Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/02 14:22:32 14:22:32

Lelis Borgia: Tikiuosi, kad dar nepaskutinį.

Sitame kontekste "Viltis-durniaus motina"
swx

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/12/02 18:31:12 18:31:12

Sakai, kad kvailas, nes turiu viltį? Žinai, aš niekada neišsiskyriau kažkokiu tai protingumu. Visada likdavau žemiau vidutiniokų, todėl pats, manau, esi teisus ir gali pasidžiaugti tuo. Bet turėti savo nuomonę man garantuoja LR Konstitucija. O ji teisinga ar ne, ar kvaila - esmės nekeičia. Subjektyvus tavo oponuojančios minties suvokimas man nepakankamas ir turi turėti objektyvią reikšmę - patikimą šaltinį. Priešpriešinių minčių suvokimas darosi dviprasmiškas, todėl tam paaiškinti reikalinga transcendentalinė dedukcija ir geras poilsis, gilus miegas arba puikus erotinis filmas plius "Kakadu" laida, kad geriau eitusi su dedukcija.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/02 22:24:31 22:24:31

Pailsek ir pamiegok. "Rytas uz vakara protingesnis".
Nesakiau, kad kvailas. 'Sakau" liaudies ismintis yra, tame kontekste...
Kuo pats save laikai, tai jau ne mano reikalas.
swx

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/12/03 07:43:49 07:43:49

Na, prie protingųjų neprisiskiriu. Mokslai vidurinėje mokykloje sekėsi nekaip, žodžiu, nebuvau aukso medalininkas kaip demagogė ir anos nomenklatūros atstovė Blinkevičiūtė? Kiek žinau, ji kaip ir V.Uljanov'as(Lenin) baigė mokyklą su aukso medaliu. Iš tikro, manau, kad dabartinė aukštuomenė, būtent, yra aukso aukštuomenė, kuri nutempė mus į Europos uodegą - į kanalizaciją. Ji, aukštuomenė, yra už tai atsakinga ir nuskriasutieji pensininkai ir mamos, tampomos po teismus, neištikimybės ir apgavystės nedovanos. Aukštuomenė neištikima tautai, visuomenei, valstybei - daugumai, jei mes dar turime respublikos santvarką, o ne oligarchiją. O lytinė neištikimybė yra mažmožis - smulkmė, kuri nusiplauna po kiekvieno pipi.

Virgintaa

V

134 įrašai

2009/12/03 09:05:29 09:05:29

Manau kas myli, tas atleidzia. Issiaiskina ir atleidzia. Svarbiausia,kad ta neistikimybe NEsikartotu.

PWD

P

56 įrašai

2009/12/03 20:13:04 20:13:04

virdzinijad: Manau kas myli, tas atleidzia. Issiaiskina ir atleidzia. Svarbiausia,kad ta neistikimybe NEsikartotu.

Taip, nes meilė užtemdo protą. Blaivus (sugebantis ne tik mylėti bet ir mąstyti) atsiprašinėjančiai dėl neįštikimybės atsakys "aš tikiu, kad tu tiki savo žodžiais..."

dariukx

D

41 įrašai

2009/12/05 20:14:31 20:14:31

nei vyras,nei moteris niekada neatleidzia neistikimybes,tiesiog apgauni save ir gyveni apsimesdamas,kad niekur nieko,o istikruju tas akmuo kuo tuoliau vis sunkeja ir sunkeja ir sunkeja...

Jolce

J

5 įrašai

2009/12/06 00:15:10 00:15:10

hm....ziurint,kaip jis myli...bet manau,kad tuo momentu kai myli aklai,atleidzia(gal geriau pavadinsiu tai egoizmu)o jei mylima is tiesu,juk nepadarytumem tokios nesamones,kaip neistikimybe....beje,kokia ji?dvasine?fizine?cia klausimas.....kiti linke skirti sias dvi savokas,nes vyrai,dazniausia i fizine savo neistikimybe linke nusispjauti,nes vertina dvasine,o moteris be jausmo neatsiduos(as nekalbun apie TO verslo atstoves)todel....vel diskusija-kas kaip vertina neistikimybe?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/12/06 12:49:17 12:49:17

Būtent, kad mylite aklai ir skiraitės ant durniaus, nes nežinote arba neigiate realybę. Juk daugiau nei pusė šeimų Lietuvoje išsiskyrusios ir dauguma vaikų auga be tėčių ir Lietuva ritasi žemyn.

mopo

M

6 įrašai

2009/12/15 15:00:17 15:00:17

dariukx: nei vyras,nei moteris niekada neatleidzia neistikimybes,tiesiog apgauni save ir gyveni apsimesdamas,kad niekur nieko,o istikruju tas akmuo kuo tuoliau vis sunkeja ir sunkeja ir sunkeja...

Akys nemato, širdies neskauda nesutinku, kad neįmanoma atleisti neištikimybės, sutinku, kad tai padaryti sudėtinga, reikalauja daug laiko ir pastangų ir tai nėra vieno sprendimas, juk porą sudaro du, tai kodėl visą kaltę versti vienam? Kodėl sprendimo teisę suteikti vienam? Kodėl vis dar naiviai tikima, kad dėl neištikimybės kaltas tik tas, kuris nuėjo kairėn? Nejau manoma, kad tai, kaip aš elgiuosi su žmogumi visiškai neturi vertės santykiams, poelgiams? Turi! Jei mano elgesys neatitinka kito lūkesčių, jei aš ignoruoju antros pusės prašymus, pageidavimus, poreikius, nesistengiu eiti kompromisan ir ieškoti bendro sprendimo, tokiu atveju rizikuoju, kad mylimas žmogus tai susiras kažkur kitur? Visa tai tikrai ne naujiena, baisiausia, kad esam linke to nematyti, nes taip tiesiog paprasčiau. Vėliau vaidiname nuskriaustas aukas, o juk toli gražu taip nėra. Abu sykiu yra ir aukos ir kaltininkai, jei situacija suvokiama taip, tada ir atleidimas tampa bendra siekiamybe, tikslu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume