Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip suprasti tokį elgesi?Jei jam galima viskas, o man nieko

Kaip suprasti tokį elgesi?Jei jam galima viskas, o man nieko

Dokas

D

426 įrašai

2009/01/28 12:47:59 12:47:59

Labai gerai zinomas pavizdys, kuris greiciausia baigsis tuo, kad zmona sedes namie iseit gales tik i darba ar parduotuve ir neduok dieve uztruks ilgiau nei jam atrodo, telefonas amzinai netils su klausimais kur ir su kuo esi, ka darai, kada grysi ir t.t... o jis sau eis kur nores, kada noresi ir kiek nores

Na bet tai tik vienas konkretus mano zinomas atvejis, tad viso to gali ir nebut

Shinzo

S

3 įrašai

2009/01/31 22:16:55 22:16:55

Kartais toks elgesys būna dėl to, jog vaikinas jaučiasi "apvogtas", t.y. jeigu mergina jau pakankamai atsilinksminus su priešinga lytimi, o jis dar ne, tai jis pasąmoningai bando "išlyginti rezultatą"

Princiupesa

P

29 įrašai

2009/02/02 08:39:10 08:39:10

As tokiu atveju ne viena zinau todel ir nesiruosiu vedybom. Zmones retai, bet keiciasi. Man panasiai visa laika budavo. Pvz. iseinu susitikt i miesta su drauge ar tai apsipirkt, ar i kavine jau pasipila zinutes kur esat? su kuo esat? kada grisi? ir t.t. Dabar siek tiek aprimes, bet gal cia tyla pries audra?.. siaip jis geras zmogus, didziausia jo beda liguistas pavydas. O savo laiku tiek as tiek jisai buvom velniu pririje taip kad isilygint nera ka nebent jis jaucia, kad mano draugu ratas platesnis, nes jam jo plest nereikia, o mano visi draugai/drauges kvailiai, kekses ir t.t...

Shinzo

S

3 įrašai

2009/02/04 22:58:44 22:58:44

Gal tiesiog nesutampa jūsų vertinimo kriterijai ir jam iš tikro tavo draugai tokie atrodo... Na ir žmogus nevengia sakyt to, ką mano, tas gerai O gal duodi pretekstą nepasitikėjimui, pvz šitam puslapyje ieškodama naujų pažinčių

Princiupesa

P

29 įrašai

2009/02/12 07:39:11 07:39:11

Shinzo, kad esu cia prisiregistravus, tai nereiskia, kad kazko ieskau. Jeigu to kazko reiketu tikrai ne cia ieskociau As pilnai suprantu, kad visiem keista ir daug kas manes klausia tu cia savo santykius nagrineji, o pati ka cia veiki? ogi nieko as cia neveikiu ir niekam nieko nemeluoju i men. kelis kartus uzsuku pasiskaitau forumus ir toliau ramu. As visada i santykius tarp dvieju zmoniu ziuriu rimtai ir esu atsidavus visus 100procentu ir nemanau kad itakos turi turet ar as kazkur uzsiregistravus ar ne. Jei zmogus pats prisigalvoja sau nebutu istoriju jom tiki ir galiausiai ir kitus itikina.. tiek to... nei as cia bandysiu irodinet savo tiesas, nei man to reikia...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume