Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Taškas

Taškas

aistruce

A

126 įrašai

2009/04/27 10:58:27 10:58:27

pvz man skiriantis tikrai nebuvo nei noro ziureti i kaire ar desne tuo metu.... skiremes del visai kitu priezasciu.. manau dauguma skiriasi tikrai ne del kaires ar desnes....

Svečias: Atrodo iškuisiau forumą ir neradau jame tokios diskusijos. Tema man pasirodė įdomi. Tiesiog pilna diskusijos kokie vyrai kiaulės ir kokios moterys negeros. Tikriausiai visa tai dažniausiai vertinama iš savo bokšto?
Temos esmė. Kodėl išsiskiria poros kaip ir aišku: nesutapo charaktriai, užkniso ir tt...
Bet, būtent kas labiausiai "užkniso"neradau?! Būtent kada atsiranda tas "signalas" pažiūrėti į kairią ar į dešinę?! Ar todėl moterys nori eiti į kairią ar į dešinę taip pat neradau?!

Ne visi mes rašytojai, jausmai kartais neišsakyti...

Raaa

R

574 įrašai

2009/04/28 18:56:35 18:56:35

O vis tik klausimas - kas suteikė jėgų atsisakyti santykių ir eiti toliau savo gyvenimu?
kai vilties kad kažkas pasikeis nebėra, kai sakyti "keisti savo požiūrį" - tai akivaizdus kenkimas sau. Ko reikia? Kokio postūmio?

Gretoske

G

36 įrašai

2009/04/28 22:00:00 22:00:00

Teisingai čia buvo paminėta, kad kisti reikia pradėti nuo savęs. O jei šeimoje keitiesi, augi tik vienas, o kitam gi interesų ratas yra toks, koks buvo prieš dešimtmetį...
Taip, galima žmogų keisti, formuoti pagal savo kurpalių, tačiau yra nerašyta taisyklė, jog jį pasikeisi ne sau..
Tad toks ir tas taškas- įsitikinus, jog padarei viską, kad apsaugotum save nuo skubotų sprendimų, dėti tašką. Ir geriau tol, kol yra tarpusavio supratimas..

Radastele

R

82 įrašai

2009/04/29 07:34:58 07:34:58

Sugebėjau išsiskirt kai suvokiau , kad tas žmogus niekada nebus laimingas su manim o aš su juo. kad mums abiems reikia absoliučei skirtingu dalyku jeigu norime jaustis laimingi. Taigi pasakiau sau esu nuostabi moteris verta laimės ir niekad nevėlu pabandyti ja surasti dar karta ir tegul tas su kurio gyvenau taip pat būna laimingas surades tai ko jam reikia. Tai va toks mano taškas ir riebus brukšnys . vienas gyvenimo etapas baigėsi!!!! Prasideda kitas!!!!! Jaučiuosi stipri graži ir laiminga, lengvai apsvaigusi nuo nuostabaus laisvės pojūčio ))).

bruke

B

87 įrašai

2009/05/20 18:08:57 18:08:57

kaip kas ir pasake,taskus delioti lengviausia,reikia ir kablelio ir sauktuko ir daugtaskio...
Bet viskam yra ribos....kai viena sprendi viska,o kitam zmogui px tada ir padedi galutini taska;)
neskau kad lengva,bet gyvenimas tik vienas,ir to jo seimininkas...

aciu navaiti

A

114 įrašai

2009/05/20 18:15:37 18:15:37

.

rali

R

20 įrašai

2009/05/21 09:03:29 09:03:29

su savo vyru pragyvenau 7.5 metu...buvo visko ir geru dienu ir fizinio bei psichologinio smurto....kol galejau pateisinti, kol galejau atleisti tol gyvenau,nes augo dukra...po vieno ivykio pasiziurejau i zmogu, kuris ant keliu praso atleidimo, o as tokia sausa ir tolima nuo jo ...as negirdziu, nematau ...jis kaip nudziuvusi saka musu gyvenimo...tai nulauziau ir taskas...poto as gyventi pradejau....as GYVENAU , bet mano dukra to nesuprato... ir lazda turi du galus- musu santykiai ziauriai atsalo....
dabar gyvenu jau ketvirtus metus su vyri6kiu, su kuriuo pradedama gyventi pati sau pasakiau--- nebusiu nei turtuole, reiks paciai viskuo pasirupinti, bet bent jau busiu moteris, o ne tarnaite, sugulove ir panasiai, busiu gerbiama.... bet ...dabar man norisi vel begti...man truksta sekso, man sirdis verkia matant kaip griuva mano namai (baldai, yra sienos, kranai....)...jei tureciau galimybes aisku pati kaip visada sutvarkyciau, bet kazkaip nesinori jo ego izeisti, bet jam viskas gerai;jam neraikia kelioniu, jam nereikia kad jaukiau namie butu, jam nereikia netgi maisto gaminti, jam nereikia nei seksualaus trikotazo, aisku sekso jam reikia bet tik viena poza _kur maziausia pastangu...jis pagarbus, nereikalaujantis, nesikoliojantis, nesimusantis, protingas, turi auksines rankas (viska moka), gerti irgi moka..bet....man norisi begti nuo jo.....KAZKO nera.....ir negaliu pabegti...pagalvoji: o gali buti ir blogiau...........

Leo

L

543 įrašai

2009/05/21 09:21:29 09:21:29

rali: su savo vyru pragyvenau 7.5 metu...buvo visko ir geru dienu ir fizinio bei psichologinio smurto....kol galejau pateisinti, kol galejau atleisti tol gyvenau,nes augo dukra...po vieno ivykio pasiziurejau i zmogu, kuris ant keliu praso atleidimo, o as tokia sausa ir tolima nuo jo ...as negirdziu, nematau ...jis kaip nudziuvusi saka musu gyvenimo...tai nulauziau ir taskas...poto as gyventi pradejau....as GYVENAU , bet mano dukra to nesuprato... ir lazda turi du galus- musu santykiai ziauriai atsalo....
dabar gyvenu jau ketvirtus metus su vyri6kiu, su kuriuo pradedama gyventi pati sau pasakiau--- nebusiu nei turtuole, reiks paciai viskuo pasirupinti, bet bent jau busiu moteris, o ne tarnaite, sugulove ir panasiai, busiu gerbiama.... bet ...dabar man norisi vel begti...man truksta sekso, man sirdis verkia matant kaip griuva mano namai (baldai, yra sienos, kranai....)...jei tureciau galimybes aisku pati kaip visada sutvarkyciau, bet kazkaip nesinori jo ego izeisti, bet jam viskas gerai;jam neraikia kelioniu, jam nereikia kad jaukiau namie butu, jam nereikia netgi maisto gaminti, jam nereikia nei seksualaus trikotazo, aisku sekso jam reikia bet tik viena poza _kur maziausia pastangu...jis pagarbus, nereikalaujantis, nesikoliojantis, nesimusantis, protingas, turi auksines rankas (viska moka), gerti irgi moka..bet....man norisi begti nuo jo.....KAZKO nera.....ir negaliu pabegti...pagalvoji: o gali buti ir blogiau...........

Tai kaip ir aisku. Anas buvo per geras tau, nes per daug reikalavo ir norejo, kad pasitemptum iki jo. O sitas nieko nereikalauja, nes jam reikia iki taves pasitempti:)

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/21 13:36:22 13:36:22

Rali nesupratau Jūsų, ar norėjote išsilieti ar norėjote ko paklausti?
swx

rali

R

20 įrašai

2009/05/21 16:51:56 16:51:56

atsakymas sveciui:

po vieno ivykio pasiziurejau i zmogu, kuris ant keliu praso atleidimo, o as tokia sausa ir tolima nuo jo ...as negirdziu, nematau ...jis kaip nudziuvusi saka musu gyvenimo...tai nulauziau ir taskas

cia vienas TASKAS

man norisi begti nuo jo.....KAZKO nera.....ir negaliu pabegti...pagalvoji: o gali buti ir blogiau...........

o cia norisi jau padeti TASKA, bet dar negaliu....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume