Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Taškas

Taškas

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/24 07:13:15 07:13:15

Atrodo iškuisiau forumą ir neradau jame tokios diskusijos. Tema man pasirodė įdomi. Tiesiog pilna diskusijos kokie vyrai kiaulės ir kokios moterys negeros. Tikriausiai visa tai dažniausiai vertinama iš savo bokšto?
Temos esmė. Kodėl išsiskiria poros kaip ir aišku: nesutapo charaktriai, užkniso ir tt...
Bet, būtent kas labiausiai "užkniso"neradau?! Būtent kada atsiranda tas "signalas" pažiūrėti į kairią ar į dešinę?! Ar todėl moterys nori eiti į kairią ar į dešinę taip pat neradau?!

Ne visi mes rašytojai, jausmai kartais neišsakyti...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/04/24 07:50:38 07:50:38

[i:1775i8qc]Nelabai supratau apie ką kalba eina. Apie ką norite kalbėti?[/i:1775i8qc]

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/04/24 07:59:27 07:59:27

visi signalai ateina palaipsniui, o ne bac ir einu i kaire ar desine, del to sunku apciuopti kodel ir kada jie atsirado.
O jie atsiranda, mano manymu, del tolimesnes perspektyvos nematymo, teisingiau del manymo, kad niekas nepasikeis. Is aisku nuo asmeniniu zmogaus savybiu, kaip lengvai jis apsispres eiti i sona ar ne.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/24 08:56:57 08:56:57

Asta3: visi signalai ateina palaipsniui, o ne bac ir einu i kaire ar desine, del to sunku apciuopti kodel ir kada jie atsirado.
O jie atsiranda, mano manymu, del tolimesnes [u:2trzac7m]perspektyvos[/u:2trzac7m] nematymo, teisingiau del manymo, [u:2trzac7m]kad niekas nepasikeis[/u:2trzac7m]. Is aisku nuo asmeniniu zmogaus savybiu, kaip lengvai jis apsispres eiti i sona ar ne.

Asta, kas ta perspektyva jūsų atveju? kas turėjo keistis, bet nepasikeitė?

kora

K

2495 įrašai

2009/04/24 12:26:06 12:26:06

Svečias: Atrodo iškuisiau forumą ir neradau jame tokios diskusijos. Tema man pasirodė įdomi. Tiesiog pilna diskusijos kokie vyrai kiaulės ir kokios moterys negeros. Tikriausiai visa tai dažniausiai vertinama iš savo bokšto?
Temos esmė. Kodėl išsiskiria poros kaip ir aišku: nesutapo charaktriai, užkniso ir tt...
Bet, būtent kas labiausiai "užkniso"neradau?! Būtent kada atsiranda tas "signalas" pažiūrėti į kairią ar į dešinę?! Ar todėl moterys nori eiti į kairią ar į dešinę taip pat neradau?!

Ne visi mes rašytojai, jausmai kartais neišsakyti...

Idomi tema, taciau naudinga gal tik jusu statistiniu duomenu bazei. Kiekvieno taskai skirtingi, tuo labiau vyro ir moters. Jei domintu mano, kaip moters, tai taskas buvo, kai pamaciau, jog vyras ne vien dairytis, bet ir nueiti nieko pries ne viena karta, net po pokalbio tiesioginio ir faktu pateikimo. Kai taskas riba virsta, vel gi kiekvienoje poroje skirtingai. Mano atveju tai ivykt galejo jau po vieneriu santuokos metu, o prireike ir ivyko tik po 13-os. Kad veliau gailetis nereiketu, karsti sprendimai gali buti neteisingi. Taciau kitiems teisingus sprendimus priimti gal pavyktu ir po medaus menesio. Ir vel manau, jog ateity negaleciau savo patirties modelio pritaikyti net sau paciai, nes butu salygos skirtingos.

Šypsenele

Š

13 įrašai

2009/04/24 12:38:51 12:38:51

O kas neleidžia šalia vieno taško padėti dar du. Tuomet bus daugtaškis ir tęsinys. Noriu pasakyti, kad vis dėlto mes per greiti esam tuos taškus dėlioti. Manau, pats likimas sudėlioja taškus, kai ateina tam laikas. Bet prieš tai yra dar ir kableliai, šauktukai, klaustukai... Jei jau viską išbandėt, žiūrėkit, ar likimas verčia dėti tą tašką )

P.S. O aš turiu katę Taškę, va

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/04/24 13:19:08 13:19:08

Svečias:
Asta3: visi signalai ateina palaipsniui, o ne bac ir einu i kaire ar desine, del to sunku apciuopti kodel ir kada jie atsirado.
O jie atsiranda, mano manymu, del tolimesnes [u:2bxr8c7r]perspektyvos[/u:2bxr8c7r] nematymo, teisingiau del manymo, [u:2bxr8c7r]kad niekas nepasikeis[/u:2bxr8c7r]. Is aisku nuo asmeniniu zmogaus savybiu, kaip lengvai jis apsispres eiti i sona ar ne.

Asta, kas ta perspektyva jūsų atveju? kas turėjo keistis, bet nepasikeitė?

perspektyvos nebuvimas, kai pamaciau kad salia esanciam zmogui gerai kaip yra, problemu nesprendimas, o laukimas kol jos pacios issispres. Kito zmogaus nepakeisi, taigi pasikeiciau pati.

Raaa

R

574 įrašai

2009/04/25 06:26:31 06:26:31

O atsakymas į klausimą yra "there is no spoon" (žiūrėkite Matricą)

O norintys platesnių paaiškinimų - skaitykite Berną (supaprastintas Froidas).

O iš tiesų nebūna to konkretaus dalyko, kuris užknisa. Įvardinti tikriausiai galima tik "paskurinį lašą", kuris dažniausiai yra tik aizbergo viršūnė.
Moteris, norinti įrodyti, kad visi vyrai kiaulės visuomet bendraus tik su tokiais, norinti įrodyti kad ji nevykėlė, ar neverta meilės, laimės - žavėsis sau nepasiekiamais vyrais ir atstums ja besidfominčiais, mananti, kad visi vyrai mazgotės - rinksis tokius. Vyrams - atitinkamai. Ir gudrus pasąmonės velniukas viską taip sudėlioja, kad žmogus gali įsivaizduoti, kad logiškai ir nuosekliai vadovauja savo gyvenimui ir siekia savo laimės, bet kažkodėl visą laiką situacijos kartojasi ir kartojasi (o kartais jis toks gudrus, kad net nepastebi to pasikartojimo).
Asta visiškai teisi - kai situacijos negali pakeisti, reikai keisti savo požiūrį į ją Bet juk visuomet daug lengviau kaltinti aplinką ir kovot su vėjo malūnas, savęs gailėtis, arba užsiimti saviplaka, negu keistis

Banga_boom

B

6 įrašai

2009/04/25 13:11:57 13:11:57

Mes esame tai, ką darome. Taigi vertindami kitus žmones turėtume kreipti dėmesį ne į jų pažadus, o į jų elgesį. Kiek kartų reikia patirti apgavystę arba stebėtis, kaip žodžiai skiriasi nuo darbų, kad daugiau dėmesio skirtume darbams, bet ne žodžiams? Didžiąją dalį nelaimingų meilių lemia tai, jog nepaisoma tiesos, kad ankstesnis elgesys yra pats patikimiausias būsimo elgesio pranašas. Įsitikinau, antras šansas, atleidimas nieko gero neduoda. Jei melagis – meluos toliau, jei išdavė – tai turi tendenciją kartotis... Tiesiog reikia klausyti savo širdies, jei jauti netinkamas – paleisk, be priekaištų ir nuoskaudų ir pasimokyk iš savo klaidų... Taškas yra taškas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/27 08:09:53 08:09:53

Jis ir ji susipažino, nupiešė gyvenimo paveikslą. Sukūrė gyvenimo viziją.
-Jis ir ji susilaukė palikuonių, pasistatė namus. Daug keliavo. Atrodo nieko netrūko. Išsiskyrė. Ji ištekėjo už buvusiojo vyro darbdavio.
-Jis ir ji susilaukė palikuonių, Jos tėvai padovanojo namus. Išsiskyrė. Jei nepatiko, kad jis per ilgai krapštosi vonioje.
-Jis ir ji susilaukė palikuonių, Jos tėvai padovanojo namus. Jis niekur nedirba. Nesaikingai vartoja alkoholi. Poilsiauja jos sąskaita. Dar poroje.
-Ją atsivežė iš gilaus kaimo. Ji įgijo išsilavinimą, padarė karjerą. Išsiskyrė . Ji ištekėjo už darbdavio.
Gimusi aistra, užmerkia akis. Atsimerkus vidinis velniukas, iš vizijos gali padaryti iliuzija?!
Moteris, tai rinkėja. Jei bus poreikis riksis geresnį, jei vyras nustos medžiojas geresnio?! Kartais pasitaiko netyčiukas, geresnis už geresnį ir vėl tai vizija?!

O kam tas geresnis?
Nenoriu turėti blogesnį, turiu savo Ego

Pakeliu akmenį paskui akis į dangų
Juk ir aš galiu kurti, galiu sugriauti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume