Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kurstyti aistrą

Kurstyti aistrą

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/03/23 18:23:43 18:23:43

......gal kokį kartą kitą ir galima sukurstyti specialiai,bet jei jau pelenai -tai pūsk nepūtęs ,nepadės.O štai kai meilė gyva (kaip dabar prisimenu ...... ) norisi daryti tas staigmenas,sugalvoji visokias nesamones juokingas ,o kartais ir rimtas...Išmonei galo nėra....bet jei numiršta meilė (dėl kartais nežinomų priežaščių ) jau nieks nepadės.. Amžius manau čia nėra svarbus...tik pas vyresnes poras ,ilgai buvusias kartu ,ta meilė rami ir tingi...ir kartais žmonės gal jau ir nebepastebi kad ji jau seniai iškeliavo...gyvena sau du senukai ir tiek.. arba myli viens kita už tą ištvermę

qq

Q

50 įrašai

2009/03/23 21:42:19 21:42:19

laukine vysnia: ......gal kokį kartą kitą ir galima sukurstyti specialiai,bet jei jau pelenai -tai pūsk nepūtęs ,nepadės.O štai kai meilė gyva (kaip dabar prisimenu ...... ) norisi daryti tas staigmenas,sugalvoji visokias nesamones juokingas ,o kartais ir rimtas...Išmonei galo nėra....bet jei numiršta meilė (dėl kartais nežinomų priežaščių ) jau nieks nepadės.. Amžius manau čia nėra svarbus...tik pas vyresnes poras ,ilgai buvusias kartu ,ta meilė rami ir tingi...ir kartais žmonės gal jau ir nebepastebi kad ji jau seniai iškeliavo...gyvena sau du senukai ir tiek.. arba myli viens kita už tą ištvermę

Nors jūsų pasisakyme daug tiesos, tačiau jaučiasi toks prieskonis prisitatymas (CV). Aš būdamas intravertas karts nuo karto savaitgaliais iš miško malkų partemsiu

Žinote kas man patinka, šioje vietoje tiek filosofijos, o apčiuopiamo vieneto nulis. Staigmena Jums- man tai kasdienybė. Jums kasdienybė man staigmena. Nežinau kodėl tačiau nuojauta kužda žiūrėti į paprastus dalykus.
atradau :
"Taip, galima pasakyti ir taip. Tačiau taip sakydama tu išleidi iš akių vieną svarbią detalę: jei tu pati vystaisi ir tobulėji, tu anksčiau ar vėliau išmoksti, jog gali padėti vyrui tapti vyru. Pradėk jau dabar. Tam reikia nedaug: tiesiog prieš kvailiodama ir juokdamasi lovoje, pažiūrėk į jį labai rimtai. Ir pasakyk jam: aš esu moteris, o tu esi mano vyras. Tikras vyras.

Ir viskas? Ir viskas, tik tark tai su pagarba. Galų gale, argi tu dar nesupratai, kad tas rimtumas, su kuriuo vyras mylisi, užsuka varžtą, įsuka lemputę ar keičia ratą - visai ne dėl testosterono? O dėl šių paprastų žodžių, kuruos jis tikisi išgirsti iš moters lūpų... " [url:3jarc1m0]http://gyvenimas.delfi.lt/love/article.php?id=21045426[/url:3jarc1m0]
smulkmena bet ...

pagarbiai
swx

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/03/23 22:52:05 22:52:05

QQ:
laukine vysnia: ......gal kokį kartą kitą ir galima sukurstyti specialiai,bet jei jau pelenai -tai pūsk nepūtęs ,nepadės.O štai kai meilė gyva (kaip dabar prisimenu ...... ) norisi daryti tas staigmenas,sugalvoji visokias nesamones juokingas ,o kartais ir rimtas...Išmonei galo nėra....bet jei numiršta meilė (dėl kartais nežinomų priežaščių ) jau nieks nepadės.. Amžius manau čia nėra svarbus...tik pas vyresnes poras ,ilgai buvusias kartu ,ta meilė rami ir tingi...ir kartais žmonės gal jau ir nebepastebi kad ji jau seniai iškeliavo...gyvena sau du senukai ir tiek.. arba myli viens kita už tą ištvermę

Nors jūsų pasisakyme daug tiesos, tačiau jaučiasi toks prieskonis prisitatymas (CV). Aš būdamas intravertas karts nuo karto savaitgaliais iš miško malkų partemsiu
Žinote kas man patinka, šioje vietoje tiek filosofijos, o apčiuopiamo vieneto nulis. Staigmena Jums- man tai kasdienybė. Jums kasdienybė man staigmena. Nežinau kodėl tačiau nuojauta kužda žiūrėti į paprastus dalykus.
atradau :
"Taip, galima pasakyti ir taip. Tačiau taip sakydama tu išleidi iš akių vieną svarbią detalę: jei tu pati vystaisi ir tobulėji, tu anksčiau ar vėliau išmoksti, jog gali padėti vyrui tapti vyru. Pradėk jau dabar. Tam reikia nedaug: tiesiog prieš kvailiodama ir juokdamasi lovoje, pažiūrėk į jį labai rimtai. Ir pasakyk jam: aš esu moteris, o tu esi mano vyras. Tikras vyras.

Ir viskas? Ir viskas, tik tark tai su pagarba. Galų gale, argi tu dar nesupratai, kad tas rimtumas, su kuriuo vyras mylisi, užsuka varžtą, įsuka lemputę ar keičia ratą - visai ne dėl testosterono? O dėl šių paprastų žodžių, kuruos jis tikisi išgirsti iš moters lūpų... " [url:wkrqouh0]http://gyvenimas.delfi.lt/love/article.php?id=21045426[/url:wkrqouh0]
smulkmena bet ...

pagarbiai
swx

...taip sau parašiau ,atsiminus ,apie visokius juokus,nedaėjus tos lovos(buvau skaičius tą straipsnį,tarp kitko)gal kartais ir galvoju ką parašyti,bet dabar tai tikrai lengva ranka...Tiesa,nesupratau ką reiškia"apčiuopiamo vieneto nulis".

qq

Q

50 įrašai

2009/03/25 06:24:21 06:24:21

Laukinia vyšnia, "apčiuopamo vieneto nulis" čia iš tos temos ne ten pataikiau. Būtum mačius ką kolegai parašiau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume