seip mano patirtis gal biski ir kartoka taciau as ta jausma pazystu na nebuvau vedes, bet turejau taip pat ziauru issiskyrima ir jis man tesesi daugiau nei penkis metus, pasaulis tapo juodas baltas, jokiu spalvu neturejo, tiesiog teki sroveje ir tiek, jokie jausmai niekas nedomino, taciau buvo viena gera labai drauge kuri isties padejo isbristi is visa to ir jai sakau didelis aciu, nors ka ji padare man tai aciu kaip grudas grudu sandely, isties atvere akis, emiau skirti daigtus ir vel dziaugtis gyvenimu, isties mes ziurime kad mums blogai, na nesakau, buna skaudziu akimirku, taciau kai kas man nutinka kas negero as visada pagalvoju apie tai kad yra zmoniu kurie ir blogiau uz mane gyvena, as turiu tai ko jie neturi ir turiu dziaugtis tuom, nes galima to ir netekti, kiekvienas kazkiek mateme ir juodo ir balto skausmas grudina mus,
tad nenusimink, turi turi akis kuriomis gali matyti, turi rankas kuriomis gali liesti, turi kojas kuriomis gali begioti, tu turi sirdy kuri plaka ir moko pajausti, o kiti neviska turi