Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

BjauriBoba

B

64 įrašai

2009/11/25 13:48:48 13:48:48

Na, kai mano brangusis paneistikimavo su kitu diedu, tai nusprendziau ir as ta dieda isbandyti, idant suzinociau, kuo anasgeresnis uz mane . Bet kadangi anas buvo visiskas gejus, tai koks skirtumas kuri dieda bandyti. Kad tik simpatiskas butu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/25 14:39:20 14:39:20

BjauriBoba: Na, kai mano brangusis paneistikimavo su kitu diedu, tai nusprendziau ir as ta dieda isbandyti, idant suzinociau, kuo anasgeresnis uz mane . Bet kadangi anas buvo visiskas gejus, tai koks skirtumas kuri dieda bandyti. Kad tik simpatiskas butu.

Bet tikrai bjauri boba. Ten moteros vienu dviem dalintis ruosiasi, o ji su dviem.
swx

BjauriBoba

B

64 įrašai

2009/11/25 14:44:26 14:44:26

Kas sake, kad su dviem? I kaire tai i kaire. Nereikia praleisti nei vieno grieko verto vyro.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/25 14:48:40 14:48:40

BjauriBoba: Kas sake, kad su dviem? [u:2id1pgiz]I kaire tai i kaire[/u:2id1pgiz]. Nereikia praleisti nei vieno grieko verto vyro.

Bandziau pajuokauti, matau nepavyko. Atsiprasau ...
Keturis kartus i kaire, vienas ratas

swx

Tomas

T

51 įrašai

2009/11/28 14:37:20 14:37:20

man tai keista toks dalykas, kad ilgai draugauja su vienu vyru, prisieskinėja jog myli, o vistiek daeina iki išdavysčių, jeigu mylėtum tokių nesamonių nedarytum, bent jau aš manau būk su kitais vyrais proto ribose, pagalvodama apie pasekmes

o šiaip, vyrai gali atleist, bet labai sunkiai, vistiek po to prikaišys išdavystę tai nieko gero iš to, gali dėl to ir keršyt išduodamas, kad bent jau kuriam laikui lengviau pasidarytų jam...
jeigu nėra dar šeimos, nieko nesusikūrę, tada neatleisčiau, bet jeigu jau gyveni kartu, turi vaikų, susituokęs ir panašiai tai dar galma kartą atleist jeigu tikrai labai gailisi, vien dėl šeimos ir viso praliesto laiko kartu, bet tas faktas jeigu kartą pabandiai tai nebegali sustot, manau ir antrą kartą tada išduotų, čia bent jau mano tokia nuomonė

kora

K

2495 įrašai

2009/11/29 12:05:56 12:05:56

Tomas: man tai keista toks dalykas, kad ilgai draugauja su vienu vyru, prisieskinėja jog myli, o vistiek daeina iki išdavysčių, jeigu mylėtum tokių nesamonių nedarytum, bent jau aš manau [b:1mlozgyp]būk su kitais vyrais proto ribose, pagalvodama apie pasekmes [/b:1mlozgyp]
o šiaip, vyrai gali atleist, bet labai sunkiai, vistiek po to prikaišys išdavystę tai nieko gero iš to, gali dėl to ir keršyt išduodamas, kad bent jau kuriam laikui lengviau pasidarytų jam...
jeigu nėra dar šeimos, nieko nesusikūrę, tada neatleisčiau, bet jeigu jau gyveni kartu, turi vaikų, susituokęs ir panašiai tai dar galma kartą atleist jeigu tikrai labai gailisi, vien dėl šeimos ir viso praliesto laiko kartu, bet tas faktas jeigu kartą pabandiai tai nebegali sustot, manau ir antrą kartą tada išduotų, čia bent jau mano tokia nuomonė

Paryskinti zodziai tiktu visiems, nes gyvename ne vieni pasauly, taciau ribu suvokimas seimoje tiek vyro, tiek moters turetu but vienodas, kad galetu atleist ar neatleist neistikimybes.

luka

L

7 įrašai

2009/12/01 11:17:38 11:17:38

maniškis man atleido, niekad net neužsimena, neprikaišo, matyt, jei įskaudinęs žmogus brangus, jei suvokiama, kad dėl esamos situacijos kalti abu, atleisti tampa paprasčiau.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/12/01 20:56:30 20:56:30

Nagi atleidžiam, nes neturime kito pasirinkimo, o vieniši būti nenorim. O dabar, kai gana daug vyrų yra moterų išlaikomi ir tupi namuose kampe be darbo nuliūdę ir pasimetę, žinoma, kad atleidžia ir su tuo susitaiko, ir nekelia bereikalingų klausimų, nes bijo prarasti tai, ką dar turi - kilniaširdę žmoną.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/02 08:37:26 08:37:26

Lelis Borgia, tikriausiai koki penkta karta prasau ir ne pirmas, ijunk vienaskaita!!!

Kilnasirde zmona kuri neistikima. Na pirma karta toki epiteta girdziu.
swx

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/12/02 14:11:27 14:11:27

Tikiuosi, kad dar nepaskutinį.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume