rali: su savo vyru pragyvenau 7.5 metu...buvo visko ir geru dienu ir fizinio bei psichologinio smurto....kol galejau pateisinti, kol galejau atleisti tol gyvenau,nes augo dukra...po vieno ivykio pasiziurejau i zmogu, kuris ant keliu praso atleidimo, o as tokia sausa ir tolima nuo jo ...as negirdziu, nematau ...jis kaip nudziuvusi saka musu gyvenimo...tai nulauziau ir taskas...poto as gyventi pradejau....as GYVENAU , bet mano dukra to nesuprato... ir lazda turi du galus- musu santykiai ziauriai atsalo....
dabar gyvenu jau ketvirtus metus su vyri6kiu, su kuriuo pradedama gyventi pati sau pasakiau--- nebusiu nei turtuole, reiks paciai viskuo pasirupinti, bet bent jau busiu moteris, o ne tarnaite, sugulove ir panasiai, busiu gerbiama.... bet ...dabar man norisi vel begti...man truksta sekso, man sirdis verkia matant kaip griuva mano namai (baldai, yra sienos, kranai....)...jei tureciau galimybes aisku pati kaip visada sutvarkyciau, bet kazkaip nesinori jo ego izeisti, bet jam viskas gerai;jam neraikia kelioniu, jam nereikia kad jaukiau namie butu, jam nereikia netgi maisto gaminti, jam nereikia nei seksualaus trikotazo, aisku sekso jam reikia bet tik viena poza _kur maziausia pastangu...jis pagarbus, nereikalaujantis, nesikoliojantis, nesimusantis, protingas, turi auksines rankas (viska moka), gerti irgi moka..bet....man norisi begti nuo jo.....KAZKO nera.....ir negaliu pabegti...pagalvoji: o gali buti ir blogiau...........
Tai kaip ir aisku. Anas buvo per geras tau, nes per daug reikalavo ir norejo, kad pasitemptum iki jo. O sitas nieko nereikalauja, nes jam reikia iki taves pasitempti:)