Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip isitikinti, kad jau padriau viska?

Kaip isitikinti, kad jau padriau viska?

audra198110

A

9 įrašai

2009/03/12 21:14:36 21:14:36

\jei tik del manes, tai mn jo gerimas tik i nauda. manes neskriaudzia, as galiu laisva laika skirti sau, draugems, savo megstamai veiklai ir nesijausti kalta kad neskiriu laiko sutuoktiniui.
taciau sunkiausia del vaiko, kuris negauna tinkamo pozytivaus bendravimo su tevu. pati uzaugau seimoje, kur tetis daug laiko skyre mums, tai sunku matyti, kai dukra negauna tokio demesio kurio jai reikia.

skaudu kai antroji puse nuleidzia rankas tepasakydamas "kad neturiu ka su ja veikti'

nata002

N

748 įrašai

2009/03/12 22:20:58 22:20:58

audra198110: sunkiausia tvardytis su kaltes jausmu, kuris apima, kad gal visdelto tai yra mano kalte, kad as nesugebu savojo isrinktojo padaryti laimingu. ka as darau ne taip, kad vietoje bendravimo su šeima vyras renkasi butelio gerima su bendradarbiais? ar tokia ta stipri alkoholio trauka? pati geriu labai mazai, ir nesuprantu jo potraukio. piktas ir pakeltas tonas arba atvirksciai kartais labai meilus mane jau nuvilia. prarandu pasitikejima kaip zmogumi, nes ne karta pavede svarbioje situacijoje.
rodos racionalioji puse saukia - palik
bet vis dar kazkur sirdyje kuzda - palauk, juk gal kazkas pasikeis, susiprotes, gal tetruksta dar vienos dienos, gal sakinio, gal artumo ir silumos ir jis supras kad jis yra geras zmogus, gali buti nuostabiu tevu, jam tereikia tik panoreti

jus nekalta, jei jusu vyras renkasi buteli.., jusu kalte, kad nesugebat tiek metu priimti sprendimo..Bandykit spresti problema kalbantis su vyru, jei jis to nenores-tai irgi bus jo atsakymas jums..

nata002

N

748 įrašai

2009/03/12 22:24:10 22:24:10

audra198110: Kas keisciausia, labai gerai jauciausi kai jis buvo pusei metu isvykes. jauciausi tokia rami, kiekviena karta namo gryzdavau be nerimo sirdy, nes zinojau kad vakaras bus ramus, nebus namuose to prakeiktojo alkoholio kvapo.
gal ir sunkiausia yra tai, kad kaip zmogus - jis yra geras, bet kuo toliau as jame matau ligoni, o ne vyra kuriuo galeciau pasitiketi ir kuriuo galeciau remtis. o palikti ligoni kazkaip - nehumaniska.

rasau ir suprantu kaip kvailai skamba mano zodziai, jauciu kad sprendimas gludi manyje ir tik reikia imtis veiksmu. nenoriu griauztis ir gailetis. laikas veikti. priimti sprendima. bet palaikymas toks reikalingas.

o idomu ar yra pagalba moterims norincioms skirtis?
moterims pries kurias smurtauja - yra, ta suprantu. o norincioms skirtis?

Psichologas tikrai gali padet apsisprest sitoj situacijoj.

Binary

B

784 įrašai

2009/03/12 23:17:34 23:17:34

audra198110: \jei tik del manes, tai mn jo gerimas tik i nauda. manes neskriaudzia, as galiu laisva laika skirti sau, draugems, savo megstamai veiklai ir nesijausti kalta kad neskiriu laiko sutuoktiniui.
taciau sunkiausia del vaiko, kuris negauna tinkamo pozytivaus bendravimo su tevu. pati uzaugau seimoje, kur tetis daug laiko skyre mums, tai sunku matyti, kai dukra negauna tokio demesio kurio jai reikia.
skaudu kai antroji puse nuleidzia rankas tepasakydamas "kad neturiu ka su ja veikti'

Toliau šią temą norėčiau pratęsti už forumo ribų jei pageidaujate aišku. Matau mano anketą radote - tai ten pat galima ir laišką parašyti tikriausiai
P.S. Viešai tęsti šią temą bent jau iš mano pozicijos, mano galva, būtų kiek netinkama.

skruzdelyte001

S

9 įrašai

2009/03/13 07:04:50 07:04:50

Neįsitikinsi.. Daryti turi abu. Ir abu turi stengtis. Turi arba priimti žmogų ir santykius su juo tokius kaip yra ir "nesiparinti" arba.. Kiekvienas atvejis - labai individualus. Nežinau ar galiu suprasti tave, bet aš pati taip gyvenau. Ir tiek pat metų. Buvau išėjusi, grįžau dėl tos pačios priežasties - pasižiūrėti, ar tikrai padariau viską.. ne viską padariau.. Bet ir kitas žmogus ne viską padarė.. Sunkiausia nekaltinti savęs. nebūna vieno kalto. Reikia priimti savo kaltę ir su ja susitaikyti. Sunkiausia, kai tave provokuoja ir žaidžia tavimi. Nes žino, kad paskui jausiesi kalta ir vėl liksi.. Bet.. Kiekvieno valia spręsti kaip jam gyventi. Kokį sprendimą bepriimtum, džiaukis šiandiena. Ar su vyru, ar be jo. Bet.. gyveni čia ir dabar.. Kartais galbūt verta tiesiog plaukti pasroviui. Kad kurį laiką pailsėtum.

tamsta

T

324 įrašai

2009/03/13 09:35:35 09:35:35

jei toks klausimas kyla, reiskias ne viska dar padarei, kas nuo taves priklauso...

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/31 06:09:34 06:09:34

Jei tik iš Jūsų pusės viskas daroma, tada šeima jau nebe šeima... su kuo pasitarti? su kuo padiskutuoti? tam reikia dviejų žmonių: vienas nieko nepasieks (taip, gal parodytas dėmesys ir pagalba padės, bet jei kitas stipriai traukiasi nuo tų pastangų, tada nekas...). Ko gero padarėte viską...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume