Elenka, gauni respekto tasku:)) anyway, cia tik pavyzdys buvo. As irgi nekenciu sokiu, bet vaiksciojau du kartus per savaite, nes myliu savo zmona:)

Leo
2009/06/12 19:10:21 19:10:21
Elenka, gauni respekto tasku:)) anyway, cia tik pavyzdys buvo. As irgi nekenciu sokiu, bet vaiksciojau du kartus per savaite, nes myliu savo zmona:)
elenka
2009/06/12 19:12:02 19:12:02
o tu gauni minusa zmona mylima, o forume diena , vakara sedi?, ar cia apie savo seiam kalbejai,kai nuopgastavai, kad kazka tai galima gaut uz kazka?
Leo
2009/06/12 19:14:54 19:14:54
Minusa priimu ir padarysiu isvadas:) bet turiu pasiteisinima: ryte sedziu kol pusryciauju (zmona miega), o vakare kol zmona vonia okupavusi:) Seimos laiko tam neaukoju:)
elenka
2009/06/12 19:20:57 19:20:57
ka gi ji ten taip nuplaut stengiasi, kad taip ilgai sedi? nujauciu laukia tuoj jis susipras ir ateis, o ji ciate barskina klaviatura nejaugi nezinai ka galima daryt vonioje , isskyrus kuno sveitima? eik nors nugara patrink. o tarp kitko, gali pikt, gali nepikt. kaip cia vienas "aukso luitas "rase kad kai esu pazintyse esu pazintyse, o kai forume , cia visi zmones buna. tai va , pasikartosiu, as taip nemanau, saitas yra skirtas vienisiems zmonems, ir man visada buna liudna sutikti cia vedusius, istekejusias. tiesa sakant galvoje sukasi tokia mintis: tikiuosi mano santuoka bus tokia, kad mano vyrui bus idomu kalbetis su manim...
cia retorinis pasisakymas, Leo,nenoreciau , kad jis issirutuliuotu i nemalonia man diskusija. tikiuosi suprasi apie ka as kalbu, ir kad i tai ziuriu savo akimis, ir per savo patirti
Leo
2009/06/12 19:25:31 19:25:31
Elenka, tu kaip moteris turetum zinoti visu apeigu prasme:)) as jau net nesistengiu atsiminti nei vieno is turbut desimties skirtingu kremu paskirties:)) Viskas pas mane ok, as nieko neieskau, as net nesiregistruoju. Tiesiog kazkada browsindamas internete radau kazkokia idomia diskusija, o dabar tiesiog uzsuku paskaityt. Dauguma diskusiju beprasmes, bet kartais kai kas ismeta protingu pastabu kurias galiu pritaikyti sau. Atsirado iprotis, kaip ryte delfis, darbe laikrasciai:)
elenka
2009/06/12 19:42:21 19:42:21
gal ir tau kokiu kremu pasitept? palepink save. kol ji su kauke, padaryk jai pedu masaza.
jo, esu moteris, bet kad kiekviena diena as tiek laiko vonioje leisciau -taip nera. tam yra skirat viena is savaitgalio dienu; naten minikurai, pedikiurai, sukuose, veido valymai ir kaukes, depiliacijos(stengiuos per viena diena susitvarkyt, kad negadint sau keliu dienu )
oxoxo. kai sunku buti moterim, kiekviena karat isleisdama milziniska suma tam, kad vokai neukristu, paakaii pasviesetu, o vyrai nespruktu i kita kelio puse pamate ( na gal paliksim kiek paslapciu ) galvoju- vyrams turbut lengviau
(cia pajuokaviams.) bliamba, durnai jauciuosi, dabar rasydama visur jauciau reikia prirasyt su kokiu tonu ka sakau, kitai-cia kruva komentaru ne i tema buna
svetelis mielas
2009/06/12 20:40:31 20:40:31
nesikrimsk taip... nesupranta taves ir nereikia... visiems neitiksi
Leo
2009/06/13 12:14:56 12:14:56
Bando ir mane patepliot kremais, bet kolkas nesileidziu. Baisiai nemegstu:) Toleruoju tik krema nuo idegio:)
domina
2009/06/13 14:09:33 14:09:33
Jau visai nukrypot nuo temos su visais savo kremais.Elenka,tai tu sitaip staigiai kursi seima?Nieko nebus,o ir pokalbi uzvedei ne su tuo,veltui laika gaisti,jeigu reikia staigiai.Bet kaip sakoma staigiai tik triusiai...
elenka
2009/06/13 14:24:25 14:24:25
aga,visai nukrypom