Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Jaunesnis vaikinas

Jaunesnis vaikinas

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/29 11:41:19 11:41:19

Ką reiškia - jaunesnis? Man asmeniškai - 5 metai skirtumas - net negalvočiau, kad tai skirtumas... O va - 10-15 ar dar daugiau - jau iššūkis sau, tam tikra rizika... Pagaliau ne kiekvienas atlaiko visuomenės požiūrį. Tada jau reikia labai galvoti, ko norit Jūs, ko jis ir kiek tai pavyks suderinti... Nebent norit pajėgaus meilužio, nes bet kuriuo atveju lengva kartu nebus, skirsis gyvenimiška patirtis, poreikiai ir anksčiau ar vėliau kils bendravimo problemos...
Mano sesuo gražiai ir laimingai jau 15 metų gyvena su 7 metais už save jaunesniu vyru. Tikrai jokių problemų, bet... būna visaip...

Lorele

L

135 įrašai

2009/05/29 12:29:55 12:29:55

O man patinka jaunesni - juose jaučiasi toks geras dar neprarastas gyvenimo džiaugsmas ir optimizmas. Beje tai visai nereiškia, kad noriu būti "mama"- tiesiog žmonės būna skirtingai subrendę, kaip ir pasensta skirtingai. Kai kurie virš 30 m jau senukai, nors atrodo dar neblogai, bet mąstymas, nenoras kažko naujo, smalsumo nebuvimas mane "užmuša"

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/29 12:42:38 12:42:38

Lorele: O man patinka jaunesni - juose jaučiasi toks geras dar neprarastas gyvenimo džiaugsmas ir optimizmas. Beje tai visai nereiškia, kad noriu būti "mama"- tiesiog žmonės būna skirtingai subrendę, kaip ir pasensta skirtingai. Kai kurie virš 30 m jau senukai, nors atrodo dar neblogai, bet mąstymas, nenoras kažko naujo, smalsumo nebuvimas mane "užmuša"

O aš nieko ir neginčiju, viskas taip ir yra, kaip Jūs sakote... Jūs teisi... Bet kiek ilgai džiaugsitės tuo ''neprarastu gyvenimo džiaugsmu'', jei po tam tikro laiko vistiek išlįs gyvenimo patirties skirtumas, kuris neišvengimas esant, tarkim, 10 ir daugiau metų skirtumui?
O be abejo - jeigu man reiktų nuotykio vakarui - savaitei - mėnesiui ar net pusmečiui, aš irgi rinkčiausi jaunesnį:)

aukssine

A

15 įrašai

2009/05/29 12:50:47 12:50:47

Greta: Man 34m. , daugiausia dėmesio(internet. pažintyses)sulaukiu iš jaunesnių vaikinų , 27-29m. Jie nesupranta, kodėl aš nenoriu bendrauti su jaunesniais... Galvoju, gal cia mano kvailas įsitikinimas.. , jog jaunesni nėra tiek subrendę, jog galėtų būti pora vyresnei moteriai..
Kaip manote jūs?..

Manau taip pat. Ir netgi anketoje esu nurodžiusi - jaunesni, negaišinkite savo ir mano laiko. Mano įsitikinimai atsirado iš patirties - 4 metais jaunesnis ex'as nuolat dėl to kompleksavo (nors išoriškai tikrai to skirtumo nesimatė), išnagrinėdavo kiekvienos pažįstamos poros amžiaus skirtumą, netgi statistiką vedė, kiek pažįsta porų, kur moteris vyresnė. Deja ir aš pati nuolat jaučiau, kad norėtųsi brandesnio požiūrio, brandesnio elgesio. Daugiau tokios klaidos kaip keliais metais jaunesnio draugo susiradimas nekartočiau.

-=HighLife86=-

-

169 įrašai

2009/05/29 13:00:31 13:00:31

aukssine:
Greta: Man 34m. , daugiausia dėmesio(internet. pažintyses)sulaukiu iš jaunesnių vaikinų , 27-29m. Jie nesupranta, kodėl aš nenoriu bendrauti su jaunesniais... Galvoju, gal cia mano kvailas įsitikinimas.. , jog jaunesni nėra tiek subrendę, jog galėtų būti pora vyresnei moteriai..
Kaip manote jūs?..

Manau taip pat. Ir netgi anketoje esu nurodžiusi - jaunesni, negaišinkite savo ir mano laiko. Mano įsitikinimai atsirado iš patirties - 4 metais jaunesnis ex'as nuolat dėl to kompleksavo (nors išoriškai tikrai to skirtumo nesimatė), išnagrinėdavo kiekvienos pažįstamos poros amžiaus skirtumą, netgi statistiką vedė, kiek pažįsta porų, kur moteris vyresnė. Deja ir aš pati nuolat jaučiau, kad norėtųsi brandesnio požiūrio, brandesnio elgesio. Daugiau tokios klaidos kaip keliais metais jaunesnio draugo susiradimas nekartočiau.

perskaites visa tema supratau, kad cia kalba nelaimingu moteru patirtis labiau, negu objektyvi nuomone.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/29 14:05:49 14:05:49

-=HighLife86=-:
aukssine:
Kaip manote jūs?..

perskaites visa tema supratau, kad cia kalba nelaimingu moteru patirtis labiau, negu objektyvi nuomone.

Ne, aš tikrai neturiu nelaimingos patirties. Man aplamai visą gyvenimą sekėsi su vyrais. Bet šalia jausmų vistiek kartais naudinga bent šiek tiek sveiko proto turėti arba labai tiksliai sau suformuluoti, ko tu iš tos pažinties tikiesi. Esu turėjusi kabintoją 16 metų vyresnį ir esu 16 metų jaunesnį. Čia tiesiog sutapimas tie skaičiai... Tikrai neskubėjau abiem atvejais išsiskirti, nes pirmas įspūdis dažnai būna apgaulingas, žmogų reikia pažinti ilgesnį laiką. Ir vistik, koks bebuvo geras žmogus tas vyresnysis, nuolat jaučiau tą amžiaus skirtumą, netraukė tas vyras būtent dėl amžiaus... O jaunesnis - taip, galėjo būti gyvenimo paįvairinimas trumpam laikui, o paskui? Jeigu pasiduosi jausmams, paskui bus daug skausmo,kai reikės skirtis, o kad taip anksčiau ar vėliau nutiks - aišku, kaip diena... Na, ne tie poreikiai gyvenimui, vertybės, tikslai... Ir nei pats persiversi 180 laipsnių kampu, nei tą kitą keisi... O 5-7 metai man visai nebaisu tas jaunesnis vyras, tokio skirtumo gali ir nejausti...

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/29 14:06:07 14:06:07

-=HighLife86=-:

Negi nori pasakyt, kad gyvenime egzsistuoja toks dalykas kaip "objektyvi nuomone"? Kur cia toki mistini gyvuna pavyko aptikti?

Lorele

L

135 įrašai

2009/05/29 15:38:35 15:38:35

ugnelė:
Lorele: O man patinka jaunesni - juose jaučiasi toks geras dar neprarastas gyvenimo džiaugsmas ir optimizmas. Beje tai visai nereiškia, kad noriu būti "mama"- tiesiog žmonės būna skirtingai subrendę, kaip ir pasensta skirtingai. Kai kurie virš 30 m jau senukai, nors atrodo dar neblogai, bet mąstymas, nenoras kažko naujo, smalsumo nebuvimas mane "užmuša"

O aš nieko ir neginčiju, viskas taip ir yra, kaip Jūs sakote... Jūs teisi... Bet kiek ilgai džiaugsitės tuo ''neprarastu gyvenimo džiaugsmu'', jei po tam tikro laiko vistiek išlįs gyvenimo patirties skirtumas, kuris neišvengimas esant, tarkim, 10 ir daugiau metų skirtumui?
O be abejo - jeigu man reiktų nuotykio vakarui - savaitei - mėnesiui ar net pusmečiui, aš irgi rinkčiausi jaunesnį:)

Na tas skirtumas turi būti proto ribose tarkim max 6-7 metai, nes esant didesniam tai gali tikrai pasijusti rimti skirtumai. Bet vėlgi viskas priklauso nuo žmogaus subrendimo Taigi esu linkusi įvertinti kiekvieną atvejį individualiai - ir nelysti į rėmus

kiesux

K

1086 įrašai

2009/05/29 16:38:09 16:38:09

Na kad amziaus skirtumas jaucias tai jauciasi, bet kaip daugelis minejo yra tam tikros ribos, kad ir +- 5 metai skirtumo praktiskai nera, nebent lyginat vaikus 15 ir 20 metu. Bet vyresniame amziuje tie +-5 metai tikrai nesudaro jokio realaus skirtumo bendru atveju. Isimtys buna ivairios, gali ir 15 metu vyresnis butu maziau subrendes nei teik pat jaunesnis, bet nera taisykles be isimties. o tokioms moterims kur metais ar dviem jaunesnis jau "per jaunas" tai siulyciau permastyti save, kokia joms nauda is tokio saves suvarzymo ir issispraudimo i remus. O jei jus tokios nuomone susidariusios is 1 ar keliu atveju... tai jums pacioms dar pakankamai daug subresti reikia...

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/29 17:13:17 17:13:17

20proc. nuo turimo amziaus i abi puses

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume