Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/07 11:35:38 11:35:38

Kaip tai nebus uz ka atleisti? Sakai, kad vyrai nepajegus suzinoti?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/07 11:54:57 11:54:57

Lelis Borgia: Neatleisčiau, jei tyčia susidėtų su savęs nevertu prasčioku ar kokiu kitu tai pašlemėku. Tada tai tikrai nutrūktų ryšys, o šiaip, draugystė yra aukščiau už šiaip meilę ir kur kas vertesnė, voila!

ne nu ble, o kaip galima netycia? o cia kaip suprast saves nevertu?
Mastant taip kaip tu, tai jei vertas nuodemes, kaip gali buti saves nevertu.
Bandau sudaryti modeli (scenariju).

Lelis Borgia-tu buvai man neistikima!
Mis Borgia-bet jis to vertas
Lelis Borgia-nu tada viskas gerai

Priminiai:
Vyras isleisdamas zmona vasaros atostogu, leido buti neistikimai tris kartus.
Gryzo zmona is atostogu visa svytinti.
Na kaip atostogos?
Puikiai!
Tai ar pasinaudojai galimybe?
Taip.
Gal gali pasakyti kas tie laimingieji?
Pirma karta policininikas kuris norejo mane nubausti, uz greicio virsijima. Antra karta kamerinis orchestras. Trecia karta, fudbolo komanda.

xxx

X

308 įrašai

2010/04/07 12:02:45 12:02:45

Svečias: Kaip tai nebus uz ka atleisti? Sakai, kad vyrai nepajegus suzinoti?

NE turiu omenyja jeigu bus sąmoningos ir aukstos moralės

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/07 12:29:12 12:29:12

Cha cha cha, matot, net kūrybai Borgijų neištikimybė įkvėpia. Gal ir novelė vėliau nebloga išeitų. Šitą "džouką" Burcardus tuėtų įtraukti į kaimo metraštį. Net Adriana del Mila, pone svety, susidomėjo jūsų talentu. Pagirtų ir pats Orsino Orsini.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/07 12:32:26 12:32:26

xxx:
Svečias: Kaip tai nebus uz ka atleisti? Sakai, kad vyrai nepajegus suzinoti?
NE turiu omenyja jeigu bus sąmoningos ir aukstos moralės

Sakai, kad lytiškai neištikima, bet sąmoninga, dvasiškai labai stipri ir aukštos moralės - rūpinasi vyrų, vaikais ir dvaru?

Viešnia

V

281 įrašai

2010/04/07 12:51:33 12:51:33

O aš žinau vieną popiežę, kuri buvo neištikima Romos bažnyčiai, todėl ją dorieji ir ištikimieji akmenimis užmėtė. Tokių užmėtytojų ir čia, DP, manau, netrūksta.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/07 12:58:46 12:58:46

Lelis Borgia: Cha cha cha, matot, net kūrybai Borgijų neištikimybė įkvėpia. Gal ir novelė vėliau nebloga išeitų. Šitą "džouką" Burcardus tuėtų įtraukti į kaimo metraštį. Net Adriana del Mila, pone svety, susidomėjo jūsų talentu. Pagirtų ir pats Orsino Orsini.

Nereikalingos* man sios personos.
As kaip tas saltinelis genantys vandeni zaliuojanciam medziui, isdziuvusiam lauke.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/07 14:19:24 14:19:24

Viešnia: O aš žinau vieną popiežę, kuri buvo neištikima Romos bažnyčiai, todėl ją dorieji ir ištikimieji akmenimis užmėtė. Tokių užmėtytojų ir čia, DP, manau, netrūksta.

o kokia šios informacijos vertė šioje diskusijoje, be to, kad įžeistos šventosios pseudoeruditės mina bandote į save atkreipti dėmesį?

samazamas1332548556_db

S

4 įrašai

2010/04/07 15:19:23 15:19:23

Jurga: Ar vyrai atleidzia neistikimybe, ar visgi dazniau linke suzinoje toki fakta viska iskart nutraukti? O gal vyrai atleidzia tik savo paciu neistikimybe?

Sveiki gerb. DP nariai. Labai nukrypome nuo pirmojo klausimo, gincydamiesi. "Konfliktuose atrandama tiesa, bet gincuose tiesa isgaruoja"

Mylejau mergina beprotiskai, jai atleidau neistikimybe, nes pasiteisino girtumu, antros neistikimybes jau visiskai neslepe, todel santykiai nors ir tesesi, bet visdelto palikau mylima mergina po poros menesiu.
Kitas atvejis, mergina nebuvo susitikus su kitu vaikinu, bet uzteko perskaityti vienos sms, kurioje minima, kad vos vos neistare jo vardo vietoj manes, buvo palikta mergina iskart tapacia diena ir net nepratesta draugyste.
Buvau ir pas neistikimas, palikau mergina po poros dienu po neistikimybes, nes negalejau taip draugauti, prisipazinau jai tiesa. Po metu laiko vel buvom susitike, ji norejo vel draugauti, meginom, bet negalejau prisimindamas, ka buvau padares.

Tad atsakymai i klausimus butu tokie: Taip vyrai, kartais atleidzia, bet tai sudetingas dalykas, kaip minejo keletas nariu, daznai nepavyksta poroms islaikyti pasitikejimo lygi. O buna atveju kur iskart nutraukia draugyste, nieko nenoredami girdeti, net apie vaikus ar nestuma. Vyrai atleidzia ir neatleidzia savo neistikimybiu.

Reziume: viskas priklauso nuo situacijos ir mylinciu zmoniu. Viskas taip sudetinga ir painu, kartais galima tiketis atleidimo ir nugyventi visa likusi gyvenima kartu, o kartais buna issiskiria zmones iskart. Nepamirskite, kad nemazai seimu yra buve neistikimybiu atveju, vienus zino atroji puse, kitu nezino atveju, bet pagalvojus daugybe seimu gyvena ir nugyvena gyvenima, tik nezino aplinkiniai, kad jie zino savo antrosios puses neistikimybes. Manau to linkeciau visiems, atrasti antraja puse ir nugyventi savo gyvenima. Gyvenimas niekam nera rozemis klotas ir kiekvienas ivairiai iveikia neistikimybes fakta.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/07 19:23:39 19:23:39

Svečias:
Viešnia: O aš žinau vieną popiežę, kuri buvo neištikima Romos bažnyčiai, todėl ją dorieji ir ištikimieji akmenimis užmėtė. Tokių užmėtytojų ir čia, DP, manau, netrūksta.

o kokia šios informacijos vertė šioje diskusijoje, be to, kad įžeistos šventosios pseudoeruditės mina bandote į save atkreipti dėmesį?

Verte nuline!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume