Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/07 20:01:26 20:01:26

NE turiu omenyja jeigu bus sąmoningos ir aukstos moralės o tai reiskia istikimos tai tada ir atleist nebus už ką ar ne moterys jūs juk tokios ,būtinai tokios kitaip ir būt negali as tuo tikiu

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/08 05:00:35 05:00:35

Svečias: NE turiu omenyja jeigu bus sąmoningos ir aukstos moralės o tai reiskia istikimos tai tada ir atleist nebus už ką ar ne moterys jūs juk tokios ,būtinai tokios kitaip ir būt negali as tuo tikiu

Bet tu čia kažkokią ne tokią propagandą pravarei, neatrodo? Tikrovėje to beveik nebūna, žmogau, patikėk, išskyrus vieną kitą atvejį.

Viešnia

V

281 įrašai

2010/04/08 05:05:22 05:05:22

Lelis Borgia: Kitas kaimo berniokas, amžinas anų laikų trejetukininkas, sako, pasitaręs su savo draugeliu Joannes Burcardus, kad visgi rimti vyrai, tokie kaip aš trejetukininkai, kartais atleidžia žmonų seksualinę neištikimybę. Mano kaimo raštininkas Burcardus dažnai man sako, juk Orsinis gi atleisdavo savo žmonos, savo gražuolės žmonos, Giulia Farnese(Giulia Bella!) neištikimybę su popiežiumi Borgia ir leido jai net jam gražuolę dukrą Laurą pagimdyti. Meilė viską gali ir viską nugali, Samanta, ar ne taip? Neatleisčiau, jei tyčia susidėtų su savęs nevertu prasčioku ar kokiu kitu tai pašlemėku. Tada tai tikrai nutrūktų ryšys, o šiaip, draugystė yra aukščiau už šiaip meilę ir kur kas vertesnė, voila!

Borgia, Borgia, ką tu čia kliedi? Mažiau skaityk kvailų romanų, o geriau mylėk konkrečią, realią moterį. Netikiu, kad tu savo žmonai leistum paišdykauti, nebent pats esi visai ištvirkęs palaidūnas - ne šeimos žmogus.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/08 07:22:31 07:22:31

Hm, nemanau, kad aš ištvirkęs taip, kaip dabartiniai liberalai ar vaikų teisių apsaugos tarnybų moteriškaitės. Esu gan konservatyvus ir pastovus kaimietis, nesvarbu, kad gan liberalių pažiūrų ir gyvenu sostinėje, kuris žino realybę, bet mėgsta ir fantaziją - sapną. Manau, kad visgi esu šeimos žmogus, kaip ir mano pasirinkto nick'o prototipas Borgia, o ką? Borgia buvo šeimos žmogus, negi netikite? Buvo popiežius, bet labai mylėjo moteris, ir keisčiausia, kad moterys jį irgi mylėjo ne mažiau už jį patį. Va taip ir gaunasi, - voila! Egal wo ich bin!

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/08 13:12:06 13:12:06

Nu bliamba nimogu, ei bogu, borgia, jei sugauciau su savo merga tave, abu nudeciau.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/08 13:48:15 13:48:15

Viešnia:
Lelis Borgia: Kitas kaimo berniokas, amžinas anų laikų trejetukininkas, sako, pasitaręs su savo draugeliu Joannes Burcardus, kad visgi rimti vyrai, tokie kaip aš trejetukininkai, kartais atleidžia žmonų seksualinę neištikimybę. Mano kaimo raštininkas Burcardus dažnai man sako, juk Orsinis gi atleisdavo savo žmonos, savo gražuolės žmonos, Giulia Farnese(Giulia Bella!) neištikimybę su popiežiumi Borgia ir leido jai net jam gražuolę dukrą Laurą pagimdyti. Meilė viską gali ir viską nugali, Samanta, ar ne taip? Neatleisčiau, jei tyčia susidėtų su savęs nevertu prasčioku ar kokiu kitu tai pašlemėku. Tada tai tikrai nutrūktų ryšys, o šiaip, draugystė yra aukščiau už šiaip meilę ir kur kas vertesnė, voila!

Borgia, Borgia, ką tu čia kliedi? Mažiau skaityk kvailų romanų, o geriau mylėk konkrečią, realią moterį. Netikiu, kad tu savo žmonai leistum paišdykauti, nebent pats esi visai ištvirkęs palaidūnas - ne šeimos žmogus.

Jis nieko mylėt nemoka - tik pliurpti. Tokiems ir ėst nereikia, svarbu, kad kas leistų papliurpt. Pridurkas kažkoks. Dirbk darbą, o tai direktoriui paskųsiu, kad darbo metu durnių volioji.

xxx

X

308 įrašai

2010/04/08 14:42:23 14:42:23

Svečias:
Svečias: NE turiu omenyja jeigu bus sąmoningos ir aukstos moralės o tai reiskia istikimos tai tada ir atleist nebus už ką ar ne moterys jūs juk tokios ,būtinai tokios kitaip ir būt negali as tuo tikiu

Bet tu čia kažkokią ne tokią propagandą pravarei, neatrodo? Tikrovėje to beveik nebūna, žmogau, patikėk, išskyrus vieną kitą atvejį.

kokia netokia cia propoganda kad ner taip tai dar nereiskia kad neturi būti taip ar ne moterys jūs juk suprantat kad istikimybė yra pati didziausia dorybė juk moterys turi būt tokios arne,o gal klystu jos kitokios?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/08 15:37:22 15:37:22

xxx:
Svečias:

kokia netokia cia propoganda kad ner taip tai dar nereiskia kad neturi būti taip ar ne moterys jūs juk suprantat kad istikimybė yra pati didziausia dorybė juk moterys turi būt tokios arne,o gal klystu jos kitokios?

Nuo kada babcėms seksas didžiausia dorybe patapo? Anksčiau aiškino, kad tik vyrams vien tik seksas rūpi, bet pasirodo, kad klydau.

Svetė

S

256 įrašai

2010/04/08 15:39:51 15:39:51

Borgia atleistų, bet tik kad nieks su juo prasidėt neketina.

Pasipiktinęs

P

1 įrašai

2010/04/08 15:51:55 15:51:55

Pizdukas tas Borgia, malasi čia svetainėse ir ne vienoje. Gal koks valkata bedarbis? Bet tik kas jam leidžia prie interneto prieiti, jei būtų bedarbis? Balamūtija panas čia ir tiek. Ir ne tik čia, bet ir "labai.lt" prisiregistravęs po Borgia niku smegenis mergom valo.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume