Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Mano vaikinas turi daug draugių

Mano vaikinas turi daug draugių

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/01/08 16:53:37 16:53:37

juventino:
Zygfrid: As taip pat turiu daug draugiu merginu (daug tai yra apie 100). Ir nors jos tik drauges, bet isduosiu paslapti- beveik su visomis kartais galima pasidulkinti draugiskai. Todel tau atsakymas yra paprastas- jei vaikinuo rupi mergina, jis neiesko kitu.

be abejo, ne su draugem pasidulkint tai tikrai neimanoma lietuvoj siais laikais,ane?
beje, kalba neina apie kitu ieskojima. kalba eina apie tas drauges, kurios pas vaikina buvo dar iki susipazistant su esama mergina. mano subjektyvia,kuklia,ir pasak smilgutes, absoliuciai neteisinga bei demagogiska nuomone, tai cia visai skirtingos situacijos..

Norite pasakyti, kad seksas su buvusiomis nesiskaito? Visi mes zinome, kad bendravimas su priesinga lytimi veda iki sekso. Nebent tas vaikinas visiskas gejus.

penktadienis

P

30 įrašai

2009/01/08 19:20:54 19:20:54

Gal problema yra ta, kad tu nesupranti jog esi viena iš jo draugių. Šiaip tai viskas turi pabaigą.

juventino

J

94 įrašai

2009/01/08 20:15:45 20:15:45

Zygfrid: Norite pasakyti, kad seksas su buvusiomis nesiskaito? Visi mes zinome, kad bendravimas su priesinga lytimi veda iki sekso. Nebent tas vaikinas visiskas gejus.

Ane ? o tai as jei bendrauju su mergina, vadiansi as privalau siekt su ja sekso,kitaip as gejus? na,sakyciau, idomus poziuris.. ka gi, tada as tikrai, pasirodo, gejus, nes, isivaziduoji, turiu draugiu su kurioj jau ne po vienus metus bendrauju ir net neketinu su jom miegot ar link to lenkt..
cha, bet tai kiek cia nauju dalyku galima apie save suzinot...
o del buvusiu - na,as juk snekejau apie paprastas drauges, kurias ilgiau pazista vaikinas nei savo mergina,bet aisku, kiekvienas gali perverst zodzius kaip jam patogiau.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/01/08 21:04:46 21:04:46

juventino:
Zygfrid: Norite pasakyti, kad seksas su buvusiomis nesiskaito? Visi mes zinome, kad bendravimas su priesinga lytimi veda iki sekso. Nebent tas vaikinas visiskas gejus.

Ane ? o tai as jei bendrauju su mergina, vadiansi as privalau siekt su ja sekso,kitaip as gejus? na,sakyciau, idomus poziuris.. ka gi, tada as tikrai, pasirodo, gejus, nes, isivaziduoji, turiu draugiu su kurioj jau ne po vienus metus bendrauju ir net neketinu su jom miegot ar link to lenkt..
cha, bet tai kiek cia nauju dalyku galima apie save suzinot...
o del buvusiu - na,as juk snekejau apie paprastas drauges, kurias ilgiau pazista vaikinas nei savo mergina,bet aisku, kiekvienas gali perverst zodzius kaip jam patogiau.

As tai dulkinuosi su beveik visomis savo draugemis, jei yra proga. As suprantu, kad yra kinai, teatrai, kavines, pokalbiai apie kazka ir apie nieka. Bet faktas tas, kad jei vyras (vienisas arba ne) susitinka su patrauklia moterimi, jis jos geidzia. Ir ne paslaptis, kad jei vienisa ( o ir nebutinai) moteris leidzia laika su normaliu vyru ir jai patinka jo draugija, tai veda iki sekso. Ir net nesvarbu tai zavi mergina, paprasta drauge ar nelabai grazuole. Gal nebutinai is pirmo karto, bet sutikite, kad normaliam vyrui kyla mintis suarteti.

Ai, nezinau ka ir befilosofuoti. Jei susitinku su moterimi as jos geidziu ir siekiu, aisku jei man moteris nepatraukli as su ja nesusitikineju. O jei as nenoriu sekso, tai susitikineju su vyrais ir darau su jeis reikalaus arba geriu. Aisku ir su moterimis galima daryti reikalaus, bet vistiek idomu pasidulkinti. Viskas paprasta.

juventino

J

94 įrašai

2009/01/09 14:55:07 14:55:07

na, as su daug kuo cia sutinku. bet... mano drauges todel ir yra mano drauges, o ne antros puses, kad jos manes netraukia prie saves seksualiai. o dabar nurasyt protinga,idomia mergina,su kuria smagu paplepet vien del to,kad ji netraukia seksualiai.. nzn,man tai atrodo per didele prabanga. galu gale, liaudies ismintis sako "neturek 100 litu,turek 100 draugu", ir nekonkretizuoja, ar draugu reikia turet butinai tos pacios lyties.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/09 18:11:35 18:11:35

juventino: na, as su daug kuo cia sutinku. bet... mano drauges todel ir yra mano drauges, o ne antros puses, kad jos manes netraukia prie saves seksualiai. o dabar nurasyt protinga,idomia mergina,su kuria smagu paplepet vien del to,kad ji netraukia seksualiai.. nzn,man tai atrodo per didele prabanga. galu gale, liaudies ismintis sako "neturek 100 litu,turek 100 draugu", ir nekonkretizuoja, ar draugu reikia turet butinai tos pacios lyties.

tapati liaudies ismintis sako "draugs, draugs, kol israu....", as kazko nesupratau tavo pasakyme o tai kokia turetu buti antara puse? jei tik drauges grazi, protinga, idomi, yra apie ka pakalbeti ir t.t. tai kaip ji gali netraukti seksualiai? Nesutinku as pvz su zygfrydo propaguojama politika - "su visom nepermiegosi, bet stengtis reikia....", bet jei bendrauju su grazia, protinga ir t.t. mergina ir niekada , net nepagalvoti kazko daugiau tai cia man kazkas is fantastikos srities tik kaip viskas toliau vyktu priklausytu nuo to ar as vienistas tuo metu ar ne, jei vienisas tai galima viskas, jei ne tai tik ir liktu mintys

juventino

J

94 įrašai

2009/01/11 16:47:37 16:47:37

kiesux:
juventino: na, as su daug kuo cia sutinku. bet... mano drauges todel ir yra mano drauges, o ne antros puses, kad jos manes netraukia prie saves seksualiai. o dabar nurasyt protinga,idomia mergina,su kuria smagu paplepet vien del to,kad ji netraukia seksualiai.. nzn,man tai atrodo per didele prabanga. galu gale, liaudies ismintis sako "neturek 100 litu,turek 100 draugu", ir nekonkretizuoja, ar draugu reikia turet butinai tos pacios lyties.

tapati liaudies ismintis sako "draugs, draugs, kol israu....", as kazko nesupratau tavo pasakyme o tai kokia turetu buti antara puse?[b:3ol0ol7h] jei tik drauges grazi, protinga, idomi, yra apie ka pakalbeti ir t.t. tai kaip ji gali netraukti seksualiai? [/b:3ol0ol7h] Nesutinku as pvz su zygfrydo propaguojama politika - "su visom nepermiegosi, bet stengtis reikia....", bet jei bendrauju su grazia, protinga ir t.t. mergina ir niekada , net nepagalvoti kazko daugiau tai cia man kazkas is fantastikos srities tik kaip viskas toliau vyktu priklausytu nuo to ar as vienistas tuo metu ar ne, jei vienisas tai galima viskas, jei ne tai tik ir liktu mintys

nu va taip, paima ir netraukia, ko cia nesuprast? ar tipo, jei as vyras, tai mane "privalo seksualiai traukt" kiekviena, su kuria galbut galeciau permiegot? as neturiu tikslo sudet pliusiuku prie kuo didesnio moteru skaiciaus.

Brakadielas

B

12 įrašai

2009/01/31 16:59:00 16:59:00

smilgute: Visiska nesamone!:))) Arba vaikinas beviltiskai moteriskas, ir su vyrais neranda bendros kalbos arba jis dar labai jaunas, nenori ipareigojanciu santykiu, bet pana tureti nori:) taip kad dar renkasi ir vis begioja tai su viena, tai su kita:))) Bet siaip tai atrodo idiotiskai:)) Ir dar-idomu ar jis nepriestarautu, jei Tu taip begiotum su berniukais, vis skirtingais-tai i svecius pas kuri nors, tai i kina, tai i teatra. Beje, is kur jis turi tiek laiko??? Turbut nieko neveikia;)))

Čia irgi arti dešimtuko.

Jei laksto su keliom, tai vadinasi vis dar renkasi, ir tu nesi ta, kurią jis jau pasirinko.
Jei būtų kitaip, tai norėdamas nueiti į kiną, visų pirma pasikviestų tave
Baikit kliedėt apie gėjus jei laksto su mergom, vadinasi ne gėjus, čia kalba eina apie vieną tokią porą, kuri 6 mėnesius tampo gumą, kuri tuoj nutrūks

Pamella

P

14 įrašai

2009/03/05 08:32:45 08:32:45

Anksciau ar veliau ''kavines","kinas''...pasibaigia...lovoje!!! Tai tik laiko klausimas...

Lexxas

L

272 įrašai

2009/03/06 06:44:27 06:44:27

smilgute: Lexxas, kai nera argumentu, lengviausian pasakyti-jus tikrai nusisnekate...) Kad geriausi moteru draugai yra gejai ir i juos panasus yra ne mano sugalvotas posakis, o tiesiog liaudies ismintis, paremta faktais ir stebejimais;)) Beje, jei vyras nera koks beviltiskai moteriskas, megstantis plepeti-butent plepeti su moterimis, tai pasakyk, kam jam, turint ta vienintele ar zmona dar reikia kruvos draugiu?:)) ka, draugu neuztenka, kolegiu? Dar butina begti plepeti i kinus, kabakus ir kt? O kad vyrai subobejo tai anokai cia paslaptis. Tik aciu D kad ne visi:))

Tamsta, reikia skaityti visa mano pasisakyma, o ne dalele ir tada gal rasite ten argumentu. Apie kokia dar liaudiska isminti kalbate? tai nustoburejes, kvailas, neturintis pagrindo stereotipas. Jei zmogus yra issilavines, modernus ir neturi jokiu isankstiniu nusistatymu, tai jam bus vienodai su kuo jis bendrauja: moterimi ar vyru. Jei jus tamsta, pirmiausia, ziurit i lyti tai man jusu gaila ir gaila jusu poziurio i gyvenima.
Jei jusu vyro idealas - vyrukas, kuris guli ant sofos, nemoka pasireikti ir neturi draugu, bet yra visada salia jusu kaip koks suniukas tai valio... Aisku tikriausiai jusu pavydas jums neleistu, kad jusu draugas turetu savo asmenini gyvenima, kuris nebutu per daug susijes su jumis. Ar tai yra blogai? Ar blogai jei jusu antroji puse turi savo gyvenima? Manau, kad ne. Apie subobejusius vyrus irgi nusisnekat. Galbut vyrai ir subobejo, bet jusu ziniai, tai vyksta ne del to, kad vyrai pradejo su moterimis bendraut ir draugaut, o todel, kad moteris prisieme dali vyro atsakomybes t.y. moteris pakilo, o vyrai siek tiek nusileido.
Jokie kolegos negali atstoti draugu, nes tai visiskai kitoks bendravimas. Sita irgi turetumet zinoti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume