MELDZIU PATARIMO...pries 2 metus atnaujinau santykius su moterim,su kuria susitikinedavau kazkada(as tada skiriaus su pirmaja savo zmona).tiksliau,nelabai rimtai rasinejomes sms zinutemis,nes buvom skirtingose salyse.staiga,gavau sms,kuri aiskiai buvo skirta ne man ir isaiskejo,kad ji dar su kazkokiu vyru bendrauja.po savaites grizes namo,liepiau jai apsisprest,su kuo ji nori likti,nes as taip pat meciau visas savo drauguzes uzsienyje,kur budavau,ir nutariau likti su ja,jei nutarsim,kad norim vienas su kitu gyventi.ji prisieke,kad jau pasakiusi savo kitam gerbejui,jog myli kita zmogu(mane)ir sieks manes,tuo paciu be galo nudziugdama,kad as taip pat noriu buti su ja.savo bandyma bendrauti su dviem,drauge paaiskino tuom,kad nieko rimto jai nesiuliau,siaip rasinejomes,o ji ieskojo rimtu santykiu,taigi vis bande rast zmogu,kuris nores rimtu santykiu.pradejom bendrauti rimtai,ir po menesio bendravimo atsitiko taip,kad as isejau su draugais(tik vyrais)pagert alaus ir pan...drauge pries tai prase susitikt su ja ir kur nors nueit,bet pasakiau,kad su draugais jau susitariau ir ji liko viena.kita ryta,mano katastrofai,suzinojau,kad ji gurksnojo ta vakara vyna su drauge ir po to,einant namo,jai paskambino buves draugas(tas su kuriu bendravo,kai mes jau taip pat bendravom)ir ji sutiko su juo isgert po taure vyno.toliau viskas aisku..atsirado pas ji namie ir ..nezinau,ar cia ka keicia,bet su juo nesantykiavo..ji nuejo miegot pas savo dukrele,su kuria buvo visa ta vakara,o draugas,visiskai girtas vis lindo pas ja i lova,bet taip ir negavo ko nori,nes buvo pastatytas ultimatumas-arba jis leidzia ismiegot,nes vaiko(5metu)nesinori kazkur tampyti nakti,arba,teks keltis ir iseit..jis nurimo ir uzmigo.ryte jam buvo paaiskinta,kad ivyko didziule klaida,kad drauge labai suklydo pas ji ateidama,nes myli mane ir nezinanti,kaip taip galejo padaryti..ji isejo,paskambino man,susitikom ir viska man papasakojo.prisieke vaiku ,kad nieko tarp ju nebuvo,klupejo ir maldavo manes atleisti,raudojo ir gailejos suklydus.as patikejau ir nutariau saugot santykius.po 4 men ji tapo nescia,susilaukem nerealaus sunelio,kuriam jau puse metuku,gyvenam puikia,sutariam,mylim vienas kita.ji-nuostabi zmona,net uzuominu nekelianti savo elgesiu,kad kazkaip gali mane isduoti(greiciau as galeciau..)bet beda ta,kad as vis negaliu pamirst ,ka ji padare ir nezinau,ar tai atleidimas,jei kaskart vis prisimenu ta neistikimybe ir tiesiog,sprogstu savyje kazkokiu blogu jausmu..ka man daryti???PATARKIT.. MESTI JA,NES,GAL NIEKAD NESUGEBESIU SU TUO SUSITAIKYT,KAS IVYKO,AR BANDYT KAZKAIP PAMIRST VISKA IR GYVENT SEIMOJE,APIE KOKIA VISADA SVAJOJAU(taip jauciuosi dydziaja gyvenimo dali,kai negalvoju apie ta isdavyste)myliu ta moteri labiau uz gyvenima,sunu -dievinu,bet kartu taip sunku buna,kai prisimenu ta ivyki,kad nezinau,kaip patempti viska...PATARKIT,KA DARYTI,ARBA,KAIP SAVE NUGALETI IR PAMIRSUS NUOSKAUDA,GYVENTI SU MYLIMA MOTERIM..ACIU UZ BET KOKI KOMENTARA IR PATARIMA..