Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kas slypi uz tokio elgesio...

Kas slypi uz tokio elgesio...

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/05/29 14:06:02 14:06:02

O aš manau,kad patarti taip "ore" visai neįmanoma,nes Jurgina7 rašo taip ,kaip ji situaciją jaučia,patarinėtojai paskaitę supranta galbūt savaip ir rašo,bet dar kitaip jų žodžius supras klausėja....Kas čia gaunas??? O tas vaikinukas gal nei pats nežinojo nei ką anksčiau darė ir ką daro dabar,gal šios akimirkos jausmas jo kelrodė žvaigždė,gal tiek daug pažadėjęs įšsigando,jog nepatemps.Kitoj temoj moterys kratėsi jaunesnių vaikinų,rašė savo samprotavimus.Galėtų vyrai,turintys vyresnes moterys parašyti ką jie mano apie tą amžiaus skirtumą ir ar išvis apie tai galvoja jei jau pasirinko.Jei pora nesutaria,tada ieškom priežaščių ir labai lengva rasti jei skiriasi amžius,svoris (pareigų) ,storis ar tautybė,žodž. jei yra plika akim matomi skirtumai.Man rodos amžiaus skirtumas ir su juo susiję dalykai negali būti labiausiai kalti.

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/29 14:19:23 14:19:23

laukine vysnia: O aš manau,kad patarti taip "ore" visai neįmanoma,nes Jurgina7 rašo taip ,kaip ji situaciją jaučia,patarinėtojai paskaitę supranta galbūt savaip ir rašo,bet dar kitaip jų žodžius supras klausėja....Kas čia gaunas??? O tas vaikinukas gal nei pats nežinojo nei ką anksčiau darė ir ką daro dabar,gal šios akimirkos jausmas jo kelrodė žvaigždė,gal tiek daug pažadėjęs įšsigando,jog nepatemps.Kitoj temoj moterys kratėsi jaunesnių vaikinų,rašė savo samprotavimus.Galėtų vyrai,turintys vyresnes moterys parašyti ką jie mano apie tą amžiaus skirtumą ir ar išvis apie tai galvoja jei jau pasirinko.Jei pora nesutaria,tada ieškom priežaščių ir labai lengva rasti jei skiriasi amžius,svoris (pareigų) ,storis ar tautybė,žodž. jei yra plika akim matomi skirtumai.Man rodos amžiaus skirtumas ir su juo susiję dalykai negali būti labiausiai kalti.

Nei viena tema dar neissiverte be to teisinguolio, kuris atejes visus durnius apsviecia
Patarti "ore" neimanoma ? Tai kokio velnio cia klausia tuomet ? Bent CIA, darnioj poroj, tas klausimas yra netinkamas - daug zmoniu tik iesko to, nesvarbu jaunesnio, vyresnio. Arba kitu patirtis/nuomone apie si klausima bus neigiama. Bet jus pagalvokit kiek moteru turi jaunesnius vyrus, niekam apie tai nerekauja ir sau laimingai gyvena. Zinoma jei kazkuris daugiau patyres tai jau yra minusas - as pats neisivaizduoju kaip taip per diena reiktu pasikeist ir nebeziuret simpsonu, futbolo, nedurniot su draugais ir pan o vaika ant ranku nesiot visa para kad uzmigtu ar nerektu. Reiktu suprasti koks persilauzimas zmogaus gyvenime ivyksta, nors autorei tai yra norma, kasdienybe. Mano manymu, geriausia kai abu zmones yra panasiai patyre ir toliau gyvenime eis dviese, o ne vienas jau ta pati pergyvenes, taip sakant kartoja kursa, o kitam viskas nauja ir nepatirta. Negalima taip pasakyt, kad su vyresniu jau ten viskas puikiai seksis, arba atvirksciai.

kiesux

K

1086 įrašai

2009/05/29 16:50:05 16:50:05

Jei pameginti atsakyti i temos pavadinima, tai manau ieskai to ko nera. Tiesiog atejo laikas, kai zmogus suprato, kad nebemyli, anksciau galvojo, kad myli tad ir sake taip. Pasikeite jausmai, pasake kaip yra ir isejo. Manau visi ta vienaip ar kitaip jau isgyvenom, jei esam cia ir vel ieskom kazko. Negi kiekvienas issiskyrimas kazkuo jau toks ypatingas? Gi pries tai taip pat buvo zmogus, susilauket vaiko ir kodel issikyret? kodel atsirado jaunesnis tas? Kaip tada baiges santykiai, gi tas vaikelis ir ne be meiles atsirado... bet atejo laikas ir praejo ta meile, tai kuom cia kaltas vaikino amzius ar tai ka jis pries tai sake.... O jausmam dingti nebutinai reikia kazkokiu nesutarimu, kivircu ar kitos zmogaus....

_gelyte_

_

52 įrašai

2009/05/29 17:22:56 17:22:56

Nereikia galvoti "kas cia jam dabar uzejo".Reikia galvoti kaip isgyventi ta skausma.Skambinti tikrai nereikia.Atrask tiek pasiutimo savy,kad istrintum telefona.Vertas jis taves ar nevertas.. .Visa tai tik bobiski plepalai.Pazistu moteru,kurioms taip vyrai yra padare.Ir visi jie nepaaiskino.Turek kantrybes ir gyvenimas viska sudelios i vietas.Keletas praktisku patarimu,kaip issikapstyti is duobes:
1.Uzsirasyk i sokiu,anglu kalbos ar kt.kursus
2.Visa demesi sukaupk i vaika,jo ugdyma
3. Isigyk suni,daug vaiksciok gamtoj
4.Nepasilikk viena savaitgaliais
5.Padek zmonems,kuriems reikia pagalbos

6. Butinai turek drauge,kuri butu kantri ir isklausytu tave bet kuriuo paros metu
7.Pagalvok apie gyvenamos vietos laikina pakeitima
Ir svarbiausia.Taves turi "nelikti".Kvailai skamba,bet yra geras dalykas.Skausmo taip pat neliks.Treniruokis buti visai be minciu.Kuo ilgiau,tuo geriau.

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/05/29 19:28:52 19:28:52

Gėlyte,vaikeli,gal turi daugiau sąrašų?

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/05/29 19:49:25 19:49:25

aciu visiems uz nuomones ir patarimus ... nera nei blogo nei neteisingo patarimo. tikrai, is mano aprasymo sunku tiksliai nuspeti situacija...artimi man zmones irgi buvo labai nustebe jo elgesiu ir savotiskai jautesi apgauti sio zmogaus. blogiausia istorijos dalis ta, kad jis "prisijaukino" mano sunu, planavo su juo atsisedes bendrus namus, suni, krepsinio aikstele, vaiko kambari, seses ir brolius. vaikui buvo sunku priimti "kita vyra" mamos gyvenime, bet su daug pastangu ir laiku, jis tikrai priprato ir prieme ta zmogu. vien del to kad patikejau zmogaus nuosirdumu ir jo noru tikrumu prisileidau ji prie saves ir savo vaiko.. pries tai nepazindinau nei vieno draugo su savo vaiku... zodziu, si istorija yra biski ilgesne nei parasiau ir sudetingesne. taip, man sunku paaiskinti zmogaus elgesi ir gal metai su tuo nieko bendra neturi...zinau, kad issikapstysiu ir po kokio pusmecio paziuresiu i viska visai kitom akim....aciu dar karta uz jusu mintis...

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/05/29 20:41:32 20:41:32

Jurginai.Ir dėkui Dievui,bent parašei kad ištversi,nors dar ir abejotum.Išlik ir ateityje nuoširdi ,bet šlakelis budrumo nepakenks .Dažnai matome tai ką norime matyti,tikime tuo ką svajojame turėti,bet tai nebutinai gali sutapti su kito žmogaus norais. P.s. graži vasara ateina.....

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/29 21:16:17 21:16:17

Bet kodel tu tik ji kaltini, kad jis tave apgavo, tu cia likai nuskriausta ? Kokio velnio jam tavo vaika bandyt "prisijaukint" kaip tu tai vadini ? Jis per visa ta laika klubuose butu tiek grazuoliu susimedziojes, kad jam taves paskutinej vietoj reiktu. Bet jeigu taip elgesi - jam taip atrode teisinga, taip reikejo. Nepagalvoji, kad galbut tau nutraukus santykius kazkada kita puse lygiai taip pat jautesi kaip tu ? Cia nera nei apgautu, nei apgaudinejanciu. Jis apgaudinetu, jei turetu kita moteri tau to nematant, tu butum nelaiminga, jokiu ten issvajotu santykiu nebutu. O taip butu buve, jei butumet kartu like. Kodel tu nori bet kokia kaina kentet ? Pamirsk

domina

D

176 įrašai

2009/05/30 04:53:28 04:53:28

Atsivere batas svarus gyvenimo lapas.Dar daug ju bus ir reikes viska pradeti is pradziu.Bet tu buk jam dekinga uz sia gyvenimo pamoka,nes jos deka tapai ismintingesne.O vaikui paaiskink,kaip kartais buna,kad ne viskas pildosi ir ,kad svajones kartais ir lieka svajonemis.

Audra

A

8 įrašai

2009/05/30 10:07:58 10:07:58

Panasia situacija turejau.Tik zmogus buvo gerokai vyresnis, bet maziau subrendes turbut uz paaugli.Bendravom 3 metus, susidraugavo su mano sunum, ruosemes tuoktis gyvent kartu, norejo isisunyt mano vaika.Perdare savo nama, irenge kambari mano vaikui, lepino ji dovanom, kelionem ir pan.Vaikas prie jo labai priprato.Mes issiskyrem, nes supratau, jog ne tik kad nemyliu to zmogaus, bet man sunku su juo isbut ilgiau-jo nuotaikos keiciasi kas val, itarus, pavydus, visur mane tikrina, net prie kompo budavau tikrinama ar su kuo nebendrauju.Labai pavargau nuo jo.
Kas skaudziausia, jog vaikas mano liko iskaudintas, jis nepajege suprast kaip zmones taip graziai bendrave, staiga tampa ne draugais.Todel manau, mums moterims turincioms patirties bendram gyvenime,vaikus, reiktu labai atidziai rinktis drauga gyvenimui, kiek imanoma ilgai jo nerodyti vaikui, kad jis neliktu iskaudintas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume