Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Mu

M

4 įrašai

2011/06/04 19:14:03 19:14:03

Taip,nesakiau nes galvojau,kad jam tai tikrai svarbu,nes jis pastoviai pabrezdavo pokalbiuose apie itin svarbu dalyka zmogaus gyvenime - issilavinima,kiek tai proto suteikia ir pan. Aishku issilavinimas suteikia ziniu tam tikroje srityje,bet ne proto visakeriopai,kiek pazystu visisku bambuku su aukstaisiais... todel issigandau,kad jei pasakysiu,kad nebaigiau,jis iskart pakeis nuomone apie mane,blogaja prasme. As netgi nesugebejau paaiskinti kodel teko mesti mokslus,istiesu todel,nes buvo sunki padetis namie,mama sirgo,gyvenome dviese,reikejo pinigu vaistams ir pan,privalejau eiti dirbti,nenbuvo pinigu mokslams... taigi mielieji,nesmerkit zmogaus iskart,jei jis jaucia kazkoki kompleksa tam tikru klausimu,galbut tai yra jos jautri vieta. netikiu,kad visi cia esate robotai be kompleksu... bet manau,kad jei myli- bent jau toki dalyka viska paaishkinus atleisti galima. Jei myli,asmenishkai as ateleisciau,jei man zmogus brangus butu ir jame mamtyciau daugiau pliusu nei minusu.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/06/04 19:22:28 19:22:28

Nesmerkiu... tiesiog gyvenimo pamoka. Pataikei ant to, kuriam tai labai svarbu, todėl tokios ir pasekmės... Būna, kad žmonės turi tam tikrų įsitikinimų, kurių mes nepajėgiame suprasti, bet gyvenimo pamoka yra tai, kad geriau pasakyti iš karto. Tada santykiai net neužsimegztų kaip neatitinkant nustatytiems kriterijams ir nebūtų taip skaudu. O dabar jis nusivylęs ir tau labai skauda...
Kita vertus, melo daug kas neatleistų...
Tikrai užjaučiu dėl susidariusios situacijos.

lmlrk

L

1 įrašai

2011/06/04 21:16:06 21:16:06

as tai tavo vietoje buciau nesakiusi ir toliau. Cia ne nusikaltimas. TAS VYRAS TIKRAS BESIRDIS.

omas0214

O

4 įrašai

2011/06/05 13:55:23 13:55:23

Cia tikrai sunkus klausymas...Gerai pasake realistas "Blogiausia tai , kad artumo momentu tu galvoji apie tai jog si kuna jau liete kitas"....Atleist tikrai manau galima.Neatleisciau,jei ta butu buve apgavyste,apgalvota neistikimybe,isdavyste..Bet juk buna kartais toki atveju,kai padarai klaida pastumetas aistru,alkoholio poveikio,ar paguodos beeskant....Bet stai ta mintis kad tavo milyma kuna kazkas glamonejo kitas,kad ta pati,tos pacius mielus zodzius JI kalbejo kazkam kitam tikrai neduos ramybes....

Evas

E

6 įrašai

2011/06/07 11:53:01 11:53:01

Pritariu, omas0214. Karta galima atleisti, bet tai tikrai priklauso nuo aplinkybiu, pvz, as viena karta atleidau neistikimybe/isdavyste, teko stipriai spirti sau i savigarba, bet tuo metu man tas zmogus buvo labai svarbus, bet susitvrakiau ir vel pradejau zmogumi pasitiketi, o ji ir vel isdave mane. Tikrai tai labai skaudu.
Nors mano pavyzdys yra apie tai, kad negalima atleist, nes zmogus ir vel tai padarys, bet as tikiu, kad jeigu zmogus nuosirdziai atsipraso ir stengiasi, tai kitas turi ismokti atleist ir suteikt antra sansa.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/11 01:33:19 01:33:19

Nemanau kad verta atleisti. Jeigu jau pora tai pora - nepatinka kazkas, sakyk tiesiai i akis, spresim problema kartu, o ne lekti ant svetimo kuolo jei kazkas ne taip. Tegul eina pas to kuolo savininka ir buna laiminga su juo, o man aciu, nereikia tokios falsyvos moters.

Nesvarbu

N

23 įrašai

2011/07/05 08:04:42 08:04:42

Kaip manot, ar imanoma atleist vienas kitam uz neistikimybe? Abu nuejom i kaire, bet panasu, kad abu norim grizti vienas pas kita.

m

M

12 įrašai

2011/07/05 10:06:47 10:06:47

nesvarbu: Kaip manot, ar imanoma atleist vienas kitam uz neistikimybe? Abu nuejom i kaire, bet panasu, kad abu norim grizti vienas pas kita.

Kvailokas klausimas Ne kitiems spresti - patys nuejot ,patys turit issiaiskinti. Pykti vienas ant kito ,kaip ir neturetumet ,nera uz ka

VytasR

V

64 įrašai

2011/07/05 10:20:18 10:20:18

Ne.. na jei nuosirdziai atsipraso tai taip. Bet dazniausiai kurios neistikimos tai dar ir vyrus bando perauklet, kad cia viskas taip ir turi buti. Tai ne tada.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/05 17:45:33 17:45:33

nesvarbu: Kaip manot, ar imanoma atleist vienas kitam uz neistikimybe? Abu nuejom i kaire, bet panasu, kad abu norim grizti vienas pas kita.

kaip tau gali atsakyti tie, kurie dar nebuvo nueje? ar kur tik vienas buvo?
Suseskit abu ir kalbekites ir niekas be jusu paciu jums i si klausima neatsakys.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume