laukine vysnia: O aš manau,kad patarti taip "ore" visai neįmanoma,nes Jurgina7 rašo taip ,kaip ji situaciją jaučia,patarinėtojai paskaitę supranta galbūt savaip ir rašo,bet dar kitaip jų žodžius supras klausėja....Kas čia gaunas??? O tas vaikinukas gal nei pats nežinojo nei ką anksčiau darė ir ką daro dabar,gal šios akimirkos jausmas jo kelrodė žvaigždė,gal tiek daug pažadėjęs įšsigando,jog nepatemps.Kitoj temoj moterys kratėsi jaunesnių vaikinų,rašė savo samprotavimus.Galėtų vyrai,turintys vyresnes moterys parašyti ką jie mano apie tą amžiaus skirtumą ir ar išvis apie tai galvoja jei jau pasirinko.Jei pora nesutaria,tada ieškom priežaščių ir labai lengva rasti jei skiriasi amžius,svoris (pareigų) ,storis ar tautybė,žodž. jei yra plika akim matomi skirtumai.Man rodos amžiaus skirtumas ir su juo susiję dalykai negali būti labiausiai kalti.
Nei viena tema dar neissiverte be to teisinguolio, kuris atejes visus durnius apsviecia
Patarti "ore" neimanoma ? Tai kokio velnio cia klausia tuomet ? Bent CIA, darnioj poroj, tas klausimas yra netinkamas - daug zmoniu tik iesko to, nesvarbu jaunesnio, vyresnio. Arba kitu patirtis/nuomone apie si klausima bus neigiama. Bet jus pagalvokit kiek moteru turi jaunesnius vyrus, niekam apie tai nerekauja ir sau laimingai gyvena. Zinoma jei kazkuris daugiau patyres tai jau yra minusas - as pats neisivaizduoju kaip taip per diena reiktu pasikeist ir nebeziuret simpsonu, futbolo, nedurniot su draugais ir pan o vaika ant ranku nesiot visa para kad uzmigtu ar nerektu. Reiktu suprasti koks persilauzimas zmogaus gyvenime ivyksta, nors autorei tai yra norma, kasdienybe. Mano manymu, geriausia kai abu zmones yra panasiai patyre ir toliau gyvenime eis dviese, o ne vienas jau ta pati pergyvenes, taip sakant kartoja kursa, o kitam viskas nauja ir nepatirta. Negalima taip pasakyt, kad su vyresniu jau ten viskas puikiai seksis, arba atvirksciai.