Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Seksas ir pinigai?

Seksas ir pinigai?

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/04 06:44:40 06:44:40

Samanta labai prasete irodymu. Egzistuoja "du" pasauliai. Vienas ju dvasinis kitas materialusis. Dvasinio vertybes vienos, materialaus kitos.
Kai materialiojo pasaulio vertybems (pinigams, valdziai) nukreipiamas [b:360wcuds]visas*[/b:360wcuds] asmens demesys, duzta ju dvasinis pasaulis. Duzta santuokos.
As dar nei karto neregejau, kad issiskirtu viena kuna tureja, kuriu energija labiau nukreipta dvasinio tobulejimo link. Tu kurie aiskiai suvokia siu pasauliu skirtumus. (neneigiu, kad tokiu nera)

Egzistuoja moteris ir vyras.
Egzistuoja emocijos ir pinigai.
Juk gali buti harmonija?!

Ka rinksites Jus? pinigai ar emocijos?
swx

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/04 07:20:30 07:20:30

Svečias: Samanta labai prasete irodymu. Egzistuoja "du" pasauliai. Vienas ju dvasinis kitas materialusis. Dvasinio vertybes vienos, materialaus kitos.
Kai materialiojo pasaulio vertybems (pinigams, valdziai) nukreipiamas [b:18turtxd]visas*[/b:18turtxd] asmens demesys, duzta ju dvasinis pasaulis. Duzta santuokos.
As dar nei karto neregejau, kad issiskirtu viena kuna tureja, kuriu energija labiau nukreipta dvasinio tobulejimo link. Tu kurie aiskiai suvokia siu pasauliu skirtumus. (neneigiu, kad tokiu nera)

Egzistuoja moteris ir vyras.
Egzistuoja emocijos ir pinigai.
Juk gali buti harmonija?!

Ka rinksites Jus? pinigai ar emocijos?
swx

Aš neskiriu taip griežtai šių dviejų kategorijų: pinigų ir emocijų. Tai būtų tas pat, kas skirti kūną ir sielą, sakyti, kad sielos poreikiai yra svarbesni už kūno. Juk nesutiktumete? Jie kūnas nebus pamaitintas, siela iš jo išeis . Man visada buvo nepalyginamai svarbesnis dvasinis aspektas - bet iki tam tikros ribos. Yra riba, už kurios prasideda menas išgyventi, tada jausmai gali prislopti. Harmonija privalo būti, manau, kad jei yra dvasinė harmonija tarp vyro ir moters, sudėtinga situacija išsisprendžia kažkokiu būdu, bent jau norėtųsi tuo tikėti.

Fruktozė

F

179 įrašai

2009/12/04 07:22:33 07:22:33

Svečias: Moterims yra labai svarbu vyro pinigai. Kalbama apie jo asmenybe jau po to, kai tenkinami pirminiai patikrinimo mechanizmai - isvaizda, pinigai ir padetis visuomeneje. Sakydamos, kad joms nereikia turtingo, moterys isivaizduoja zodi "turtingas" kiek kitaip negu as - milijonierius, turintis pora namu, vila ir jachta. Taip, joms nereikia tokio turtingo. Gerai irengto buto, geros masinos ir gero atlyginimo turejimas nera laikoma turtingumu - tai laikoma savaime suprantamais dalykais.
As, kaip jaunas vyras, nevilnietis, bet gyvenantis ir dirbantis Vilniuje (po mokslu), nuomodamas buta (nes butu kainos yra mano galva nesuvokiamos, tiesa, pastaruoju metu pakritusios) sansu realiai neturiu, i tokius kaip as merginos/moterys tiesiog nebeziuri, po to kai pasisakai kur gyveni, kad neturi masinos ir t.t. O paskui skundziasi, kad nebera vyru, visi "normalus" uzimti ir t.t.
Merginos atsijoja del visokiausiu smulkmenu - neturi masinos, pasenes mobilus telefonas(!!!) (cia >25 metu merginai uzkliuvo, net nemaniau kad tai yra svarbu), nesioja akinius, barzda, per "lievas" laikrodis ir t.t. Neatitinkantys tokiu kriteriju vyrai automatiskai isbraukiami is "vyru" kategorijos. PIlnai tikiu, kad vidutinio amziaus (~45 metu) zmogus turetu buti finansiskai ir kitaip apsirupines, bet manau, kad neprotinga to reikalauti is jauno zmogaus. Zinoma, visada yra patogiau "suvilioti" pasiturinti vyra, nereikes deti daug pastangu buto ar namo isigijimui, bus lengviau, taciau juk galima kartu pasistengus susikurti ta "seimos lizdeli", jei yra noro, zinoma.

Užuojauta, jei su tokiomis bendraujate

Normali, protiškai išsivysčiusi, >25 metų mergina neturėtų vertinti vyro pagal laikrodžio "lievumą" ar mobiliojo modelį. Tarkim, aš neturiu Ipod ar Iphone, tai pagal šių laikų standartus turėčiau būti tik "vargšė mergelė". Tačiau mano pozicija yra tokia, kad reikia išmokti jausti panieką ir gailestį (kaip gailimės suluošintų ar sužalotų) tokiems žmonėms. To jums ir linkiu

Normalus bendravimas įmanomas tik tarp brandžių žmonių, kai yra abipusė pagarba ir supratimas, tada ir už seksą nereikės mokėti

P. S. be abejo, galimas ir tas variantas, kad kaimo ar miesto bernelis baigęs tris klases ir nori apturėti didžiapapę blondinę pats turėdamas tik smirdančius kaliošus. Kitos jam netinka, nes papai per maži ar šikna per didelė. Pats gali būti šleivas, kreivas, su išpuvusiais dantimis, bet jo didenybė susireikšminimas aptemdo jam akis. Tokiu atveju taip jam ir reikia - gimęs šliaužioti neskraidys.

Fruktozė

F

179 įrašai

2009/12/04 07:28:08 07:28:08

Beje, dar apie "normalius" vyrus. Tikiu, kad jų yra, bet... Noriu pastebėti, kad dabar vyrai yra išlepinti moterų dėmesio, todėl nelabai nori stengtis kurti ir išlaikyti santykius. Kam stengtis, jei išeisiu į gatvę ir bet kuri užsikars man ant kaklo? Ne vyrai kovoja dėl moterų, bet moterys draskosi dėl vyrų nepagalvodamos ar verta konkrečiu atveju. Matyt, motyvacija tokia - bet koks, bet mano. Taip mes pačios prisidedam prie vyrų moteriškėjimo ir tinginystės.

Antihuman

A

6 įrašai

2009/12/04 07:33:52 07:33:52

Be pinigų sekso nėra.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/04 08:13:55 08:13:55

samantta:
Aš neskiriu taip griežtai šių dviejų kategorijų: pinigų ir emocijų. Tai būtų tas pat, kas skirti kūną ir sielą, sakyti, kad sielos poreikiai yra svarbesni už kūno. Juk nesutiktumete? Jie kūnas nebus pamaitintas, siela iš jo išeis . Man visada buvo nepalyginamai svarbesnis dvasinis aspektas - bet iki tam tikros ribos. Yra riba, už kurios prasideda menas išgyventi, tada jausmai gali prislopti. Harmonija privalo būti, manau, kad jei yra dvasinė harmonija tarp vyro ir moters, sudėtinga situacija išsisprendžia kažkokiu būdu, bent jau norėtųsi tuo tikėti.

Jei atskiria Moteris Ji, sugebesite atskirti ir Jus.

MoterisJi: Vertybės šeimoje: pagarba, [b:6ltqthp7]atsakomybė už kitą[/b:6ltqthp7], pastangos, ištikimybė, įsipareigojimas, nuolankumas. [b:6ltqthp7]Pinigai uždirbami , ypač kai yra palaikymas šeimoje, geri santykiai, nes tuomet yra noras stengtis dėl saves ir kitų šeimos narių.[/b:6ltqthp7]

Taip jau aplinkybes tikriausiai susikloste, kad vyrams lemta uzdirbti daugiau. Daugiau ne del materialumo ar lobizmo, bet del seimos.
Vyras tampa "siena" nuo materialaus pasaulio, moteris "ugnies kurstytoja" dvasiniame pasaulyje.
Tegul niekada Jums* nepritruksta jiegu tapti ir buti vienu kunu. Tebunie harmonija.

swx

Human

H

653 įrašai

2009/12/04 08:16:18 08:16:18

Maziau muilo operu ziurek, jau taip lekstai sneki kad net slykstu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/04 09:09:18 09:09:18

Dar kai kuo norejau pasidalinti.
Pirmoji taisykle kurios mane mokino, tai "duoti durniui kelia", o antroji "nekisti i suda ranku"
swx

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/04 10:09:42 10:09:42

Human: Maziau muilo operu ziurek, jau taip lekstai sneki kad net slykstu.

Tarp muilo operų ir laukinio realizmo yra aukso vidurys - manau apie jį čia ir kalbėjo swx ir kiti. Man tai taip pat yra vertybės, o ne muilas.

Human

H

653 įrašai

2009/12/04 10:14:01 10:14:01

Tiesiog Svečias kaip mazas vaikas pisasi visur kur gali, o savo asmenybe net bijo parodyti. . Neveltui vaika ir mokina i suda nekisti ranku, nes visad jos sudinos yra..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume