Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip suprasti tokį elgesi?Jei jam galima viskas, o man nieko

Kaip suprasti tokį elgesi?Jei jam galima viskas, o man nieko

Princiupesa

P

29 įrašai

2009/01/19 11:31:36 11:31:36

Siaip man cia idomu, kas vyksta tokio zmogaus galvoje? Kaip pvz.: nuejome i kluba pasilinksminti su draugais. Viskas kaip ir gerai butu, taciau jei tavo kaip ir atra puse visa vakara duodasi su kitom, tau po akiu ir dar isputes akis sako tu pati kalta, nes neini sokti...tokie zodziai vercia suglumti.. as neesu linkusi aiskintis santykiu net ir prie vieno pasalinio zmogaus tai ka kalbet apie santykiu aiskinimasi klube. Cia dar nepabaiga as sau ramiai sedejau ir netiketai sutikau klasioka, kuris prisedo paplepeti, drauguzis sita pamates atbego su buliaus akim, mazdaug man bendraut su niekuo negalima tik su tais su kuriais atejom, o kad ir siaip is salies pazystamu turiu,nesvarbu... Todel ir keista pasidare, kodel cia taip? tikriausiai jam perdetas savininkiskumo jausmas, reikes tokia nesamone ismust is maumenelio...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/19 14:00:16 14:00:16

Toks jo elgesis Tau parodo,kad turi gintis ir kovot del tokios pacios erdves kaip ir jis turi...jei ne,tai lips ant galvos,kol kentesi ir i visa tai spjausi...

naina

N

11 įrašai

2009/01/19 14:02:27 14:02:27

Netasytas mulkis. Jam rupi tik saVI DZIAUGSMAI, o tu tik siaip, net nesiskaito su tavim as manau is to ka rasei. Bek nuo tokio:)

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/19 14:36:14 14:36:14

Na nenoriu daryti kategorisku isvadu bet panasu kad jis tave laiko savo nuosavybe. Esi daiktas kuris turi buti salia kad esant reikalui galima butu visiems parodyti kokia saunia jis turi mergina. Totali nepagarba.

Raa

R

103 įrašai

2009/01/19 21:02:10 21:02:10

O čia kaip - staiga netikėtai ėmė ir pasikeitė jo elgesys? Ar čia visiškai naujas kandidatas į širdies draugus?
Jei elgesys pasikeitė - pati spėk kodėl norėjo tau pademonstruoti kaip jam viskas galima..
O jei naujas kandidatas.. Tai manau tai jau ex kandidatas. Nebent.. vilioja perspektyva toliau ilgai vienas kitam demonstruoti kas kam galima

Princiupesa

P

29 įrašai

2009/01/20 07:23:31 07:23:31

na kaip ir neskaitau jo nauju kandidatu, nes esame daugiau nei du metai..siaip labai retai kada einam i viesus renginius, klubus ar kur svetimu zmoniu yra. Visada bunam savam draugu rate kur vieni kitus puikiausiai pazista. Cia jo trecias kartas kai jis taip padaro per visa musu kartu prabuta laika. Kai buname su draugais, jo draugais, gal dabar jau ir mano, as galiu daryt ka noriu iki tam tikru ribu, bet nei zodzio neistars manasis.Dabar ir bandau issikovot savo teises, tikriausiai anksciau pergera buvau...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/20 08:18:11 08:18:11

Jeigu jus jau 2 metai kartu tai vistiek pazisti zmogu zinai kaip su juo kalbeti... paklausk JO! Viena karta neatsakys (netures drasos ar nesugebes atsakyti) paklausk kita karta. Pasakyk kad toks jo elgesys tave zemina ir skaudina.

Princiupesa

P

29 įrašai

2009/01/21 07:11:11 07:11:11

Kadangi zinau, kad jis nelabai sugebetu manes isklausyt ir negaleciau visko issakyti, kaip jauciuosi ir pan. as jam laiska parasiau zinau, kad jis ji perskaite, bet man apie tai ne zodelio nesake. Tik atsirado katiniskas meilumas nezinia kiek laiko tai truks.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/21 07:22:55 07:22:55

Princiupesa: Kadangi zinau, kad jis nelabai sugebetu manes isklausyt ir negaleciau visko issakyti, kaip jauciuosi ir pan. as jam laiska parasiau zinau, kad jis ji perskaite, bet man apie tai ne zodelio nesake. Tik atsirado katiniskas meilumas nezinia kiek laiko tai truks.

Na tikekimes pasiekei rezultata...
Nors savotiski Jusu santyykiai jeigu zmogui net issakyti negalima nieko...

penktadienis

P

30 įrašai

2009/01/22 09:38:17 09:38:17

Taip jau nutinka su tais vyrais : ) Kovoji su kitais riteriais dėl merginos dėmesio ir kai pagaliau nugali savo varžovus , užmiegi ant laurų ir galvoji, kad ji priklauso tik tau.
Bet būdami jauni ir kvaili mes nesuvokiam, kad esam tik 1 numeris jos saraše. Ir norint juo būt visada, reikia kovot ir su savo silpnybėm.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume