka reiskia "Staigiai"? gal tu laukiesi ? ...
2009/06/15 20:00:37 20:00:37
elenka: vika: is tiesu Elenka tau patarimas: negaisk laiko diskusijoms su vedusiais vyrais....jei tikrai nori sukurt seima. geriau rasyk visiems daug maz tau tinkantiems cia esantiems prisiregistravusiems ir taip pat notintiems sukurt seima. bent jau anketose tai nurodanciu tikrai yra. pati pyksti, kad forume sedi vede, tai ignoruok, kam leidiesi i beprasme diskusija? manes niekada neitikins vede, sedintys pazinciu puslapiuose ir teigiantys, kad pas juos viskas gerai. ne tokia naivi esu.
man cia smagu, pasilazdavot, pajuokaut. apie vedusius zinau pakankamai, aciu uz perspejima
Niu niu, ir ką tu žinai apie tuos vedusius? Būtų įdomu visiems čia išgirsti. Norim pasimokyti iš klaidų, kad mažiau klaidų su jumis darytume.
2009/06/15 20:04:00 20:04:00
Bronius: Niu niu, ir ką tu žinai apie tuos vedusius? Būtų įdomu visiems čia išgirsti. Norim pasimokyti iš klaidų, kad mažiau klaidų su jumis darytume.
na manau nera prasmes. is svetimu klaidu dazniausiai nepasimokysi.
2009/06/15 20:14:59 20:14:59
Renita: Ka reiskia "Staigiai"? gal tu laukiesi ? ...
oj.. kaip noreciau
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume