Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/16 13:02:51 13:02:51

Svečias:
Maldininkas: Trumpai ir aiskiai - Ne. Kas galetu atleisti sliurej, kuri praskiete kojas pries kita, o poto gulasi atgal pas senaji. Kazkur skaiciau, kad moterys is prigimties yra paleistuves, tik jos to pacios nezino, jos tai vadina "silpnuvo akimirka" ar kazkas panasaus.

Zinai , paskaicius tavo isminties matosi , kad niekas su tavim cia nesusides , nes abai daug nori is merginu. Pats nevertas jokios su savo kvailom paziurom.

Per siurksciai issireiskiau, nes pats nuo to nudegiau. Tik norejau pasakyti, kad ne be tas zmogus ji bus jam.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/16 13:24:12 13:24:12

niekinu vyrus vadinancius merginas sliuremis. taip tau ir reikejo mulki. visa tavo rasliava byloja apie niekinguma

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/16 13:39:59 13:39:59

Svečias: niekinu vyrus vadinancius merginas sliuremis. taip tau ir reikejo mulki. visa tavo rasliava byloja apie niekinguma

Kvepia feministe arba senmerge. Dar pasakyk man, kad nera moteru sliundru? Nori pasakyti, visos tos barakudos ir apskritai mazvaikes, besivaikancios pinigu, nera sliundros? Pati issivaduok is savo kiauto ir nebijok pripazinti, kad moters sugebegjimas vinioti vyra apie pirsta yra geriausias sugebejimas, ka ji gali daryti. O moteris, kuri isdave savo vyra, budama su juo bet kokiuose santykiuose ir yra sliundra, nes ji TOKIA! Susitaikyk su tuo ir nedrysk gincytis. Tokios motereles kaip tu tik bando teisinti, taip pasielgusias moteris, nes greiciausiai yra pacios taip pasielgusios. Ir is kur tokiu atsiranda..

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/16 13:52:18 13:52:18

Maldininkas:
Svečias: niekinu vyrus vadinancius merginas sliuremis. taip tau ir reikejo mulki. visa tavo rasliava byloja apie niekinguma

Kvepia feministe arba senmerge. Dar pasakyk man, kad nera moteru sliundru? Nori pasakyti, visos tos barakudos ir apskritai mazvaikes, besivaikancios pinigu, nera sliundros? Pati issivaduok is savo kiauto ir nebijok pripazinti, kad moters sugebegjimas vinioti vyra apie pirsta yra geriausias sugebejimas, ka ji gali daryti. O moteris, kuri isdave savo vyra, budama su juo bet kokiuose santykiuose ir yra sliundra, nes ji TOKIA! Susitaikyk su tuo ir nedrysk gincytis. Tokios motereles kaip tu tik bando teisinti, taip pasielgusias moteris, nes greiciausiai yra pacios taip pasielgusios. Ir is kur tokiu atsiranda..

O nifiga sau maldininkas ? Ar taip pasivadinai vabzdzio garbei ? O kaip vadinamas vyras ,kuris gulasi ant (anot tavęs) "šliurės "? Manyčiau mazgotė

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/16 13:56:36 13:56:36

Maldininkas:

nuo gero vyro jokia mergina niekur nenueis i sona. o nuo tokiu kaip tu tai tik begti ir neatsigresti.pasiskityk ka rasai kelis kartus ir tau bus aisku , kuo tu laikai moteris. maldininkas..............juokdarys, o ne maldininkas.......

Svetė

S

256 įrašai

2010/11/16 14:06:58 14:06:58

Maldininkas:

Oi Maldininke, mintys atspindi mus pacius. O kokie mes, tokius zmones ir pritraukiame. Nenustebk, jei tavo gyvenimo kely bus vien barakudos, ar tave isduodancios moterys. Gal ir nusibodes sis pasakymas, bet tolyn gali gyventi, tik ismokes atleisti ir paleisti. Susitaikyk su savimi, tada gal bus ir pragiedruliu.

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/16 14:26:21 14:26:21

[quote:2zl1gzk7]
O nifiga sau maldininkas ? Ar taip pasivadinai vabzdzio garbei ? O kaip vadinamas vyras ,kuris gulasi ant (anot tavęs) "šliurės "? Manyčiau mazgotė [/quote:2zl1gzk7]

Tema paskaityk, kalba eina apie moteri. O vyrai, kurie taip elgiasi, jie ne ka geresni uz moteris. Sliures tokie pat. Butent tokie vyrai neverti rimtu moteru.
Beje, bandymus izeisti gali pasilikti sau. Ir labai tikiuosi kad -kine esi, nes jaigu ne.. na tada gaila man taves.

[quote:2zl1gzk7]nuo gero vyro jokia mergina niekur nenueis i sona. o nuo tokiu kaip tu tai tik begti ir neatsigresti.pasiskityk ka rasai kelis kartus ir tau bus aisku , kuo tu laikai moteris. maldininkas..............juokdarys, o ne maldininkas.......[/quote:2zl1gzk7]

Dabar taip, apie ka mes kalbame? Ar kartais ne apie moteri isdavusia vyra? Kodel esu puolamas is visu pusiu uz tai, kad sakau, ko moteris yra verta guldama su kitu? Ir kad jos poelgis niekada nebus galutinai atleistas, nes turbut 90% pasisakymu sako ta patI!

Svete:
Maldininkas:

Oi Maldininke, mintys atspindi mus pacius. O kokie mes, tokius zmones ir pritraukiame. Nenustebk, jei tavo gyvenimo kely bus vien barakudos, ar tave isduodancios moterys. Gal ir nusibodes sis pasakymas, bet tolyn gali gyventi, tik ismokes atleisti ir paleisti. Susitaikyk su savimi, tada gal bus ir pragiedruliu.

Keistai kalba pakrypo. Gal tikrai daug dar nesuprantu, juk tik 23 metus te turiu, o su moterim bendraves rimtai tik su viena. Bet paklausiu jusu motereles, tai kokia moteris, permiegojusi su kitu, GRYSTA PAS SENA?! Kaip tu dristi prasyti atleidimo? Kaip tau liezuvis apsisuka? Dar karta pasikartosiu, atleisti gali daug, bet tik ne kito vyro susiliejima su mano moterim. Joks save gerbiantis vyras to neatleis. Ir jokia save gerbianti moteris, neatsivers pilnai kitam ir poto grysh prasydama atleidimo.

Pabandysiu apibresti. Moteris, kuri taip pasielgia, mano galva, nera verta atleidimo. Jaigu kalbetume apie vyra, pasielgusi taip, tai jis nevertas savo "daikciuko" nesioti, zinodamas, kad namie laukia jo zmona/mergina ir laukia jo, neduok dieve su vaiku..

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/16 14:51:11 14:51:11

Maldininkas: [quote:18qg2b10]
O nifiga sau maldininkas ? Ar taip pasivadinai vabzdzio garbei ? O kaip vadinamas vyras ,kuris gulasi ant (anot tavęs) "šliurės "? Manyčiau mazgotė

[/quote:18qg2b10]

Tema paskaityk, kalba eina apie moteri. O vyrai, kurie taip elgiasi, jie ne ka geresni uz moteris. Sliures tokie pat. Butent tokie vyrai neverti rimtu moteru.
Beje, bandymus izeisti gali pasilikti sau. Ir labai tikiuosi kad -kine esi, nes jaigu ne.. na tada gaila man taves.

Durnų nei sėja, nei pjauna - jie patys dygsta Ką tau galima daugiau pasakyti ,nebent ,kaip mėgo kartoti didysis proletariato vadas : mokytis mokytis ir dar kartą mokytis

P.S "jAigu " rašomas su "E"

Sėkmės "gudragalvi "

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/16 14:53:23 14:53:23

Svečias:
Maldininkas: [quote:33mpicit]

Durnų nei sėja, nei pjauna - jie patys dygsta Ką tau galima daugiau pasakyti ,nebent ,kaip mėgo kartoti didysis proletariato vadas : mokytis mokytis ir dar kartą mokytis

P.S "jAigu " rašomas su "E"

Sėkmės "gudragalvi " [/quote:33mpicit]

Gaila man taves, kad ir kas bebutum. As klaida zodelyje padariau, o tu gyvenimo klaida, nes savo minciu negali isdestyti, o tik izeidineti bandai. Apgailetina esi ir tiek.

P.s. 100% vienisa.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/16 15:05:13 15:05:13

Gaila man taves, kad ir kas bebutum. As klaida zodelyje padariau, o tu gyvenimo klaida, nes savo minciu negali isdestyti, o tik izeidineti bandai. Apgailetina esi ir tiek.

P.s. 100% vienisa.[/quote]

Prašovei , jaunikaiti, prašovei ... Nieko tokio suaugsi , ateis šventė ir į tavo kiemą

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume