Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodėl vyrai nesugeba išsiskirti taikiai?

Kodėl vyrai nesugeba išsiskirti taikiai?

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/29 21:56:03 21:56:03

Bachuras:
Keira: Kaip tik nesenai gvildenau sau sia tema.. Ir tikra teisybe, jei as noriu issiskirti su vyru, ramiai neiseina niekad.... Jei tu palieki, esi kalta, jei tave palieka vistiek esi kalta... Dar vieną vyrijos tipa issiaiskinau - tai pasiplovėliai... Bendrauji, atrodo viskas gerai, ir dingsta.... jokiu sms, jokiu skambuciu... I bandyma pakalbet nereaguoja. Bliam, nors ka paaiskintu kas atsitiko... . Garbes nedaro tirai tokie poelgiai

Butum idomi ir geidziama pana niekas taves nepamestu.

vaje vaje, kaip jai nepasiseke

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/29 22:21:11 22:21:11

Keira: O statistika panagrinekit, kad ir kriminaliniu ivykiu, kas dazniau rodo agresija, pykti skyrybu metu, o kas dazniau nukencia.

Na jeigu vyras pats inicijuoja skyrybas kaip sakote ir pats rodo del to pykti tai jam asmenybes susidveinimas.. Truksta pasisakymuose logikos.
Vyrai rodo agresija dazniau todel kad ju fiziologija tokia. Kita vertus moterys demonstruoja isterika
Kaip ten bebutu yra tu normaliu vyru ir ju yra daugiau nei testosterono versiu agresoriu... ir nereikia ieskoti problema ten kur ju nera.
Labai jau nepopuliari tema kodel vyrai ar moterys yra tokie ar anokie. Siaip zmones galetu buti kiek gudresni uzduodami klausimus.
Tarkime sio topico tema galetu skambeti taip: "Kodel kaikurios poros nesugeba issiskirti taikiai" Nei cia vyrai ale nei cia moterys vienokios ar kitokios.
As niekada nesiskyriau su kazkokiais pykciais ir zinau daugybe zmoniu kurie skyresi normaliai ir del to issaugojo draugyste.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/29 22:35:43 22:35:43

As nekenciu savo draugo del to, kad per paskutini susimatyma jis taip pat pasielge... zodziais t y, bet jauciu iki veiksmu irgi nedaug bebutu truke. rimtai negaliu suprasti, po tokios grazios draugystes... Niekas negali sito pateisint, uzastrinta situacija, dramatizmas, konfliktai. O as visada siekiau skirtis graziai. ir issiskyrem abieju susitarimu, bet tiek,kad jis su neapykanta, as - su sekmes palinkejimu. Sugebejau net jo atsiprasyt,svarbu man sazine rami. Taciau visus situos jo zodzius jau 1,5 metu nesioju ir noreciau isleist atgal... Pasirodo, kad zmogus, kuris man buvo daugiau nei mylimasis, jis buvo puse mano sirdies, jis buvo mano sielos draugas, zmogus gali tapti tokiu vien del to, jog susirado kita (tai neige, bet cia faktas). Nusivyliau ne tik vyrais, bet zmonem apskritai.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/29 22:49:56 22:49:56

Idda: As nekenciu savo draugo del to, kad per paskutini susimatyma jis taip mane apveme... zodziais t y, bet jauciu iki veiksmu irgi nedaug bebutu truke. Po tokios grazios 5 metu draugystes... Niekas negali sito pateisint, uzastrinta situacija, dramatizmas, konfliktai. O as visada siekiau skirtis graziai. ir issiskyrem abieju susitarimu, bet tiek,kad jis su neapykanta, as - su sekmes palinkejimu. Sugebejau net jo atsiprasyt, juk ir pati nebuvau sventa. Svarbu man sazine rami. Taciau visus situos jo zodzius jau 1,5 metu nesioju ir noreciau isleist atgal... Pasirodo, kad zmogus, kuris man buvo daugiau nei mylimasis, jis buvo puse mano sirdies, jis buvo mano sielos draugas, zmogus gali tapti plienu vien del to, kad jam igrisau ir susirado kita (tai neige, bet cia faktas). Nusivyliau ne tik vyrais, bet zmonem apskritai. Zinoma, nevirkaujau berzeli apsikabinus, taciau zinau viena - meile tikiu, taciau zmonemis nebe.

Mylek ne zmones... O jei jau taip nepatinka vyrai susirask mergina. Aiiii ka cia dar kalbeti is tamstos skamba pagieza. Praktiskai visi mes turejome pasibaigusiu santykiu tai del to dabar nekesti visu ir apie viska? Faktas kad tamsta tiki vyrais ir troksti viena ar daugiau susirasti sau. Kitaip ko mes cia susirinkome. PABAIGTI ISTERIKA, NOSI AUKSTYN IR I VYRU MEDZIOKLE!

Tamstai 22 metai kaip suprantu draugavai nuo 15.5 metu su savo draugu... ar nemanai kad butu naivu tiketis santykiu iki gyvenimo galo pradejus draugauti nuo paauglystes? Tai gal pamirsk nuoskaudas ir i trasa? PRadziai galetum anketoje savo foto ijungti... Taip iskart susilauksi vaikinu demesio.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/29 23:06:51 23:06:51

5m draugavom, o dar 3m buvom siaip pazistami. Ir dar kai tu kasdien matai ta zmogu, kai jis yra prie taves, priesais tave langa,s o turi pamirst... Tikiu tais vyrais, diev gi ne pensininke iki gyvenimo galo kalbu ne apie kazkoki ten draugystes tesima, nesveika prisirisima ar santykius iki gyvenimo galo, o apie zmogaus ELGESI, berods, apie ka ir buvo tema Apie tai, kam butent ir reikejo visos tos pagiezos, kuri buvo ant mane islieta, juolab, jog draugystes eigoje sugebejom visada konstruktyviai kalbetis. ne pagieza gal, o nuoskauda, nuostaba. Juk galima viska pabaigti graziai, pasilinketi sekmes, kad prisiminimuose tas zmogus isliktu sviesus...
Cia veikiau jau is taves pykciu tryksta,kad man moterys labiau patinka nei vyrai

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/30 07:09:56 07:09:56

Idda: 5m draugavom, o dar 3m buvom siaip pazistami. Ir dar kai tu kasdien matai ta zmogu, kai jis yra prie taves... Tikiu tais vyrais, diev gi ne pensininke iki gyvenimo galo kalbu ne apie kazkoki ten draugystes tesima, nesveika prisirisima ar santykius iki gyvenimo galo, o apie zmogaus ELGESI, berods, apie ka ir buvo tema Apie tai, kam butent ir reikejo visos tos pagiezos, kuri buvo ant mane islieta, juolab, jog draugystes eigoje sugebejom visada konstruktyviai kalbetis. ne pagieza gal, o nuoskauda, nuostaba. Juk galima viska pabaigti graziai, pasilinketi sekmes, kad prisiminimuose tas zmogus isliktu sviesus...
Cia veikiau jau is taves pykciu tryksta,kad man moterys labiau patinka nei vyrai

Lesbijietė? Aš tikrai ne prieš

Keira

K

97 įrašai

2009/01/30 14:04:26 14:04:26

Idda:
Bachuras:
Keira: Kaip tik nesenai gvildenau sau sia tema.. Ir tikra teisybe, jei as noriu issiskirti su vyru, ramiai neiseina niekad.... Jei tu palieki, esi kalta, jei tave palieka vistiek esi kalta... Dar vieną vyrijos tipa issiaiskinau - tai pasiplovėliai... Bendrauji, atrodo viskas gerai, ir dingsta.... jokiu sms, jokiu skambuciu... I bandyma pakalbet nereaguoja. Bliam, nors ka paaiskintu kas atsitiko... . Garbes nedaro tirai tokie poelgiai

Butum idomi ir geidziama pana niekas taves nepamestu.

vaje vaje, kaip jai nepasiseke

vaje, tikrai... kaip man nepasiseke

Keira

K

97 įrašai

2009/01/30 14:13:01 14:13:01

ArunasKLP:
Keira: O statistika panagrinekit, kad ir kriminaliniu ivykiu, kas dazniau rodo agresija, pykti skyrybu metu, o kas dazniau nukencia.

Na jeigu vyras pats inicijuoja skyrybas kaip sakote ir pats rodo del to pykti tai jam asmenybes susidveinimas.. Truksta pasisakymuose logikos.
Vyrai rodo agresija dazniau todel kad ju fiziologija tokia. Kita vertus moterys demonstruoja isterika
Kaip ten bebutu yra tu normaliu vyru ir ju yra daugiau nei testosterono versiu agresoriu... ir nereikia ieskoti problema ten kur ju nera.
Labai jau nepopuliari tema kodel vyrai ar moterys yra tokie ar anokie. Siaip zmones galetu buti kiek gudresni uzduodami klausimus.
Tarkime sio topico tema galetu skambeti taip: "Kodel kaikurios poros nesugeba issiskirti taikiai" Nei cia vyrai ale nei cia moterys vienokios ar kitokios.
As niekada nesiskyriau su kazkokiais pykciais ir zinau daugybe zmoniu kurie skyresi normaliai ir del to issaugojo draugyste.

Na tai va, pagal save sprendziat...Taigi visokiu yra. Tai mes juk ir kalbam apie tuos, kurie nesugeba normaliai issiskirti. O tokiu yra, ir teko sutikt. Dziaugtis belieka, kad ne visi

katedra

K

3 įrašai

2009/01/30 16:16:13 16:16:13

Neseniai issiskyriau. Atrodo bandziau taikiai per advokata susitarti issiskirti graziai. Pasiuliau atiduoti dali pinigu uz buta, kuris prilause mums abiems. Likau su dviem vaikais. Negana to, paemiau nemaza paskola, nes tokiu dideliu pinigu neturiu. O sis padaras dar nepatenkintas ir nuolat mane zemina. Pats gyvena sau jau su n-taja moterimi ir visos jos yra vargses, nes mano buves nuolat medzioja silpnesnes moteris, kuriomis galetu manipuliuoti.
P.S. Nesiskirkite graziuoju, nieko gero is to nebus. Dabar daryciau kitaip ir savo padorumu nepasikliauciau. Kovokite del saves

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/30 19:03:35 19:03:35

katedra: Neseniai issiskyriau. Atrodo bandziau taikiai per advokata susitarti issiskirti graziai. Pasiuliau atiduoti dali pinigu uz buta, kuris prilause mums abiems. Likau su dviem vaikais. Negana to, paemiau nemaza paskola, nes tokiu dideliu pinigu neturiu. O sis padaras dar nepatenkintas ir nuolat mane zemina. Pats gyvena sau jau su n-taja moterimi ir visos jos yra vargses, nes mano buves nuolat medzioja silpnesnes moteris, kuriomis galetu manipuliuoti.
P.S. Nesiskirkite graziuoju, nieko gero is to nebus. Dabar daryciau kitaip ir savo padorumu nepasikliauciau. Kovokite del saves

Tamstos patirtis tokia... yra ir kitokios patirties. Nepopuleru malti i miltus kokia nors lyti kabinant jai nebutus bruozus... tame negimsta tiesa. Reikia "pavaryti" ant vyru... varykit.
Priminsiu posaki: "Nuolat ant kito sakant negras, negras, negras... pats baltesnis netapsi"

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume