Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Seksas ir pinigai?

Seksas ir pinigai?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/02 14:51:03 14:51:03

Sexamanda Lear:
Lady_scorpio:
Sexamanda Lear: Seksas, pinigai ir neištikimybė yra daugelio įtakingų vyrų ir savimi pasitikinčių moterų gyvenimo variklis. Seksologų manymu, moterys pagal savo fiziologiją, be meilužių gali gerokai ilgiau apseiti nei vyrai tik tam tikrą laiko tarpą. Tuo tarpu ženotiems vyrams lytinės ištikimybės kantrybė baigiasi gana greitai. Pasaulio mokslininkai sako, kad moteris gali iškentėti net penkis metus nenusidėjusi. Priklausomai nuo seksualinio aktyvumo, tiek išalkusiam vyrui, tiek nepatenkintai žmonai atsiranda lytinis nepasitenkinimas vienu ir tuo pačiu partneriu. Šitam nepatogumui būdingas nuolatinis susierzinimas, įtampa, nemotyvuoti pykčio priepuoliai. Moterų lytinis nepasitenkinimas dažniausiai ryškiai pastebimas, nes jos labiau emocingos ir nesugeba susivaldyti. Mokslininkai mano, kad sekso romanai ir slapti lytiniai nuotykiai teigiamai veikia atmintį, intensyvėja neuronų augimas, tarp šių ląstelių daugėja jungčių.

Iš kokio nepasitenkinimo kyla noras kurpti tokias paistaliones?

Ogi iš to, kad lietuviai vyrai nekelia savo kokybės, nesirūpina šeima, vaikų auklėjimu ir išlaikymu, moralė apgailėtina ir nuolat propaguoja Olialia tipo mergytes - pupytes. Nemažina alkoholio kiekio, riaugėja, pilvus auginasi ir pyksta ant mūsų, kad mes mylime azijatus ir kitus babajus. Mano, jei jau kokios kitos tautybės vyrui išskėtei kojas, tai tos tautybės šalyje ir turi gyventi. Paisto koks pavyzdingas liūtų gyvenimas, kai naujas partneris svetimus liūtukus nužudo, liūtienei ramiai į tai žiūrint ir nepurkštaujant. Vyras visu pirma , man vertingas tiek, kiek gali duoti savo vaikams, o dabar priviso bedarbių ir išlaikytinių – nebeliko padorių vyrų.

Ar Jūs moteris?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/02 14:54:47 14:54:47

As vyras, bet gerai pazistu moteris, todel turiu teise kalbeti ju vardu, visos Lietuvos moteru vardu. Ir gailiuosi, kad esu vyras, nes budama moterim, daug babkiu uz seksa uzsidirbciau.

L

1373 įrašai

2011/01/02 15:24:48 15:24:48

Svečias: As vyras, bet gerai pazistu moteris, todel turiu teise kalbeti ju vardu, visos Lietuvos moteru vardu. Ir gailiuosi, kad esu vyras, nes budama moterim, daug babkiu uz seksa uzsidirbciau.

Cha cha dėl to ir paklausiau. Kam dangstytis keliais vardais, jei reiškiamas vis tas pats požiūris? Atleiskit, brangusis, Jūs negalite kalbėti visos Lietuvos moterų vardu, nes... savo vardu norėčiau kalbėti aš pati. Jei norite užsidirbti babkių tokiu būdu, nesigailėkit vyru gimęs - sako, šiam versle vyrams daugiau moka.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/02 21:29:44 21:29:44

Aš taip ir darau - užkalinėju babkes. Išlaikau bedarbį vyrą ir vaikus. Norit smerkite, norite prakeikite, bet vaikai valgyti tai nori, ar aišku dabar jums?

L

1373 įrašai

2011/01/03 16:21:38 16:21:38

Svečias: Aš taip ir darau - užkalinėju babkes. Išlaikau bedarbį vyrą ir vaikus. Norit smerkite, norite prakeikite, bet vaikai valgyti tai nori, ar aišku dabar jums?

Kodėl manote, kad kažkas turėtų/galėtų Jus smerkti ar net prakeikti? Vadinasi, pati blogai dėl to jaučiatės. Tai gal nusikelkit vyrą nuo savo pečių ir paaiškinkit, kad abu turit tą vežimą traukti. O pinigams uždirbti, beje, yra ir kitų būdų. Dievas tam davė galvą ir rankas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/03 17:24:04 17:24:04

Lady_scorpio:
Svečias: Aš taip ir darau - užkalinėju babkes. Išlaikau bedarbį vyrą ir vaikus. Norit smerkite, norite prakeikite, bet vaikai valgyti tai nori, ar aišku dabar jums?

Kodėl manote, kad kažkas turėtų/galėtų Jus smerkti ar net prakeikti? Vadinasi, pati blogai dėl to jaučiatės. Tai gal nusikelkit vyrą nuo savo pečių ir paaiškinkit, kad abu turit tą vežimą traukti. O pinigams uždirbti, beje, yra ir kitų būdų. Dievas tam davė galvą ir rankas.

kam man dirbti su rankomis, jei mano galva sako, kad anuo galu daugiau ir lengviau uzdirbsiu?

L

1373 įrašai

2011/01/03 19:14:52 19:14:52

Svečias:
Lady_scorpio:

kam man dirbti su rankomis, jei mano galva sako, kad anuo galu daugiau ir lengviau uzdirbsiu?

O Jūsų anas galas nieko nesako? Nesiguodžia, kad pavargo darbuotis, kad norėtų kartais ir papramogauti? Šiaip tai manau, kad Jūs čia išsikalinėjat, ir tiek.

naujanare

N

12 įrašai

2011/01/05 14:26:03 14:26:03

KOkie juokingi kai kurie pasisakymai.. tai baisus juodas darbas, moterims, kurios nezino, kas yra savigarba. Kartais dideli pinigai gali suvilioti, bet reikia buti budriems... kokia kaina jie gaunami ir kokia etikete sau VISAM GYVENIMUI uzsidedi..

Romuta

R

497 įrašai

2011/01/05 14:36:01 14:36:01

Svečias: As vyras, bet gerai pazistu moteris, todel turiu teise kalbeti ju vardu, visos Lietuvos moteru vardu. Ir gailiuosi, kad esu vyras, nes budama moterim, daug babkiu uz seksa uzsidirbciau.

Abejoju ar vyras gali gerai pažinti moterį. Tad jokios moralinės teisės jų vardų kalbėti tikrai neturi, juolab jei nori vadintis vyru.
Antra vertus, kodėl daug babkių už seksą neužsidirbi būdamas vyru , juk tai tai pat įmanomą. Ar tau ne

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/05 14:41:45 14:41:45

Romuta:

Abejoju ar vyras gali gerai pažinti moterį. Tad jokios moralinės teisės jų vardų kalbėti tikrai neturi, juolab jei nori vadintis vyru.
Antra vertus, kodėl daug babkių už seksą neužsidirbi būdamas vyru , juk tai tai pat įmanomą. Ar tau ne

Man ne, o tau?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume