Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodėl vyrai nesugeba išsiskirti taikiai?

Kodėl vyrai nesugeba išsiskirti taikiai?

matelyk

M

96 įrašai

2009/01/27 08:41:00 08:41:00

Kodėl pasisukus įvykiams link išsiskyrimo, vyrai nesugeba užbaigti santykių draugiškai, ko nors neapkaltindami?
negi taip sunku pasalyti "nepyk, bet manau kad mums nepakeliui"/"sorry, pabendravus daugiau supratau, kad mudu netinkam viens kitam", palinkim viens kitam sėkmės ir išsiskiriam... nu gal ir sunku pasakyti, bet dar galima juk laiškelį parašyti ar sms....
bet ne... jiems būtina kažką apkaltinti... ir tada jau gaunas, kad pati moteris kalta dėl santykių pabaigos....

ar aš per daug noriu?

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/27 09:35:37 09:35:37

matelyk: Kodėl pasisukus įvykiams link išsiskyrimo, vyrai nesugeba užbaigti santykių draugiškai, ko nors neapkaltindami?
negi taip sunku pasalyti "nepyk, bet manau kad mums nepakeliui"/"sorry, pabendravus daugiau supratau, kad mudu netinkam viens kitam", palinkim viens kitam sėkmės ir išsiskiriam... nu gal ir sunku pasakyti, bet dar galima juk laiškelį parašyti ar sms....
bet ne... jiems būtina kažką apkaltinti... ir tada jau gaunas, kad pati moteris kalta dėl santykių pabaigos....

ar aš per daug noriu?

O kodel manai kad cia vyrai sugeba ar nesugeba. Cia nuo zmogaus priklauso. Mmm zinau atveji kai mergina buvo savo vaikiui neistikima, jis su ja issiskyre, o jinai jam nuolat rasinejo SMS su kaltinimais. Cia jai taip moraliskai patogiau buvo, bet tiesos tai nekeicia.

Velgi o ar tai tikrai buvo kaltinimas. Tarkime jeigu as pasakyciau kad tu tokia ar sioka darai taip ir anaip kaip man nepatinka... sakytum jog kaltinu.

O vat jei sakyciau jog as turiu kitoki poziuri i gyvenima i tai kaip tu ir as reaguojame i ta ir ana situacija... atrodytu kaip ne kaltinimas, bet esmes nekeistu.

Zmones issikirdami kartais nori paaiskinti kodel nori skirtis bet nevisada nori sakyti teisybe. Juk kartais atrodo maloniau pasakyti jog manes netenkina santykiuose tas ir anas, negu pasakyti jog susiradau kita Tai ir prisifantazuoja kartais su kaltinimais ar isvedziojimais kas buvo blogai.

iziuke

I

30 įrašai

2009/01/27 10:26:24 10:26:24

na as ir manau kad tai ne tik vyru beda o ir moteru , abiem pusem galima tai pritaikyti.
kartais manau kad kai zmones negali paaiskinti kodel elgiasi vienaip ar kitai , patys nezino ko nori ,tai lengviau apkaltinti kita "kuo nors", tiesiog ir pats jauciasi regiau nes randa paiskinma kodel? pats sau. žmogus savainaudis save nuramina ,o kitas kaip nors išgyvens.

vaidilana

V

46 įrašai

2009/01/27 10:29:40 10:29:40

Tiek vyrams, tiek moterims skyrybos yra sunkios, tik kiek sugebam ar nesugebam kultūringai susitvarkyti, jau priklauso nuo mūsų pačių...

matelyk

M

96 įrašai

2009/01/27 10:45:45 10:45:45

taip.. išsiskyrimas yra sunkus abejom pusėm, tai kam jas dar apsunkinti prasimanymais...
aš už tai kad santykių pabaiga būtų aiški ir neužslėpta po melagingais svaičiojimais... jau geriau lai man prisipažįsta kad turi kitą, nei mane kaltina paranojišku pavydu ar laisvės suvaržymu....

Vaivita

V

290 įrašai

2009/01/27 14:24:31 14:24:31

Vyrai bijo jaustis silpni,todel dazniausiai visa kalte vercia moterims.. Taip jie nori islipti sausi is vandens,kad "va,koks as nekaltas ir geras.." Bet jie nesuvokia,ar nesugeba suprasti,kad kaltes metimas kitam asmeniui-tai tikru tikriausias silpnumo pozymis

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/27 15:07:03 15:07:03

Vaivita: Vyrai bijo jaustis silpni,todel dazniausiai visa kalte vercia moterims.. Taip jie nori islipti sausi is vandens,kad "va,koks as nekaltas ir geras.." Bet jie nesuvokia,ar nesugeba suprasti,kad kaltes metimas kitam asmeniui-tai tikru tikriausias silpnumo pozymis

Idomu kodel taip kalbama apie vyrus. Lytis sioje situacijoje visiskai ne prie ko...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/27 16:06:41 16:06:41

Vaivita: Vyrai bijo jaustis silpni,todel dazniausiai visa kalte vercia moterims.. Taip jie nori islipti sausi is vandens,kad "va,koks as nekaltas ir geras.." :lol: Bet jie nesuvokia,ar nesugeba suprasti,kad kaltes metimas kitam asmeniui-tai tikru tikriausias silpnumo pozymis :lol:

Kelių individų savybių primetimas visai grupei - tai neatsakingumo požymis :lol:

O šiaip tai sakyčiau džiaugtis reikia, kai tokie individai nusprendžia išsiskirti, kad ir taip bjauriai. Nes normalių santykių su jais nebus, o nutraukti pažintį su jais - gali baigtis dar blogiau...

strateg37

S

265 įrašai

2009/01/27 16:20:17 16:20:17

matelyk: Kodėl pasisukus įvykiams link išsiskyrimo, vyrai nesugeba užbaigti santykių draugiškai, ko nors neapkaltindami?

ar aš per daug noriu?

o tu papasakok kaip galima issiskyrt taikiai,jei antra pusė eina i šona,ir maža to aapkaltina tave nebutais dalykais..tipo tu toks,anoks ir tik tu kaltas del to..be abejo,nėra liepsnos be dumu..bet skiriantis visad lengviau apkaltinti kita,nei pripazint savo klaidas..kaip sakoma "puolimas yra geriausia gynyba"..dazniausia pirmi kitus puola kaltinti tie kurie jausiasi prasikalte,ir nenori kad ju klaidas kas pamatytu..tai taikoma tik vyrams,tiek moterims..ir retai kada skyrybos buna taikios..vistiek kazkas lieka iskaudintas,kazkam apmaudu palieka kad nesiejo issaugot santykiu..o kaltinant kitus ir visa pasuli,zmonės islieja savo nevilti ir nuoskaudas,kad lenviau iskestu issikytimo skausma..

alicijute

A

149 įrašai

2009/01/27 19:12:08 19:12:08

Gera tema - aukso medalio verta...
aš kaip tik toje situacijoje kai reikia pasistengti taikiai išsiskirti.
Vyrai, pasakykite kaip tai padaryti kad kitai pusei kuo mažiau būtų skaudu ir kad pabandytų bent suprasti?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume