Sveiki,
Prieš aštuonis mėn. pažinčių svetainėje susipažinau su žmogumi, kurį pamilau, jis taip pat kasdien man sako tą patį - kad mane myli, nori būti su manimi, nori auginti mūsų vaikus ir... bijo mane prarast.
Viskas būtų labai gražu, jei jis būtų nevedęs ir dar - kai susipažinome jo žmona jau laukės. Prieš pat gimdymą ji sužinojo apie mane (atsitiktinai perskaitė skype mūsų susirašinėjimus, planavo pasakyti praėjus bent mėnesiui po gimdymo) Su jo draugais ir net sūnumi (iš pirmos santuokos) aš jau anksčiau buvau supažindinta.
Dabar mano mylimas žmogus kartoja, kad reikia laiko, kad nori gražiai išspręsti viską, nes ir toliau juk reikės bendrauti, o tai gali trukti apie pusmetį (aš puikiai suprantu, kad po gimdymo (pagimdė prieš savaitę) tikrai turi padėti, ir esu už gražių santykių palaikymą - t.y. bendravimą be pykčio ir po skyrybų).
Aš jį tikrai myliu, tikrai noriu būti kartu su juo, tačiau pasidariau labai nervinga ir jautri, beveik kasdien verkiu, buvau pas gydytoją, kuris paskyrė antidepresantus. Apie šią situaciją artimieji nežino, neturiu kam papasakoti, tiksliau nenoriu jų skaudinti. Kada buvo labai sunku - atvėriau širdį draugei, kuri tik pasityčiojo ir dabar nuolat kartoja, kad greičiau aš jį mesčiau, nes tai tik tuščias reikalas ir vadina mane kvaile.
Aš vis guodžiuosi, kad šiais laikais jei moteris reikalinga dėl sekso nebūtina kartoti, kad myli ir t.t. Su juo apie ateitį ir santykius kalbamės labai dažnai - beveik kasdien matomės, telefonu kalbame keletą kartų per dieną... Daug kartų sakiau, o gal liekame draugais ir baigiame viską, tačiau prašo kantrybės ir laiko...Nebežinau kaip elgtis...