Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 12:19:08 12:19:08

samanta:
Svečias:
Na kiaulės ir yra sąlygota gamtos Jos nekaltos kad jos kiaulės ir vyrai pagal jus nekalti
aj, ką aš čia - jūs pati sau būkite atvira ir kartais paskaitykite pati ką rašote ir tiek, ponia mokslininkė.
Beje, jūs čia ir medicinos ir gamtos mokslininkė ir visų galų meistrė ir dar, žiūriu, politikė ir ekonomistė, tik kad nežinote kur tie eurai

Su jumis labai neįdomu diskutuoti, nes ne vieno argumento nepateikėte, logikos ir intelekto nerasta, atleiskite

O kas kaltas, kad jūsų mastymas toks supaprastintai tiesinis ir nemokate kitų įsiklausyti, nejaučiate sub? tik savo varote, kaip partinę liniją

ir argumentų negirdytekokie dar gali būti argumentai kai žmogus pažiūrėjęs į debesis nustato, kad "taip gamtos surėdyta" ir kai bandai sakyti kad gal pasitikslinkite šaukia "aš mokslo balsas"

o iš tikro tai tikrai - kokia įdomi tema bebūtų - ateina samanta ir sugadiną ją savo papsaikymais nei į tvorą nei į mietą. vienu metu net pamaniau - gal čia vietoje svečias samanta meta, nes negali būti, kad žmogus tiek neturėtų ką veikti, kad kiauras dienas forume leistų

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/06 12:48:12 12:48:12

Svečias: o iš tikro tai tikrai - kokia įdomi tema bebūtų - ateina samanta ir sugadiną ją savo papsaikymais nei į tvorą nei į mietą. vienu metu net pamaniau - gal čia vietoje svečias samanta meta, nes negali būti, kad žmogus tiek neturėtų ką veikti, kad kiauras dienas forume leistų

Savęs sveteli žiūrėkita. Jei nebūtų kai kurių forumiečių, jau seniausiai nebūtų nei temų nei įdomumo - vien spamas ir marazmas:lol:
O svečius tai tikrai sistema meta . Atvirai kalbant, pykstate, kad niekaip neina argumentuoti . Kas jums trukdo daryti taip kaip kiti ir aš darau: rašyti savo nuomonę ir tik tiek?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 12:51:36 12:51:36

Jo, samanta meta pati sistema, tikrai taip.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 13:10:42 13:10:42

Svečias:
O kas kaltas, kad jūsų mastymas toks supaprastintai tiesinis ir nemokate kitų įsiklausyti, nejaučiate sub? tik savo varote, kaip partinę liniją
ir argumentų negirdytekokie dar gali būti argumentai kai žmogus pažiūrėjęs į debesis nustato, kad "taip gamtos surėdyta" ir kai bandai sakyti kad gal pasitikslinkite šaukia "aš mokslo balsas"

o iš tikro tai tikrai - kokia įdomi tema bebūtų - ateina samanta ir sugadiną ją savo papsaikymais nei į tvorą nei į mietą. vienu metu net pamaniau - gal čia vietoje svečias samanta meta, nes negali būti, kad žmogus tiek neturėtų ką veikti, kad kiauras dienas forume leistų

Nebuk zirza, pilna ir kitu idomiu temu, jei tokia protinga tai ko nepasireiski ir kitur? turbut irgi be poros kad kandis tokia, zizia ir zizia tai tema jai gadina, tai perprotingi aplink. mokykis ir busi dar protigesne uz samanta, pirmyn tik.

neLt

N

1 įrašai

2010/04/06 13:19:37 13:19:37

Nu joo, turbūt tik Lt zmogu smerkia uz tai kad jis protingas ir daug nusimano. uztat ir is krizes neisbrendame niekaip, nes protingi zmones is cia isvaziuoja, o tokie debilai kaip nepatenkintas mokslu svecias lieka. Kaip gerai kad esu ne Lt. Atsiprasau keliu cia likusiu protingu. rimukas, rudnosiukas, petras isejo, bet jie buvo protingi ir dori tautieciai. cia protingi neuzsibus, sakau jums.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 13:36:21 13:36:21

Svečias:
Svečias:

Nebuk zirza, pilna ir kitu idomiu temu, jei tokia protinga tai ko nepasireiski ir kitur? turbut irgi be poros kad kandis tokia, zizia ir zizia tai tema jai gadina, tai perprotingi aplink. mokykis ir busi dar protigesne uz samanta, pirmyn tik.

tai neturiu tiek laiko kaip kiti, kad sėdėti ir nesąmones tauzyti...

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 13:39:16 13:39:16

neLt: Nu joo, turbūt tik Lt zmogu smerkia uz tai kad jis protingas ir daug nusimano. uztat ir is krizes neisbrendame niekaip, nes protingi zmones is cia isvaziuoja, o tokie debilai kaip nepatenkintas mokslu svecias lieka. Kaip gerai kad esu ne Lt. Atsiprasau keliu cia likusiu protingu. rimukas, rudnosiukas, petras isejo, bet jie buvo protingi ir dori tautieciai. cia protingi neuzsibus, sakau jums.

Tai tame ir bėda, kad nei protingas, nei daug nusimano, o kaip dauguma lietuvių - nutaisius protingą miną savo fantazijas ir atseit logiškus išmąstymus palikinėja už gryną pinigą ir dar mokslą

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 14:15:42 14:15:42

Svečias:
neLt: Nu joo, turbūt tik Lt zmogu smerkia uz tai kad jis protingas ir daug nusimano. uztat ir is krizes neisbrendame niekaip, nes protingi zmones is cia isvaziuoja, o tokie debilai kaip nepatenkintas mokslu svecias lieka. Kaip gerai kad esu ne Lt. Atsiprasau keliu cia likusiu protingu. rimukas, rudnosiukas, petras isejo, bet jie buvo protingi ir dori tautieciai. cia protingi neuzsibus, sakau jums.

Tai tame ir bėda, kad nei protingas, nei daug nusimano, o kaip dauguma lietuvių - nutaisius protingą miną savo fantazijas ir atseit logiškus išmąstymus palikinėja už gryną pinigą ir dar mokslą

is kur zinai kad nemokslas, tu mokyta?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 14:33:50 14:33:50

Svečias:
Svečias:

is kur zinai kad nemokslas, tu mokyta?

Taip.
Toje srityje kur aš mokyta, samantos pasisakymai prilygsta.. geriausiu atveju kaimo vaiko išmastymams

Lazdynai

L

922 įrašai

2010/04/06 18:31:24 18:31:24

Gal jau gana cia pilstyti is tuscio i kiaura. Yra tema, jei turi ka pasakyti, tai prasom, o ne - tai rasyk laiskus mereginoms, kurios patinka ir pirmyn i pasimatyma. Juk pavasaris, oras gereja, tuoj atsils, ko cia kabinetis prie Samantos.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume