Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Jeigu moteris nenori turėti nuo šio vyro vaikų????

Jeigu moteris nenori turėti nuo šio vyro vaikų????

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/30 11:14:28 11:14:28

Jei moteris nenori turėti nuo savo vyro vaiko - tai aš galėčiau per Naujus Metus suinstaliuoti, jei pasikviestų į svečius. Duok mobiliako numerį, paskambinsiu, pažadu! Esu grynaveislis, jokiomis ligomis nesergu, saikingai išgeriu, nerūkau, nesinarkošinu, babkių užtenka - dirbu Vilniaus miesto savivaldybėje. Kyšių užtenka geram gyvenimui. Moteris teisingai mąsto, kam jai prasti genai, kai yra geresnių ar net labai gerų, kaip mano. O vaiką užaugins koks nors loxas, neprapuls

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/30 13:55:56 13:55:56

Klausyk genų inžinieriau tavo genų vaikas nepaveldės nes paveldimi geriausiu atveju ankstesnės prieš tave kartos genai tai yra tavo tėvų arba seneliu kažkuriu tai tu jų taip labai neakcentuok beje pačio dar neaisku ar jie geri nes nuo aplinkybiu irgi labai priklauso gyvenimo kokybė ir turtingumas.Tu kaip hitleris kuris norėjo ariju rase išgrynint tai tu nori lietuvių išgrynint selekcininkas mat atsirado

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/30 14:08:10 14:08:10

Nu da, pats Gitlierius buvo pagadintas ir negrynaveislis, tak skazat, kaip šitas besiperšantis šustriakas, kyšininkas iš savivaldybės, kad rašo. Tai apie kokių slekciju tu čia kalbi aš taip ir nesupratau? O kad moteris nenori vaikų nuo loxų, teisingai pastebėta. Moterims reikia stiprių genų. Ne bedarbio genų, o tikro vyro, tak i kazlu jasno.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/30 18:48:29 18:48:29

Jei tik tokia problemele, galim padėti

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/03 12:03:30 12:03:30

Nu, galėčiau ir aš padėti, paskambink

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/03 12:32:25 12:32:25

Jūs turbūt viens už kitą elimentus labiau norit mokėt!

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/13 20:31:23 20:31:23

Pasiskaitęs jūsų minčių čia, aš jau geriau rinksiuosi robotę - meilužę, nei įnoringą merginą ar piktą, apgaudinėjančią ir aikštingą žmoną, keliančią nepakeliamus reikalavimus vyrams. Man tai apsieis pigiau. Jau esu nusižiūrėjęs būsimą sekso ir lovos kompanionę robotę Roxxxy Akropolyje. Manau ji man bus geresnė nei gyva mergina. Mano draugas tokią meilužę turi ir man patarė, paaiškindamas, kad ta robotė turi daug sensorių ant kūno, kurie nuskaito ir apdoroja informaciją ir tinkamai patenkina visus seksualinius vyro poreikius lovoje. Ateityje mechaninės - elektroninės barbės pakeis gyvas moteris. Taigi mano Roxxxy bus apie 180 cm ūgio, svers apie 55 kg, turės C dydžio krūtinę ir bus visada pasirengusi geram sekso veiksmui. Manoji robotė- meilužė bus dailios figūros, jautri, maloni, mylinti, neprieštaraujanti, santūri, kukli, motiniškai rūpestinga, seksualiai pasiutusi, aistringa - tikra nutrūktgalvė ištvirkėlė ir naivi šešiolikinė. Mano naujoji kompanionė bus tikra asmenybė. Ji mane ir girdės, ir klausys ko aš pageidauju. Beje, ji puikiai kalbės ir aimanuos iš geismo ir pasitenkinimo dejuos ir raitysis kaip katė. Jaus kiekvieną mano prisilietimą ir mudu užmogsime kartu nesusipykę, kaip su realia žmona. Patariu ir kitiems DP vyrams geriau rinktis robotes, nei svajoti apie nepasiekiamas ir labai brangias merginas arba žmonas, kurios vaikus darysis nuo kitų, kietesnių vyrų, man nežinant.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/13 21:57:20 21:57:20

Svečias: Pasiskaitęs jūsų minčių čia, aš jau geriau rinksiuosi robotę - meilužę, nei įnoringą merginą ar piktą, apgaudinėjančią ir aikštingą žmoną, keliančią nepakeliamus reikalavimus vyrams. Man tai apsieis pigiau. Jau esu nusižiūrėjęs būsimą sekso ir lovos kompanionę robotę Roxxxy Akropolyje. Manau ji man bus geresnė nei gyva mergina. Mano draugas tokią meilužę turi ir man patarė, paaiškindamas, kad ta robotė turi daug sensorių ant kūno, kurie nuskaito ir apdoroja informaciją ir tinkamai patenkina visus seksualinius vyro poreikius lovoje. Ateityje mechaninės - elektroninės barbės pakeis gyvas moteris. Taigi mano Roxxxy bus apie 180 cm ūgio, svers apie 55 kg, turės C dydžio krūtinę ir bus visada pasirengusi geram sekso veiksmui. Manoji robotė- meilužė bus dailios figūros, jautri, maloni, mylinti, neprieštaraujanti, santūri, kukli, motiniškai rūpestinga, seksualiai pasiutusi, aistringa - tikra nutrūktgalvė ištvirkėlė ir naivi šešiolikinė. Mano naujoji kompanionė bus tikra asmenybė. Ji mane ir girdės, ir klausys ko aš pageidauju. Beje, ji puikiai kalbės ir aimanuos iš geismo ir pasitenkinimo dejuos ir raitysis kaip katė. Jaus kiekvieną mano prisilietimą ir mudu užmogsime kartu nesusipykę, kaip su realia žmona. Patariu ir kitiems DP vyrams geriau rinktis robotes, nei svajoti apie nepasiekiamas ir labai brangias merginas arba žmonas, kurios vaikus darysis nuo kitų, kietesnių vyrų, man nežinant.

Oi, Borgija...

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/13 22:51:34 22:51:34

Ojei rimtai tai nereikia su tokiu žmogum tau šeimos kurt ir apgaudinėt ji nebent jis pats sutiktų ,atsiras kita kur tokius dalykus nekreips dėmesio.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/14 07:11:08 07:11:08

Svečias:
Svečias: Pasiskaitęs jūsų minčių čia, aš jau geriau rinksiuosi robotę - meilužę, nei įnoringą merginą ar piktą, apgaudinėjančią ir aikštingą žmoną, keliančią nepakeliamus reikalavimus vyrams. Man tai apsieis pigiau. Jau esu nusižiūrėjęs būsimą sekso ir lovos kompanionę robotę Roxxxy Akropolyje. Manau ji man bus geresnė nei gyva mergina. Mano draugas tokią meilužę turi ir man patarė, paaiškindamas, kad ta robotė turi daug sensorių ant kūno, kurie nuskaito ir apdoroja informaciją ir tinkamai patenkina visus seksualinius vyro poreikius lovoje. Ateityje mechaninės - elektroninės barbės pakeis gyvas moteris. Taigi mano Roxxxy bus apie 180 cm ūgio, svers apie 55 kg, turės C dydžio krūtinę ir bus visada pasirengusi geram sekso veiksmui. Manoji robotė- meilužė bus dailios figūros, jautri, maloni, mylinti, neprieštaraujanti, santūri, kukli, motiniškai rūpestinga, seksualiai pasiutusi, aistringa - tikra nutrūktgalvė ištvirkėlė ir naivi šešiolikinė. Mano naujoji kompanionė bus tikra asmenybė. Ji mane ir girdės, ir klausys ko aš pageidauju. Beje, ji puikiai kalbės ir aimanuos iš geismo. Dejuos iš pasitenkinimo ir raitysis kaip katė. Jaus kiekvieną mano prisilietimą ir mudu užmigsime kartu nesusipykę, kaip su realia žmona. Patariu ir kitiems DP vyrams geriau rinktis robotes, nei svajoti apie nepasiekiamas ir labai brangias merginas arba žmonas, kurios vaikus darysis nuo kitų, kietesnių vyrų, man nežinant.

Oi, Borgija...

Manai, kad aš Borgia?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume