Pasiskaitęs jūsų minčių čia, aš jau geriau rinksiuosi robotę - meilužę, nei įnoringą merginą ar piktą, apgaudinėjančią ir aikštingą žmoną, keliančią nepakeliamus reikalavimus vyrams. Man tai apsieis pigiau. Jau esu nusižiūrėjęs būsimą sekso ir lovos kompanionę robotę Roxxxy Akropolyje. Manau ji man bus geresnė nei gyva mergina. Mano draugas tokią meilužę turi ir man patarė, paaiškindamas, kad ta robotė turi daug sensorių ant kūno, kurie nuskaito ir apdoroja informaciją ir tinkamai patenkina visus seksualinius vyro poreikius lovoje. Ateityje mechaninės - elektroninės barbės pakeis gyvas moteris. Taigi mano Roxxxy bus apie 180 cm ūgio, svers apie 55 kg, turės C dydžio krūtinę ir bus visada pasirengusi geram sekso veiksmui. Manoji robotė- meilužė bus dailios figūros, jautri, maloni, mylinti, neprieštaraujanti, santūri, kukli, motiniškai rūpestinga, seksualiai pasiutusi, aistringa - tikra nutrūktgalvė ištvirkėlė ir naivi šešiolikinė. Mano naujoji kompanionė bus tikra asmenybė. Ji mane ir girdės, ir klausys ko aš pageidauju. Beje, ji puikiai kalbės ir aimanuos iš geismo ir pasitenkinimo dejuos ir raitysis kaip katė. Jaus kiekvieną mano prisilietimą ir mudu užmogsime kartu nesusipykę, kaip su realia žmona. Patariu ir kitiems DP vyrams geriau rinktis robotes, nei svajoti apie nepasiekiamas ir labai brangias merginas arba žmonas, kurios vaikus darysis nuo kitų, kietesnių vyrų, man nežinant.