Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Seksas ir pinigai?

Seksas ir pinigai?

Human

H

653 įrašai

2009/12/03 08:25:05 08:25:05

kora: Atgavus Lietuvai nepriklausomybe, man susidare toks ispudis, kad sios dvi kategorijos tapo daugumai gyvenime svarbiausios. Kai kas dar abejoja, kuri svarbesne. Kodel? Gal as klystu? Kokia jusu nuomone?

Idomi tema, bent kai pagalvoju tai zmones daugiau niekur musu apgailetinoj sali ir nemato geriau kaip tik pinigus ir seksa. Seksu galima atsipalaiduoti, o pinigais galima nusipirkti praktiskai viska cia, del to ir vertinama taip . .
Jei butu zmoniu pragyvenimo lygis aukstas ar aukstesnis, zmones pradetu vertinti ilgalaikius dalykus, kaip seimos vertybe, juk malonu kiekviena diena atsikelti kur nors priemiescio namuke pasisveikinti einant laikrascio su kaimynu, veliau isgerti kavos su zmona ir vaikais ir linksmai eiti sau i darba. Paprasta elementaru, smagu. Kasdienybe dabar kitokia, daugelis is zmoniu negalvoja apie paprastus bendravimo malonumus, o tik prabudus daugumai uzgriuna kazdieniniai rupesciai ir galvos skausmai apie pinigu stygiu.
Manau cia kapstytis reiktu giliau nei atrodo. .

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/03 14:58:51 14:58:51

Kiek tau metu Human? Speju kokius desimt metu jaunesnis nei parasyta pase?!
Tu aplamai ar bent isivaizduoji ka reiskia tureti pinigu?! Labai rekomenduoju maziau ziureti
melo-dramas.
Taip tai tiesa, uz pinigus gali nusipirkti viska ir seksa. Isskyrus sveikata,meile ir laime.
Kita karta apie Seimos vertybes geriau patylek. Dar negreitai su jomis susipazinsi.
swx

Human: Idomi tema, bent kai pagalvoju tai zmones daugiau niekur musu apgailetinoj sali ir nemato geriau kaip tik pinigus ir seksa. Seksu galima atsipalaiduoti, o pinigais galima nusipirkti praktiskai viska cia, del to ir vertinama taip . .
Jei butu zmoniu pragyvenimo lygis aukstas ar aukstesnis, zmones pradetu vertinti ilgalaikius dalykus, kaip seimos vertybe, juk malonu kiekviena diena atsikelti kur nors priemiescio namuke pasisveikinti einant laikrascio su kaimynu, veliau isgerti kavos su zmona ir vaikais ir linksmai eiti sau i darba. Paprasta elementaru, smagu. Kasdienybe dabar kitokia, daugelis is zmoniu negalvoja apie paprastus bendravimo malonumus, o tik prabudus daugumai uzgriuna kazdieniniai rupesciai ir galvos skausmai apie pinigu stygiu.
Manau cia kapstytis reiktu giliau nei atrodo. .

Gali pradeti kapstytis

Human: Nu laba diena, po 15 minuciu as galiu ir ka? Ir po to metu metus but su tuo zmogum jei patiks. Jei tavo poziuris kad po desimt metu sugult ir pasakyt adjos amigos jei netiks? Metu daug, bet galvoj tai tamsus miskas, kai zmogus matai kad tinkamas, laikas nesvarbu, nes tai realityvi savoka: praleista valanda su mergina gali atrodyti kaip 5 minutes, [b:2x6tbooy]o laukti autobuso 5minutes, kaip tikra amzinybe[/b:2x6tbooy] [b:2x6tbooy]Tad dejau as ant to laiko[/b:2x6tbooy].

Cia dar apie tavo "vertybes" grupinis seksas

Human:
Pradziai bent apsilankykite kokiame klubelyje kur galima panasiu zmoniu rasti linksmai nusiteike ir tiesiog savo iniciatyva nusikabink pana, tai neturi buti kazkokia lesbian atrakcija tiesiog padruske sakant, veliau tiesiog prigerkit gerai ir paziuresit kas bus, tiesiog ziurekite i ja kaip i potencialu grobi, o ne kaip i asmenybe, flirtas ir visa kita pamatysit kaip ikaitins jus pacius, pavydo nebeliks, tik svarbiausia gera nuotaika ir viskas juoko forma su flirto elementais, iki kiek tas daves nesvarbu, svarbu, flirto procesas, kuris ir ikaitina nauja adrenalino impulsa, kurio turbut abiem jau reik.

Human

H

653 įrašai

2009/12/03 15:32:57 15:32:57

Svecias manau kad tu esi ne tu pakraipu, nes megsti jau mane ne tas zodis. Zinok as ne tos pakraipos kaip tu (rodos tu zydras), tad atsiknisk, mane domina merginos. Antra jei nepatinka neskaityk, jei tu neesi gyvenes kaip as rasiau tavo problemos, nes mano galva as uzdirbu tiek, kad man tikrai uztenka, neskaiciuok kaip sakant svetimu pinigu.

P.S.: gal visgi savo pradziai parasa susitvarkyk, nes debiliskai atrodai.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/03 16:59:45 16:59:45

Svečias: Kiek tau metu Human? Speju kokius desimt metu jaunesnis nei parasyta pase?!
Tu aplamai ar bent isivaizduoji ka reiskia tureti pinigu?! Labai rekomenduoju maziau ziureti
melo-dramas.
Taip tai tiesa, uz pinigus gali nusipirkti viska ir seksa. Isskyrus sveikata,meile ir laime.
Kita karta apie Seimos vertybes geriau patylek. Dar negreitai su jomis susipazinsi.
swx

Man irgi neaišku, [b:2zdh7fbn]swx[/b:2zdh7fbn], ką anot jūsų reiškia turėti pinigų . Visiškai sutinku su [b:2zdh7fbn]Human[/b:2zdh7fbn] nuomone. Man irgi aktualu šeimos vertybės. Kaip be pinigų jos išsaugomos? Sveikata, meilė ir laimė gali greit mus palikti, jei nebebus pragyvenimo šaltinio. O, kaip norėčiau klysti. Prašau - įrodykite man priešingai. Labai būčiau laiminga pakeisti mąstymą...bet tam reikia įsitikinimo.

MoterisJi

M

27 įrašai

2009/12/03 17:22:19 17:22:19

Pinigai nešildo ir negaivina ir nesaugo santykių šeimoje. Pinigai suteikia galimybę laisviau judėti, jų turint paprasčiau gyventi (arba galvos skausmas jei nemoki elgtis su jais). Mano nuomone , pinigai nėra jokia vertybė ir juolab nei palaiko, nei nepalaiko šeimos vertybių. Vertybės šeimoje: pagarba, atsakomybė už kitą, pastangos, ištikimybė, įsipareigojimas, nuolankumas. Pinigai uždirbami , ypač kai yra palaikymas šeimoje, geri santykiai, nes tuomet yra noras stengtis dėl saves ir kitų šeimos narių. Esu buvusi įvairiose gyvenimo situacijose: daug pinigų šeimoje, o laimės jokios, nėra pinigų ir laimės jokios. Kai širdyje taika ir ramybė ir pinigų pakanka paprastai tiek kiek yra.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/03 17:31:11 17:31:11

MoterisJi: Pinigai nešildo ir negaivina ir nesaugo santykių šeimoje. Pinigai suteikia galimybę laisviau judėti, jų turint paprasčiau gyventi (arba galvos skausmas jei nemoki elgtis su jais). Mano nuomone , pinigai nėra jokia vertybė ir juolab nei palaiko, nei nepalaiko šeimos vertybių. Vertybės šeimoje: pagarba, atsakomybė už kitą, pastangos, ištikimybė, įsipareigojimas, nuolankumas. Pinigai uždirbami , ypač kai yra palaikymas šeimoje, geri santykiai, nes tuomet yra noras stengtis dėl saves ir kitų šeimos narių. Esu buvusi įvairiose gyvenimo situacijose: daug pinigų šeimoje, o laimės jokios, nėra pinigų ir laimės jokios. Kai širdyje taika ir ramybė ir pinigų pakanka paprastai tiek kiek yra.

O ar buvote arba matėte situaciją; pinigų nebėra, o laimė liko? Man neteko matyti. Paprastai paskui pinigus nuplaukia ir šeimyninė laimė. Ar čia tik šitoje šalyje taip?

PWD

P

56 įrašai

2009/12/03 20:34:22 20:34:22

ŽMOGUS tokia būtybė, kuriai niekada nėra įdealiai gerai. Dėl pinigų taip pat. Neturinti norės daugiau, turintis sakys ne piniguose laimė. Riba kada jau gali sakyti "Aš turtingas" pas visus labai skirtinga. Neįmanoma rasti tiesos ginče, kai ta patį dalyką žmonės suvokia labai skirtingai.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/03 23:05:24 23:05:24

samantta: Man irgi neaišku, [b:2scjghn0]swx[/b:2scjghn0], ką anot jūsų reiškia turėti pinigų . Visiškai sutinku su [b:2scjghn0]Human[/b:2scjghn0] nuomone. Man irgi aktualu šeimos vertybės. Kaip be pinigų jos išsaugomos? Sveikata, meilė ir laimė gali greit mus palikti, jei nebebus pragyvenimo šaltinio. O, kaip norėčiau klysti. Prašau - įrodykite man priešingai. Labai būčiau laiminga pakeisti mąstymą...bet tam reikia įsitikinimo.

Atrodo Moteris Ji jau labai daug pasake, PWD pasake, kad zmogui niekada nera mazai. Tai tikrai teisybe. As nezinau ar pavyks tiek daug perkelti i tiek mazai.
PWD suklydo* tik viename, meiles ir laimes zmogus neskaiciuoja, jis ja dziaugiasi.

As neneigiu, kad be pinigu zmogui blogai. Bet turint ju daug dar blogiau. Kai ju daug aplink Jus atsiras milijonas ir vienas norintys Jusu pinigu, Jusu technologiju ir tt. Jei tai nepavyks, taikysis i tavo moteri*. Aplink tavo maisa suksis moteris* kurioms reikia ne tavo vidaus, o tavo pinigu. Tavo valdzios, nuotraukos pirmajame laikrascio puslayje. Kai tai supranti, neatskiri kuris yra kuris. Rodosi visi veidmainiai...
Kai tai pajauti, esi vienas.
Kai savo valdzia* parodai kitam kelius uzdirbti pinigus, Jis savo puikybeje, veliau varge sude maudo. Kai praranda kelius, draugystes praso....
Kaip bankrutuoji* su tavimi lieka Jusu tikrieji draugai, Jusu antra puse. Kai jie tau sako stokis tu sugebesi. Jus atsistojate, o atsidekojate ne pinigais.

Samanta, su visa pagarba Dievas zmogui dave prota, kaip prasimanyti pinigeliu ir tureti antra puse. Turetume patys kelia atrasti. Jei man butu lemta buti kelrode zvaigzde, as ja ir buciau.

Viskas is pradziu Adomas ir Ieva.

swx
PS nieko niekam irodyti nenoriu

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/03 23:22:29 23:22:29

Svečias:

Atrodo Moteris Ji jau labai daug pasake, PWD pasake, kad zmogui niekada nera mazai. Tai tikrai teisybe. As nezinau ar pavyks tiek daug perkelti i tiek mazai.
PWD suklydo* tik viename, meiles ir laimes zmogus neskaiciuoja, jis ja dziaugiasi.

As neneigiu, kad be pinigu zmogui blogai. Bet turint ju daug dar blogiau. Kai ju daug aplink Jus atsiras milijonas ir vienas norintys Jusu pinigu, Jusu technologiju ir tt. Jei tai nepavyks, taikysis i tavo moteri*. Aplink tavo maisa suksis moteris* kurioms reikia ne tavo vidaus, o tavo pinigu. Tavo valdzios, nuotraukos pirmajame laikrascio puslayje. Kai tai supranti, neatskiri kuris yra kuris. Rodosi visi veidmainiai...
Kai tai pajauti, esi vienas.
Kai savo valdzia* parodai kitam kelius uzdirbti pinigus, Jis savo puikybeje, veliau varge sude maudo. Kai praranda kelius, draugystes praso....
Kaip bankrutuoji* su tavimi lieka Jusu tikrieji draugai, Jusu antra puse. Kai jie tau sako stokis tu sugebesi. Jus atsistojate, o atsidekojate ne pinigais.
Samanta, su visa pagarba Dievas zmogui dave prota, kaip prasimanyti pinigeliu ir tureti antra puse. Turetume patys kelia atrasti. Jei man butu lemta buti kelrode zvaigzde, as ja ir buciau.
Viskas is pradziu Adomas ir Ieva.
swx
PS nieko niekam irodyti nenoriu[/quote]

[color=#000040:1fzttuic]Pinigų gausybės blogio dar neteko patirti , bet tikiu, kad jis yra (iš pasakojimų), kaip tikiu ir tuo, kad mes Dievo ar kt. išbandomi tokia situacija, kurioje mums sunkiausia ir labai reikia pasistengti išlikti Žmogumi. Pvz. tas, kas gali gyventi be saldumynų, greičiausiai nebus išbandomas cukriniu diabetu. Jam bus parinkta situacija, kurią atlaikyti bus daug daug sunkiau .[/color:1fzttuic]

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/03 23:32:53 23:32:53

Treciasis paskutinis elementas santuokoje yra akcentuojamas pasakymo "Basar chad" arba taps vienu kunu. Zodis "basar" (kunas) senajame Testamente reiskia ne tik fizini kuna, bet ir visa egzistencija pasaulyje.

swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume