Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodėl vyrai nesugeba išsiskirti taikiai?

Kodėl vyrai nesugeba išsiskirti taikiai?

Brakadielas

B

12 įrašai

2009/01/31 15:30:58 15:30:58

JOOOOO. 10 balų tam, kas uždavė tokį klausimą? Tada 11, tai, kuri į jį atsakys, sugebėdama neveryti ant vyrų giminės ir vadovautųsi tokia retorine tiesa, kad šiaip sau nieko nebūna. Kitaip tariant tame pasakyme "10 balų tam, kas uždavė tokį klausimą" matau, kad jūs priimate tai kaip konstatavimą, o ne kaip klausimą - kodėl...? .
Visi trimituoja, skirkimės draugiškai, likime draugais, o patys to nesugeba padaryti, užkrauna "gražaus elgesio" viltis kitai pusei.
Na ir dar klausimas mielos moterys, įsivaizduokite situaciją, sakote, žinai, gal skirkimės (na jau kokia nori forma, nesutampa mūsų keliai, kažko trūksta, kaip norit filosofuokit), o jis - "Okai, gut, skiriamės". Taip lengvai, be emocijų. Tai ką sakysit, va, atrodo jis to ir te laukė, jei taip lengvai skiriasi. Vien žo, neįtiksi jums, jei pyksi, neįtiksi jei ir nepyksi.

Gerai, nebembėsiu, mano atsakymo dalis yra tokia, kad vyrai pyksta ne dėl to, kad reikia skirtis, o dėl to, kad nesugebate pasakyti KODĖL.
Man teko kelis kartus atkentėti tokį pragarą, po 2 metų, po kelių mėnesių santykių, ir aš nieko nekaltinau, nuoširdžiai sutikau, kad dariau klaidų, norėjau jų nekartoti, jei ne su tavimi, tai nors su kita, aišku būna ir žmonės skirtingi, jei negali būti su tokiu žmogumi, tai irgi būk gera pasakyk kokia tu, kad tokios daugiau nenorėčiau. O čia bam, skiriamės, ir be paaiškinimo - va kas pikta.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/01 12:48:35 12:48:35

Ir visgi idomiau butu, kad kas nors be dideliu filosofiju atsakytu i ta klausima "kodel?". Is tiesu... na, ta dalis, kuri"nesugeba issiskirti taikiai". "taikiuju",kuriais labai zaviuosi (o tokiu is tiesu daug, jau vien mano kiek draugiu graziai issiskyrusios su vaikinais ir dar negana to kazkaip sugeba islikti draugais. Tikrai pavydu) tema neliecia

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/01 15:10:45 15:10:45

Idda: Ir visgi idomiau butu, kad kas nors be dideliu filosofiju atsakytu i ta klausima "kodel?". Is tiesu... na, ta dalis, kuri"nesugeba issiskirti taikiai". "taikiuju",kuriais labai zaviuosi (o tokiu is tiesu daug, jau vien mano kiek draugiu graziai issiskyrusios su vaikinais ir dar negana to kazkaip sugeba islikti draugais. Tikrai pavydu) tema neliecia

Jei nori be filosofiju tai istrink prasau is savo galvosenos savokas "vyrai tokie, vyrai anokie, vyrai geba ar nesugeba" vyrai cia ne prieko. zmones tokie tiek moterys tiek vyrai. Pazinojau mergina kuri buvo neistikima, melavo del nestumo, o veliau bande ieskoti kodel vaikis kaltas kad ji taip elgesi. Vaikis norejo graziai skirtis tiesiog istryne telefonus, pakeite spynas ir ate... o vat jai norejosi kad jis del jos neistikimybes dar ir jaustusi kaltas. Taigi...

Yra zmoniu kurie niekada prie jokiu aplinkybiu nesugeba pripazinti klyde todel pradeda ieskoti kaltu aplinkui. Jie taip elgiasi visais klausimais ne tik skyrybu. To ryskus pavyzdys Paxas kuriam aplinka kalta.

Yra zmones kurie buna iskaudinti del mylimo zmogaus isdavystes ir todel nesugeba issiskirti taikiai, tokie neretai griebiasi smurto ar kersto. Pavyzdziu apstu kai vyrai nusauna savo ex zmonas, o moterys megsta atimineti ir slepti vaikus pavyzdziai inga rinau ar ten ta nauja zvaigzde saltenyte.

Yra zmones kurie skyrybu atveju turi ka dalintis ir del to nesutarimo neissikiria taikiai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume