Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Jaunesnis vaikinas

Jaunesnis vaikinas

Greta

G

12 įrašai

2009/05/28 10:48:51 10:48:51

Man 34m. , daugiausia dėmesio(internet. pažintyses)sulaukiu iš jaunesnių vaikinų , 27-29m. Jie nesupranta, kodėl aš nenoriu bendrauti su jaunesniais...O man priimtinas bendravimas tik su vyresniais už mane, jie man atrodo patikimesni ir nenorėčiau būti ,,mama" jaunesniam..
Vienas 28m vaikinas tikrai sužavėjo savo rimtumu , požiūriu į gyvenimą mąstymu.., atrodė protingesnis už mano buvusį 39m vyrą. Norėjau su tuo vaikinu bendrauti, bet nutraukiau viską vien dėl jo amžiaus, jis to nesuprato... Galvoju, gal cia mano kvailas įsitikinimas.. , jog jaunesni nėra tiek subrendę, jog galėtų būti pora vyresnei moteriai..
Kaip manote jūs?..

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/05/28 12:08:36 12:08:36

sveika,

galiu pasidalinti karcia patririm ir gal but tai bus atsakymas i tavo klausima. esu tavo amziaus ir iki siol (kaip ir tau) prie manes prieidavo tik jaunesni (27-28 m) vaikinai. su vienu is ju isdraugavau metus laiko. savo protu, vertybem ir savybem pranoko mano buvusi vyra, kuriam lygiai tiek kiek taviskiui. susidraugavo su mano vaiku; jauciausi mylima, norima ir t.t. zodziu, pradejom planuoti bendra ateiti, ziurejom 'ta pacia kryptim" ir viena diena is niekur nieko isgirdau, kad "nemato ateities su manim", kad zino jog gali tureti kitaip, kad nezino ko nori, kad jam gera su manim, bet nera gera taip kaip buvo ir t.t.

zodziu, galiu pasakyti, kad vis gi amzius yra svarbu, o ypac kai pats esi jau buves santuokoj ir turejes "karcia patirti"... nesakau, kad tai turi buti daug vyresnis zmogus, bet bent bendraamzis, nes su amzium ateina patirtis, supratimas, atsakomybes jausmas. supratau, kad mano buves draugas, kad ir koks atrode subrendes, neturejo to atsakomybes jausmo, kurio reikia, mums moterims. vyrai apskritai ne visi ji turi, o jauni (na pagal musu amziu) ir be patirties, apskritai isivaizduoja viska visai kitaip... bunant su juo skirtumo nejauciau, bet vis gi tokie dalykai islenda su laiku... todel mano patarimas butu "apsistoti" ties savo amziaus ar vyresniais, tai bent jau niekada negalvosi, kad vistiek viena diena gali pasidaryti per sena. vyrai nevertina santykiu ir moters, nes moteru aplikui labai daug ir jie zino, kad "pamete" viena, greitai atsiras "kita"; o jeigu dar ir amziaus skirtumas, tai apskritai visada galvosi ir save lyginsi (kad ir kaip savim pasitiketum ir butum geros nuomones apie save)....

zinau kad dabar "ne tie laikai" kai amzius turi reiksme, bet turi.. ir tai nieko bendra su "ne tie laikai", o fiziologija, gyvenimo patritis, aplinka ir dar daug daug dalyku irodo, jog daug tvirtesni santykiai (didziaja procentu dalimi) yra kai zmones yra bendraamziai arba moteris jaunesne...

rali

R

20 įrašai

2009/05/28 12:46:07 12:46:07

niu tai dziaukis ,kol dar jauni ziuri, po to ziures tik pensininkai su viagros pakeliu kiseneje......

kaikurie jaunesni vyrai zymiai geresni ir protingesni nei vyresni ...pazystu moteri kuri gyvena su 7 metais jaunesniu ir augina tris vaikus...ir patikekit...visiems seniems kelmams dar toli iki to vaikino : jis ir subrendes ir protingas ir gerbia moteri ir ... puiku ir tiek
kita pazistama gyvena su jaunesniu uz save 13 metu ir patikekit patirtis pas ja nemaza, bet ne uz ka nekeistu jo i sena kelma.....

cia geriau vadovautis tuo - jei tavo zmogus , vadinasi amzius nesvarbu

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/05/28 13:08:39 13:08:39

na taip, nepabandysi nezinosi, bet...jeigu iskarto kyla abejones tai gal ir paciai nelabai priimtinas tas rysys. isimciu visada yra, taciau vadovaukis savo nuojauta.. as ja ignoravau, vat ir likau prie "suduzuzios geldos"

sat

S

36 įrašai

2009/05/28 13:22:55 13:22:55

Zinoma, tai nieko daugiau kaip Jusu pacios kompleksas.
Yra ir jaunesniu nei 28m turinciu rimtus poziurius i gyvenima ir visokeriopa stabiluma, bet naturalu jog Jus to nepamatysit. Nebent nuspresit radikaliai save pakeisti.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/05/28 14:51:41 14:51:41

Noriu vyrenes moters!

Greta

G

12 įrašai

2009/05/28 15:40:12 15:40:12

Aciu uz atsakymus, ypac Jurgina..Jau galvojau, jog as viena taip skeptiskai ziurinti i jaunus vaikinus:)..
Gal cia mano ir kompleksas.., nes net 1 metais jaunesnis vaikinas jau man yra nepriimtinas..Kazkaip manau, tikrai nenoriu izeist tu jaunu vaikinu:), bet jiems daugiau svarbu isore, seksualumas..tikrai nejaukiai jauciuos kai man einant su paaugliu savo vaiku, kalbina jauni vaikinai kaip kokia pacanke.. Ir vyresne moteris jiems-gal del to, jog daugiau patyrus, karstesne seksual. prasme.., bet laikui begant ji prades senti, vaikinas dar tik bresti..taip , kad neistikimybe-neisvengiama.. Gal buna isimciu.., bet ar verta rizikuoti...

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/28 17:10:18 17:10:18

Vyresnis vyras - tai daugiau stabilumas moteriai, jaunesnis - gal daugiau polėkio... Nedidelio skirtumo -iki kokių 5 metų aš nebijočiau, net dėmesio nekreipčiau, o didelis amžiaus skirtumas man kažkaip automatiškai kelia įtarimą. Aš pati neleidau rutuliotis pažinčiai šioje svetainėje su daug jaunesniu vyru, nes tiesiog negalėjau patikėti, kad tai gali kažkur nuvesti. Nors iniciatyva ir visa pradžia priklausė ne man. Ilgai atsikalbinėjau, ir nors neradau jokio preteksto, kodėl jis taip elgiasi, bet galop kažkoks nepasitikėjimas nugalėjo... Manau, kad nieko iš to nebūtų gavęsi ...

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/05/28 21:11:35 21:11:35

Visada susidurdavau tik su jaunesniais ,nieko specialaus-taip nutikdavo ir tiek.Gal ,kad jauniau atrodydavau.....Dabar,kai pasenau , tai nei senų nei jaunų.....

nata002

N

748 įrašai

2009/05/29 11:00:37 11:00:37

Teko girdeti, jog yra moteru-mamu, moteru-vaiku tipai ir pan. Kai kurios nori nori rupintis globoti jaunesni vaikina, kitos ,,tureti vyra -teva''.Gal jiems kas ir pavyksta...Bet jei viduj abejojat ar kas pavyks su jaunesniu, kazin ar verta rizikuoti. Tokie vaikinai impulsyvesni, greiciau uzsidega aistra, isimyli, bet greiciau pas juos viskas ir uzgesta.As jaunesnio partnerio nesirinkciau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume