Jo, vyrai solidarūs, ko nepasakysi apie damas. Tos tai pasiryžusios viena kitą į gabalus sudraskyti, ypač dėl milijonieriaus. Ko tik neprigalvoja, kaip pakenkti konkurentei ar bendradarbei, ar pretendentei į direktoriaus, boso, lovą. Klaiku.

Lombarghini
2009/12/05 12:19:17 12:19:17
Jo, vyrai solidarūs, ko nepasakysi apie damas. Tos tai pasiryžusios viena kitą į gabalus sudraskyti, ypač dėl milijonieriaus. Ko tik neprigalvoja, kaip pakenkti konkurentei ar bendradarbei, ar pretendentei į direktoriaus, boso, lovą. Klaiku.
Human
2009/12/06 08:37:19 08:37:19
Svečias adresuota. Su savo "ziniom". . geriau pasislepk Jei nori gali duot i teisma visus cia kuriuos matai. Prajuokinai net Zinai kodel? Nes neturi laiko teigi. . bet radai tiek laiko, kad net pasikuitei susirasti straipsnius ir sugaisai ne viena minute, kol cia parasei. Pasikuites tikrai galeciau atsakyti tau tuo paciu ir net keliais. Noras tikrai atsoktu, nes manau pas tave teisiniu ziniu jokiu nera, jei tokius straipsnius cia taikai, kurie visiskai cia naudos neturi Pasidometum gal suprastum.
kora
2009/12/06 15:56:15 15:56:15
Zodi sunku susigrazinti, todel, pries ji pasakant, reiketu pagalvot (sia taisykle daznai sau taikau, nors taip pat suklystu, bet reciau). Taciau gyvenime yra vietu tam tikru, kur klysti prazutinga, nes kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu vel ir vel isnyra ir nebelieka proskynos praeit.
Izeisti nenoreciau Human - SWX - Lelis Borgia, kad i tiese sustaciau vardus ( ne asmenybes), kadangi ne vieno nepazistu.
Suprantu, nesu nei pranasas, nei Dievas, taciau, i siuos vyrus ziurint, matau Zmogaus augimo gija laike bei dvasiniu vertybiu suvokime.
Man panasu i herojus triju filmu: Eicho - Pasivaiksciojimas virs debesu - Gladiatoriai, - pradedant nuo paprastu dalyku, kaip zalio glezno sultingo lapo ir baigiant globaliu beribiu auksiniu rugiu lauku.
P.S. Seksas ir pinigai, mano nuomone, jiems nepirmareiksmiai, o kulturos ir ziniu ismokti galim. Be to, kito pagal savo muzika sokti nepriversim, jei jis pats to nenores.
kora
2010/12/31 12:54:20 12:54:20
Errare humanum est!
Klysti yra zmogiska, taciau neteisinga, nes Zmogaus Siela kencia, o veliau ir Kunas. Todel svarbiausia klaidas kuo anksciau suvokti ir pripazinti...
Padekime vieni kitiems N E K L Y S T I
[b:1vjd8fxz]Su NAUJAISIAIS METAIS [/b:1vjd8fxz]
ieva
2011/01/01 01:32:27 01:32:27
Be pinigėlių nėra sekso! Jei užsidirbsim šiais metais gerų pinigėlių - bus ir sekso tiek, kiek pajėgsim
ieva
2011/01/01 15:09:46 15:09:46
Geras straipsnis, bet kam jį pritaikyti reiktų?
Sexamanda Lear
2011/01/01 17:42:07 17:42:07
Seksas, pinigai ir neištikimybė yra daugelio įtakingų vyrų ir savimi pasitikinčių moterų gyvenimo variklis. Seksologų manymu, moterys pagal savo fiziologiją, be meilužių gali gerokai ilgiau apseiti nei vyrai tik tam tikrą laiko tarpą. Tuo tarpu ženotiems vyrams lytinės ištikimybės kantrybė baigiasi gana greitai. Pasaulio mokslininkai sako, kad moteris gali iškentėti net penkis metus nenusidėjusi. Priklausomai nuo seksualinio aktyvumo, tiek išalkusiam vyrui, tiek nepatenkintai žmonai atsiranda lytinis nepasitenkinimas vienu ir tuo pačiu partneriu. Šitam nepatogumui būdingas nuolatinis susierzinimas, įtampa, nemotyvuoti pykčio priepuoliai. Moterų lytinis nepasitenkinimas dažniausiai ryškiai pastebimas, nes jos labiau emocingos ir nesugeba susivaldyti. Mokslininkai mano, kad sekso romanai ir slapti lytiniai nuotykiai teigiamai veikia atmintį, intensyvėja neuronų augimas, tarp šių ląstelių daugėja jungčių.
Lady_scorpio1302026861_db
2011/01/01 20:26:50 20:26:50
Iš kokio nepasitenkinimo kyla noras kurpti tokias paistaliones?
Sexamanda Lear
2011/01/01 21:39:32 21:39:32
Ogi iš to, kad lietuviai vyrai nekelia savo kokybės, nesirūpina šeima, vaikų auklėjimu ir išlaikymu, moralė apgailėtina ir nuolat propaguoja Olialia tipo mergytes - pupytes. Nemažina alkoholio kiekio, riaugėja, pilvus auginasi ir pyksta ant mūsų, kad mes mylime azijatus ir kitus babajus. Mano, jei jau kokios kitos tautybės vyrui išskėtei kojas, tai tos tautybės šalyje ir turi gyventi. Paisto koks pavyzdingas liūtų gyvenimas, kai naujas partneris svetimus liūtukus nužudo, liūtienei ramiai į tai žiūrint ir nepurkštaujant. Vyras visu pirma , man vertingas tiek, kiek gali duoti savo vaikams, o dabar priviso bedarbių ir išlaikytinių – nebeliko padorių vyrų.
Bloga lietuvaite emigrante
2011/01/02 08:02:38 08:02:38
O ir mylesimės, ir dulkinsimes, Ir gimdysim nuo to, nuo ko noresim, svarbu, kokia ateiti tevas vaikui gali duoti. O jau lietuviai tevai tai jau niekam tike, tai ....kas antras bega nuo alimentu ir savo padirbtu vaiku. Tik jau nekalbekite niekus apie patriotizma, nes nereikia lietuvisko alkoholizmo ir budulizmo geno. Aciu, atsikandau. Man jau per akis viso sito lietuvaitisko gero. Ne Lietuvos vyrams spresti kam man kojas praskesti, Europoje taip pat, deja, daugelis vyru turi problemu su potencija per gerima ir bledavojima. Visai nepatenkina moteru, o vadinamieji babajai ir juodzkiai sugeba. Seimos savoka, vaikai , daznam lietuviui yra tik del akiu. O ka man daryt, jei manes neimponuoja tautieciai, kuriems isprievartimai, musimas, skriaudimas, smurtas, prievarta yra norma. Pvz.,pazinojau lietuviu vyru, kurie daro vaikus bet kokiai bukai panai, kurie smirdi is tolo, nesiprausia, net to dalykelio kelnese neprisiziuri, keikiasi siaubingai, geria baisiai, o ju vaikai atsiduria Danijos kanalizacijoj, slepiasi nuo alimentu, vaiku ir pazinti nenori? Nesakau, kad visi lietuviai tokie, bet mentalitetas daugumos lietuviu tai toks.