Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/16 15:08:35 15:08:35

Svečias: Gaila man taves, kad ir kas bebutum. As klaida zodelyje padariau, o tu gyvenimo klaida, nes savo minciu negali isdestyti, o tik izeidineti bandai. Apgailetina esi ir tiek.

P.s. 100% vienisa.

Prašovei , jaunikaiti, prašovei ... Nieko tokio suaugsi , ateis šventė ir į tavo kiemą [/quote]

Vieninteli nesubrendima pamaciau is tavo pasisakymu ir jeigu dar yra protauanciu, jie man pritars. O jau mano nuomones apie tave nebepakesi, vienisa, nusivylusi ir sedi pazinciu portaluose nekesdama gyvenimo uz tai, jog joks vyras nepaziures net i tavo puse. O kas man jaunam? Gal ir ateis ta svente i mano darza.. Laiko dar turiu. Jaigu ir maza to protelio, tai gyveni ir mokais.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/16 15:19:31 15:19:31

[Vieninteli nesubrendima pamaciau is tavo pasisakymu ir jeigu dar yra protauanciu, jie man pritars. O jau mano nuomones apie tave nebepakesi, vienisa, nusivylusi ir sedi pazinciu portaluose nekesdama gyvenimo uz tai, jog joks vyras nepaziures net i tavo puse. O kas man jaunam? Gal ir ateis ta svente i mano darza.. Laiko dar turiu. Jaigu ir maza to protelio, tai gyveni ir mokais.[/quote]

Man giliai dzin tavo nuomonė .Nei tu man brolis , nei svotas Iki manęs tau ilga , kaip šimtmečiai diena Ir tikrai ne tau spresti, kur turiu sėdėti ar gulėti Jei nežinai kas yra maldininkas - pasiguglink ,mažiau seilėmis taškysies

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/16 15:24:24 15:24:24

Svečias: [Vieninteli nesubrendima pamaciau is tavo pasisakymu ir jeigu dar yra protauanciu, jie man pritars. O jau mano nuomones apie tave nebepakesi, vienisa, nusivylusi ir sedi pazinciu portaluose nekesdama gyvenimo uz tai, jog joks vyras nepaziures net i tavo puse. O kas man jaunam? Gal ir ateis ta svente i mano darza.. Laiko dar turiu. Jaigu ir maza to protelio, tai gyveni ir mokais.

Man giliai dzin tavo nuomonė .Nei tu man brolis , nei svotas Iki manęs tau ilga , kaip šimtmečiai diena Ir tikrai ne tau spresti, kur turiu sėdėti ar gulėti Jei nežinai kas yra maldininkas - pasiguglink ,mažiau seilėmis taškysies [/quote]

[quote:78njjsky] Iki manęs tau ilga , kaip šimtmečiai diena [/quote:78njjsky]
Kad toli taip, nes perkopai 40 jau senai.

[quote:78njjsky]Ir tikrai ne tau spresti, kur turiu sėdėti ar gulėti [/quote:78njjsky]
Kur turi sedeti ir nesprendziu, o tik sakau kur sedi, nes matau.

[quote:78njjsky]Jei nežinai kas yra maldininkas - pasiguglink[/quote:78njjsky]
Dar vienas pigus juokelis? Prasyciau, tikrai gali sugalvoti kazka geriau. Ir nemanai, kad nezinodamas kas yra maldininkas, nebuciau pasirinkes sio slapyvardzio?

O as maniau moterys sutupeja. Tik prasyciau kitu neisizeisti, kalbu apie si atveji.

Queen of Chinatown

Q

15 įrašai

2010/11/16 15:38:39 15:38:39

Ale ir balvonai! Na ir ko čia pliekiatės?

diktofonininkas

D

14 įrašai

2010/11/25 13:34:54 13:34:54

Taip. Aš atleidau. ir nevienkartinį atvėjį, o 1,5 metų "draugystę".

Augis

A

2 įrašai

2011/02/22 04:59:26 04:59:26

diktofonininkas: Taip. Aš atleidau. ir nevienkartinį atvėjį, o 1,5 metų "draugystę".

O Dieve... As dabar ta isgyvenu. Neseniia susizinojau, tiesa pasakius pagavau veiksmo ikarstyje abu. 10 metu kartu, jau vaikus planavom ir stai tau siurprizelis. 1.5 metu su juo "draugavo". Atseit protarpiais, neistisai. Sako kad tik del svelnumo ir romantikos, kurios truko musu santykiuose. Taip truko, nes darbas mano toks, gerai apmokamas, bet naktinis... ir kartais tiesiog nelikdavo jegu ir noro isradingumui ir visokiems kitiems tokiems dalykeliams...

Na dabar prisiekineja ir reiskia nora likti, nuosirdumo kaip ir truksta... Bet as ja myliu. Nezinau. Turbut esu kvailys ir idiotas, bet nutariau suteikti dar viena galimybe... su ta salyga, kad viskas keisis (ir as tame tarpe)... Gal be reikalo, gal... gal tiesiog pratesiu savo kancia... nelabai tikiu, kad mums pavyks, bet kazkaip labai jau skaudu butu ja prarast. Kazkur perskaiciau: Net ir surisus trukusia virve galai suarteja. ar kazka pan. matyt tiesiog griebiuosi siaudo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/22 10:18:42 10:18:42

Tau elementarios savigarbos trūksta, deja, ir ji tavęs negerbs, net jei to ir neparodys.. nes tave galima skaudinti, ir tu vistiek "myliu, negaliu", tu skystas.
Moteris turi būti švelni, šeimos židinio kurstytoja, tyra, atsidavusi, tavo moteris - k.. Atleisk, bet vadinkim daiktus tikraisiais vardais. Mylinti moteris niekada neišduos savo vyro tokiu būdu. Skauda, labai skauda, bet praeina.. jei savigarba, nepasitikėjimas, abejonės - jums nieko nereiškia, - gyvenkit kartu. Bet kokia gyvenimo kokybė

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/22 19:38:27 19:38:27

Svečias: Tau elementarios savigarbos trūksta, deja, ir ji tavęs negerbs, net jei to ir neparodys.. nes tave galima skaudinti, ir tu vistiek "myliu, negaliu", tu skystas.
Moteris turi būti švelni, šeimos židinio kurstytoja, tyra, atsidavusi, tavo moteris - k.. Atleisk, bet vadinkim daiktus tikraisiais vardais. Mylinti moteris niekada neišduos savo vyro tokiu būdu. Skauda, labai skauda, bet praeina.. jei savigarba, nepasitikėjimas, abejonės - jums nieko nereiškia, - gyvenkit kartu. Bet kokia gyvenimo kokybė

Taip, vyrai negali būti skysti. Jokiu būdu. Jie gali tik tvirtai įžiebti į tarpuragį. Jie negali mylėdami atleisti, nes tada bus nevyriški. Geriau eiti pačiam pastoviai į šoną, bet tik niekada neatleisti moteriai.
Čia reakcija į šitą postą.
O šiaip, gerbiu vyrus, kurie sugeba suvokti, jog moteris taip pat žmogus ir gali taip pat suklysti kaip ir vyras. Kalba neina apie tuos žmones, kurie tiesiog turi polinkį būti neištikimi ir nuolat apgaudinėja savo žmogų.
Jeigu pinigus dabar uždirba tiek vyrai, tiek moterys, jei moterys neretai sugeba ir pasiekia daugiau negu vyrai, tai kodėl šioje srityje tebetaikomi dvigubi standartai - vyras permiegojo su kita, nieko tokio, suklydo, tą padarė moteris, ją visi visam gyvenimui pasmerkia

smokas

S

34 įrašai

2011/02/22 19:42:49 19:42:49

Svečias:
Taip, vyrai negali būti skysti. Jokiu būdu. Jie gali tik tvirtai įžiebti į tarpuragį. Jie negali mylėdami atleisti, nes tada bus nevyriški. Geriau eiti pačiam pastoviai į šoną, bet tik niekada neatleisti moteriai.
Čia reakcija į šitą postą.
O šiaip, gerbiu vyrus, kurie sugeba suvokti, jog moteris taip pat žmogus ir gali taip pat suklysti kaip ir vyras. Kalba neina apie tuos žmones, kurie tiesiog turi polinkį būti neištikimi ir nuolat apgaudinėja savo žmogų.
Jeigu pinigus dabar uždirba tiek vyrai, tiek moterys, jei moterys neretai sugeba ir pasiekia daugiau negu vyrai, tai kodėl šioje srityje tebetaikomi dvigubi standartai - vyras permiegojo su kita, nieko tokio, suklydo, tą padarė moteris, ją visi visam gyvenimui pasmerkia

Zinoma, kad skirtingi standartai - beje ir kitur taip pat - moteriai bailumas atleidziamas, vyrui - ne.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/22 19:46:17 19:46:17

Ten buvo kalba ne apie vieną kartą, o apie 1,5 m trunkančią neištikimybę. Tai ne suklydimas, o sąmoningas passirinkimas. Atleisti galima (mano supratimu) vienkartinį silpnumą, bet betkokiu atveju - meile suklydosiojo pusėje nekvepia.
Dievas ne vyrui, bet būtent moteriai davė įsčias.. kaip manote kodėl

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume