smilgute: Lexxas, kai nera argumentu, lengviausian pasakyti-jus tikrai nusisnekate...) Kad geriausi moteru draugai yra gejai ir i juos panasus yra ne mano sugalvotas posakis, o tiesiog liaudies ismintis, paremta faktais ir stebejimais;)) Beje, jei vyras nera koks beviltiskai moteriskas, megstantis plepeti-butent plepeti su moterimis, tai pasakyk, kam jam, turint ta vienintele ar zmona dar reikia kruvos draugiu?:)) ka, draugu neuztenka, kolegiu? Dar butina begti plepeti i kinus, kabakus ir kt? O kad vyrai subobejo tai anokai cia paslaptis. Tik aciu D kad ne visi:))
Tamsta, reikia skaityti visa mano pasisakyma, o ne dalele ir tada gal rasite ten argumentu. Apie kokia dar liaudiska isminti kalbate? tai nustoburejes, kvailas, neturintis pagrindo stereotipas. Jei zmogus yra issilavines, modernus ir neturi jokiu isankstiniu nusistatymu, tai jam bus vienodai su kuo jis bendrauja: moterimi ar vyru. Jei jus tamsta, pirmiausia, ziurit i lyti tai man jusu gaila ir gaila jusu poziurio i gyvenima.
Jei jusu vyro idealas - vyrukas, kuris guli ant sofos, nemoka pasireikti ir neturi draugu, bet yra visada salia jusu kaip koks suniukas tai valio... Aisku tikriausiai jusu pavydas jums neleistu, kad jusu draugas turetu savo asmenini gyvenima, kuris nebutu per daug susijes su jumis. Ar tai yra blogai? Ar blogai jei jusu antroji puse turi savo gyvenima? Manau, kad ne. Apie subobejusius vyrus irgi nusisnekat. Galbut vyrai ir subobejo, bet jusu ziniai, tai vyksta ne del to, kad vyrai pradejo su moterimis bendraut ir draugaut, o todel, kad moteris prisieme dali vyro atsakomybes t.y. moteris pakilo, o vyrai siek tiek nusileido.
Jokie kolegos negali atstoti draugu, nes tai visiskai kitoks bendravimas. Sita irgi turetumet zinoti