Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vyras išprotėjo!

Vyras išprotėjo!

coook

C

3 įrašai

2009/02/05 06:13:38 06:13:38

siuo atveju keisciau darba ir moteri....

swx

S

127 įrašai

2009/02/05 09:16:53 09:16:53

Trumpai kalbant, pritariu "ak". Ieškočiau meilės darbui.
Asmeniškai savo darbo vietą pats sukūriau. Sukūriau savo darbu. Atsisėdau už man patikusio automobilio vairo. (Ne isivaizduoju savęs autobuse). Antra vertus atsukus laiką atgal gyvenimas už minimalų atlyginimą yra sudėtingas ir kartus. Žodžiu varau dirbt ...

vijuneee

V

114 įrašai

2009/02/05 09:28:14 09:28:14

Aš manau,kad situacija situacijai nelygi.Yra įvairiausių aplinkybių.Jau kažkas rašė,kad gal vyriškiui nuo to pelningo verslo "stogas"važiuoja ir todėl šeimoje atsiranda įtampa ir nesutarimai.Tai tada velniop tokį gyvenimą!Gal reikia" nusileisti "iki paprastesnio gyvenimo lygio.Tuo labiau,jei tas darbas vyrui artimas "dušiai".Moteriai ne vien tik komfortas rūpi.Jai reikia sveiko ir mylinčio vyro.Jei vyras nelaimingas,o tuo labiau,jei jo psichologinė būsena nestabili,tai šeimoje tikrai negali būti viskas gerai.Žinoma,priprasti prie blogesnių gyvenimo sąlygų nėra paprasta.Labai svarbūs yra vyro ir žmonos tarpusavio santykiai,kuo jie šiltesni ir artimesni,tai tuo paprasčiau ir lengviau išsispręs ta situacija.Gal tai skamba kiek naivokai,bet pati esu šitai patyrusi(prieš keletą metų).Nebuvo lengva,bet gyvenimas nepasibaigė.Ir negaliu pasakyti,kad jis jau labai suprastėjo.Kažką praradome,bet atsirado kažkas ir naujo.Ir nebūtinai blogesnio.Aišku labai pasikeitė draugų ratas,bet...

Ziema76

Z

30 įrašai

2009/02/05 09:44:14 09:44:14

Zygfrid: Klausimas merginoms. Įsivaizduokite turite gerai uždirbantį vyrą. Tačiau jis vieną dieną nutaria mesti verslą ir išeina dėstyti į universitetą už 10 (dešimt!) kartų mažesnį atlyginimą. Ką jūs darytumėte tokioje situacijoje? Ar smerktumėte vyra ir verstumėte dirbti darbą kuris jam nepatinka, bet yra gerai apmokamas. Ar vargtumėte su juo ir gyventumėte už menką dėstytojo atlyginimą?

Aš pati taip pasielgiau (maniau, kad čia apie mane klausymas -panaši situacija) ir šiuo metu esu laimingesnė, nes ne visuomet, tik pinigai nulemią laimės jausmą ir maža alga, gali būti daug. Puikiai žinote, kad laimę sudaro rami, teigiama ir maloni aplinka. Šiaip laikais labai daug ką reiškia aplinka, kurioje nėra intrigų ir apkalbų, šmeižtų. Siūlyčiau tai moteriškei pagyventi tokioje aplinkoje ir jei ji nėra intrigų gerbėja (žmogus, psichologijoje, egzistuojančiame mobingo metode vadinamas agresoriumi), manau supras savo vyrą ir palaikys.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/02/05 10:35:58 10:35:58

vijuneee: Aš manau,kad situacija situacijai nelygi.Yra įvairiausių aplinkybių.Jau kažkas rašė,kad gal vyriškiui nuo to pelningo verslo "stogas"važiuoja ir todėl šeimoje atsiranda įtampa ir nesutarimai.Tai tada velniop tokį gyvenimą!Gal reikia" nusileisti "iki paprastesnio gyvenimo lygio.Tuo labiau,jei tas darbas vyrui artimas "dušiai".Moteriai ne vien tik komfortas rūpi.Jai reikia sveiko ir mylinčio vyro.Jei vyras nelaimingas,o tuo labiau,jei jo psichologinė būsena nestabili,tai šeimoje tikrai negali būti viskas gerai.Žinoma,priprasti prie blogesnių gyvenimo sąlygų nėra paprasta.Labai svarbūs yra vyro ir žmonos tarpusavio santykiai,kuo jie šiltesni ir artimesni,tai tuo paprasčiau ir lengviau išsispręs ta situacija.Gal tai skamba kiek naivokai,bet pati esu šitai patyrusi(prieš keletą metų).Nebuvo lengva,bet gyvenimas nepasibaigė.Ir negaliu pasakyti,kad jis jau labai suprastėjo.Kažką praradome,bet atsirado kažkas ir naujo.Ir nebūtinai blogesnio.Aišku labai pasikeitė draugų ratas,bet...

Kaip atsakyma vyrams galiu pasakyti- moteris sitoje situacijoje nepabego (nors visiems atrodo, kad turetu mesti vyra). O vat su "draugais" labai aiski situacija- iskart pasimato kas yra draugai. Teisingiau nera ju.

bendraklasis

B

7 įrašai

2009/02/05 12:21:20 12:21:20

jei taip atsitiktu, tai zmona vietoj priekaistavimu pati galetu pradet verslininkaut. as manau kad musu tokioj visuomenej didziausia diskomforta jautu ne vyras vazinedamas autobusu i darba, o moteris. jei uzsidarytu visos galimybes prasvilpti dykus pinigus

oi kaip tas yra skaudu moteriskem

Beganti2

B

71 įrašai

2009/02/05 13:17:48 13:17:48

bendraklasis: jei taip atsitiktu, tai zmona vietoj priekaistavimu pati galetu pradet verslininkaut. as manau kad musu tokioj visuomenej didziausia diskomforta jautu ne vyras vazinedamas autobusu i darba, o moteris. jei uzsidarytu visos galimybes prasvilpti dykus pinigus

Vyras iš principo neturėtų jausti didelio diskomforto, nes tai jo pasirinkimas. O jei jis taip pasirinko, vadinasi, naujojo gyvenimo privalumai yra didesni už trūkumus.

rimav1297844936_db

R

88 įrašai

2009/02/05 13:46:26 13:46:26

Ziema76

Z

30 įrašai

2009/02/05 13:51:57 13:51:57

bendraklasis: jei taip atsitiktu, tai zmona vietoj priekaistavimu pati galetu pradet verslininkaut. as manau kad musu tokioj visuomenej didziausia diskomforta jautu ne vyras vazinedamas autobusu i darba, o moteris. jei uzsidarytu visos galimybes prasvilpti dykus pinigus

jei ta moteriškė "blondinė" iš barbių kultūros, tai jūs pasakėte labai teisingai, man tuomet jų labai gaila

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/02/05 14:00:29 14:00:29

rimav:
Zygfrid: Klausimas merginoms. Įsivaizduokite turite gerai uždirbantį vyrą. Tačiau jis vieną dieną nutaria mesti verslą ir išeina dėstyti į universitetą už 10 (dešimt!) kartų mažesnį atlyginimą. Ką jūs darytumėte tokioje situacijoje? Ar smerktumėte vyra ir verstumėte dirbti darbą kuris jam nepatinka, bet yra gerai apmokamas. Ar vargtumėte su juo ir gyventumėte už menką dėstytojo atlyginimą?

Pasikalbėčiau su juo žmogiškai ir paaiškinčiau, kad ne Amerikoj gyvenam. Tegu padirba tuo dėstytoju, pagriauš kaulą kokį mėnesį ir kūlvirščiais bėks lėks atgal jei tik bus galimybė.

VA va Rima, as iskart supratau, kad tu materialiste...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume