Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 10:18:35 10:18:35

Svečias:
Svečias:
samanta: . Kalbu ne už vyrus, o už mokslą ir už save

Tai gal nekalbėkite už mokslą. Kalbėkite tik už save

Kalbėkite tik už save, kai SWX išdykauja ir rūgsta čia ir dabar, kai nėr kam galvos nurauti už neitikimybę.

neturiu komentaru

ex, paranojiku su pavasariu padave.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 10:21:39 10:21:39

samanta:
Svečias: Pilna tokių vyrų. Kaip visuomet - matote tik tai, ką norite matyti.

Labai noriu matyti ką noriu. Tikrai jų nėra "pilna", kaip ir nėra pilna eurų gatvėje primėtytų . Randi labai retai. O ir neieškau aš labai intensyviai (turiu ką daugiau veikti), tik pakeleivingi pasitaiko vis daugiau tokie...
O jūsų teoriją geriausia paneigia DP ir kitų pažinčių svetainių egzistavimas ir daugumos forumiečių mintys. Jei tokių būtų LABAI DAUG - nereikėtų čia rūgti tame DP .

Aš ir sakau - matote tai, ką norite matyti. o gal atėjo tiesos meta ir vistik garsiai pripažinkite "aš iš tų, kurios mano, kad visi vyrai - kiaulės" tai kiaules ir matote.

Beje, o tų eurų - pilna, tik kad kas kaltas, kad jūs jų nematote

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/06 10:29:15 10:29:15

Svečias: Aš ir sakau - matote tai, ką norite matyti. o gal atėjo tiesos meta ir vistik garsiai pripažinkite "aš iš tų, kurios mano, kad visi vyrai - kiaulės" tai kiaules ir matote.
Beje, o tų eurų - pilna, tik kad kas kaltas, kad jūs jų nematote

Atsakinėjate čia už mane...aš jums ne mokslas, liežuvį savą turiu . Niekur nerašiau ir nemaniau kad visi vyrai kiaulės, nefantazuokite. Priešingai, mano pozicija: "Esi geras - kol neįrodai man priešingai". Tiesiog dauguma vyrų neištikimi ir tai sąlygota gamtos, bet prie ko čia kiaulės?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/06 10:31:30 10:31:30

Svečias: Beje, o tų eurų - pilna, tik kad kas kaltas, kad jūs jų nematote

Vaje, tai jums reikia į seimą - ten ieško pinigų skylėms lopyti, o ir bedarbių armijai praverstų rasti eurą-kitą. Pasidalinkite - kur jų yra, please

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 10:48:16 10:48:16

samanta: tai sąlygota gamtos, bet prie ko čia kiaulės?

Na kiaulės ir yra sąlygota gamtos Jos nekaltos kad jos kiaulės ir vyrai pagal jus nekalti
aj, ką aš čia - jūs pati sau būkite atvira ir kartais paskaitykite pati ką rašote ir tiek, ponia mokslininkė.

Beje, jūs čia ir medicinos ir gamtos mokslininkė ir visų galų meistrė ir dar, žiūriu, politikė ir ekonomistė, tik kad nežinote kur tie eurai

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 10:49:03 10:49:03

samanta:
Svečias: Beje, o tų eurų - pilna, tik kad kas kaltas, kad jūs jų nematote

Vaje, tai jums reikia į seimą - ten ieško pinigų skylėms lopyti, o ir bedarbių armijai praverstų rasti eurą-kitą. Pasidalinkite - kur jų yra, please

o kodėl turėčiau? jūs man net nesimpatiška

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/06 11:07:16 11:07:16

[quote="Svečias"}
o kodėl turėčiau? jūs man net nesimpatiška[/quote]
Net nematėt . O kodėl reikai dalintis tik su simpatiškais? Tokių gali jums visai nebūti. Be to tai ironija, jei jūsų intelektas leidžia suprasti...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/06 11:09:08 11:09:08

Svečias:
Na kiaulės ir yra sąlygota gamtos Jos nekaltos kad jos kiaulės ir vyrai pagal jus nekalti
aj, ką aš čia - jūs pati sau būkite atvira ir kartais paskaitykite pati ką rašote ir tiek, ponia mokslininkė.
Beje, jūs čia ir medicinos ir gamtos mokslininkė ir visų galų meistrė ir dar, žiūriu, politikė ir ekonomistė, tik kad nežinote kur tie eurai

Su jumis labai neįdomu diskutuoti, nes ne vieno argumento nepateikėte, logikos ir intelekto nerasta, atleiskite

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 11:30:24 11:30:24

SWX, aik, aik alaus įkalk, o tai su pavasariumi visai nekas bus, vien paranoja. Tada ir argumentų bus, ir intelektas liesis per kraštus, ir logika linksmiau pagiriosis. Kiaulės ir alus bus sąlygoti gamtos. Su įkalusiu mums bus įdomiau diskutuoti, atleiskite

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/06 11:57:22 11:57:22

cia juokinga turejo buti?
Mokslas sako, kad mazdaug astuoniolokos smegenys nustoja augti. Fizine prasme. Paskaites sitos rasliavos persasi, kad ir moraline prasme.
Buna ir kitaip...
PS vejai galvoje ir kalboje

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume