2012/01/28 12:12:05 12:12:05
Mano genai geri - gali nuo manęs turėti, parašyk į paštą. Žvyneline nesergu, karpų ir pavojingų apgamų taip pat neturiu.
2012/01/28 13:29:32 13:29:32
Kam rimtai prasideti su tokia, kuri nenori vaikų nuo tavęs? Kokia čia šeima be vaikų? Aišku, būna nelaimingų zmonių, nevaisingų, bet sveikiems žmonėms sąmoningai nenorėti vaikų - wtf? Tai kam tuoktis iš viso?
2012/01/28 13:45:10 13:45:10
alicijute: Mieli forumo dalyviai,
yra tokia situacija...mano geriausia draugė myli seniai savo vaikiną, tačiau jis serga žvyneline.
Rizika, kad vaikas paveldės tą ligą 50/50 taigi gan nemaža. Ji ne kartą sakė, jog nerizikuos gimdyti nuo jo...nenori, kad vaikas kentėtų patyčias ir jos šrdis to neatlaikytų ir pan. dabar sumastė "patylom" pastoti nuo labai išvaizdaus ir "genetiškai" sveiko savo vaikystės draugo...
Kokia Jūsų nuomonė?
O, čia, šioje svetainėje, daug išvaizdžių vyrų - tik kabink ir turėsi sveiką vaiką, kurį teisėtas vyrelis, nesvarbu, kad durnelis, užaugins.
2012/01/28 15:26:31 15:26:31
yra tokia situacija...mano geriausia draugė myli seniai savo vaikiną, tačiau jis serga žvyneline.
Rizika, kad vaikas paveldės tą ligą 50/50 taigi gan nemaža. Ji ne kartą sakė, jog nerizikuos gimdyti nuo jo...nenori, kad vaikas kentėtų patyčias ir jos šrdis to neatlaikytų ir pan. dabar sumastė "patylom" pastoti nuo labai išvaizdaus ir "genetiškai" sveiko savo vaikystės draugo...
Kokia Jūsų nuomonė?
O tokį kasdieninį neva mylimo vaikino apgaudinėjimą jai širdis atlaikytų, kažin? Nu žiauru; ir tai turbūt žiauriausias dalykas, kurį moteris gali vyrui iškrėst - prakišt kito vyro vaiką kaip savą augint. Aš už tai, kad moterys rimtai rinktųsi, su kuo nori turėt vaikų; tas tvarkoj. Tegu nerizikuoja, tegu pastoja patylom, kitą susiranda ar dar kaip nors. Bet šitą žmogų įvelt yra nežmoniška, ir apie jokią meilę čia kalbėt nereikia, nes jos nėra.
Jei būčiau tas vaikinas - nieko bendro nenorėčiau turėti su žmogum, kurio galvelė pajėgi regzti tokius planus.
2012/01/28 16:16:13 16:16:13
Svečias: Mintis gera, bet kad kazkam tai pasake- kvailyste. Tokie dalykai daromi tyliai, net "donorui" nezinant.
Išties, mintis gera, bet tokie dalykai daromi slapčia, patylomis ir nesigiriant, teisėtam vyrui net nesuodžiant pagerinama genų kokybė. Griebiamas koks solidus šokių projektų gražuolis ir prašau - perspektyvus LNK vaikelis gaunasi. Šokėjai dabar populiarūs ir ateities politikai geri, sukursią klestinčią Lietuvą.
2012/01/28 18:34:47 18:34:47
2012/01/28 20:42:14 20:42:14
Svečias: Lelis Borgia: Čia susirinkę žmonės painiojasi sąvokose, jausmuose ir realybėje. Seksui, santuokai, giminės pratęsimui nereikia nei meilės, nei draugystės, nei lytinės ištikimybės anei pagarbos. Tam reikia jėgos ir genų, gerų genų, kurie gan dažnai gaunami iš šono. Šeimai sukurti reikia turto, reikia kapitalo, žodžiu, gero išskaičiavimo. Kas čia kam neaišku. Mokykitės iš jaunų žmonių, kurie seksuoja ir galvos sau nesuka su jokiomis ten meilėmis, įsipareigojimais, lytinėmis ištikimybėmis ir pan. Ateis laikas - pratęs giminę ir viskas jiems bus čiki, o tai dabar draskomės, nežinodami dėl ko ir vardan ko. Stipriausios santuokos, patvariausios šeimos yra sukurtos turtiniu pagrindu iš teisingo iškaičiavimo be jokių ten meilių ir draugysčių, susitaikant su būsima meilužių gausa ateity, jei šeimos vyras ir tėvas yra įtakingas, solidus, rimtas ir turtingas. Ir tik nesakykit, kad to nėra arba šito nežinote ar nežinojote. Realybė neatleidžia nuo atsakomybės už nežinojimą, o skaudžiai baudžia. Nereikia čia apsimetinėti ir meluoti vieni kitiems. Meskit kaukes į šoną - bus geriau.
Tai Borgija tavo giminė žus nes tavo genai ne patys geriausi o jei ir geri visada yra geresnių sneki visiškas pievas ir visai pamini moralę parodai save kad esi laukinis trupuciuka pamastyk ka šneki.pagal tave gaunasi kad kas galingesnis tai jo genai geresni taip yra tik pas gyvulius o pas žmones yra kitaip nes jie turi jausmus.bent jau šiokius tokius ir savo samprata apie supantį pasaulį..
Gyvunai irgi turi jausmus, pavyzdziui, kates.
2012/01/29 09:15:36 09:15:36
Kokia Jūsų nuomonė?
Žvynelinė? Argi tai problema palyginus su tavo draugės silpnaprotyste? Koks bebūtų išvaizdus ir genetiškai sveikas biologinis tėvas visvien išlieka 50/50 tikimybė, kad vaikas paveldės motionos silpnaprotystę.
2012/01/29 11:11:49 11:11:49
Nenori? Aš daug ko nenoriu o ko nenoriu to man nereikia lygtais,nebent pats nežinočiau ar reikia norėt
2012/08/22 19:26:20 19:26:20
Aš irgi nenoriu vaiko nuo savo knarkiančio vyro. Noriu nuo neknarkiančio. Patarkite kaip tai padaryti, kad vyras nesužinotų?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume