Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Mano vaikinas turi daug draugių

Mano vaikinas turi daug draugių

Lexxas

L

272 įrašai

2009/01/08 05:55:47 05:55:47

smilgute: Juventino, nedemagogink, ok?;)) Vel nukrypai nuo temos..kazkaip vis nukrypsti, shkiasi.. Mes cia kalbam ne apie viena kaip pirstas asmeni, o turinti kruva BUTENT moteriskos lyties draugiu. Na, sakoma geriausi motery draugai yra gejai arba panasus i juos:)) Taip kad rimtos sirdies drauges turbut nelabai lemta ir tuo labiau neverta tureti;)))

tamsta tikrai nusisnekate... Is kur cia dabar atsirado toks teiginys, kad vyras turintis daug draugiu yra moteriskas? Nesuprantu kovojat uz lygias teises ir t.t. bet kazkoki vyra suabsoliutinat vos ne kaip setona vien del to kad jis turi daug draugiu. Ir kas yra daug? 2 arba 3 ar 4? 6 men. tai tikrai nera daug ir galbut zmogus nenori prarasti geru draugu ir tiek. Klausimo autore pati turi stengtis susipazinti su draugemis, pabendrauti kad isitikintu kad viskas ok. Jei draugas vengs sito tai galbut jis koks mergisius.

smilgute

S

253 įrašai

2009/01/08 06:35:37 06:35:37

Lexxas, kai nera argumentu, lengviausian pasakyti-jus tikrai nusisnekate...) Kad geriausi moteru draugai yra gejai ir i juos panasus yra ne mano sugalvotas posakis, o tiesiog liaudies ismintis, paremta faktais ir stebejimais;)) Beje, jei vyras nera koks beviltiskai moteriskas, megstantis plepeti-butent plepeti su moterimis, tai pasakyk, kam jam, turint ta vienintele ar zmona dar reikia kruvos draugiu?:)) ka, draugu neuztenka, kolegiu? Dar butina begti plepeti i kinus, kabakus ir kt? O kad vyrai subobejo tai anokai cia paslaptis. Tik aciu D kad ne visi:))

Ela

E

4 įrašai

2009/01/08 08:45:07 08:45:07

Smilkalas: Ar tu dažnai būni pavydi, įtari, ar čia tik su šituo vaikinu dėl jo susitikimų? Jei antras variantas, tai čia tikriausiai sveika moteriška nuojauta bando tave apsaugoti. Ar jis supažindino tave su tom draugėm, su kuriom jis susitinka? Per šešis mėnesius bendravimo turėjo atsirasti progų supažindinti su ne viena iš jų. Jei ne - tikrai labai įtartina.

Beje, jei jis tau neištikimas - teisybės iš jo neišgirsi. Gali remtis tik jo poelgiais.

ŠIaip aš nesu pavydi. Jeigu būčiau, matyt nebūčiau tiek su šituo vaikinu išbuvusi. Kelias jo drauges pažįstu, nes teko būti bendruose vakarėliuose, bet šiaip jis neskuba manęs su savo draugėmis pažindinti ir retai kur nors į savo draugų susibėgimus vedasi.

smilgute

S

253 įrašai

2009/01/08 09:16:46 09:16:46

Siulyciau mesti ta vaikina ir tapti viena is jo draugiu:))) Tikrai geresnis variantas. Be to dar ir issiaiskintum , ka jis su tom draugem veikia:))))

Smilkalas

S

82 įrašai

2009/01/08 09:31:07 09:31:07

Ela: ŠIaip aš nesu pavydi. Jeigu būčiau, matyt nebūčiau tiek su šituo vaikinu išbuvusi. Kelias jo drauges pažįstu, nes teko būti bendruose vakarėliuose, bet šiaip jis neskuba manęs su savo draugėmis pažindinti ir retai kur nors į savo draugų susibėgimus vedasi.

Panašu, kad tu ir jis skirtingai vertinate judviejų santykius. Ar jis tave laiko savo mergina, ar tik dar viena drauge? Jei visgi laiko mergina, tai tau reiktų susimąstyti, ar tai ką gauni iš vaikino tikrai tave tenkina (būtent gauni, o ne tikiesi ar svajoji gauti).

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/01/08 12:43:24 12:43:24

As taip pat turiu daug draugiu merginu (daug tai yra apie 100). Ir nors jos tik drauges, bet isduosiu paslapti- beveik su visomis kartais galima pasidulkinti draugiskai. Todel tau atsakymas yra paprastas- jei vaikinuo rupi mergina, jis neiesko kitu.

smilgute

S

253 įrašai

2009/01/08 13:51:05 13:51:05

Bingo, Zigfrid, kaip visada i desimtuka:) Nori nenori vyras, draugaudamas su moterimi pagalvos, o kas butu..jeigu...o nuo minciu iki darbu vienas zingsnelis:))

juventino

J

94 įrašai

2009/01/08 16:38:22 16:38:22

smilgute: Lexxas, kai nera argumentu, lengviausian pasakyti-jus tikrai nusisnekate...) Kad geriausi moteru draugai yra gejai ir i juos panasus yra ne mano sugalvotas posakis, o tiesiog liaudies ismintis, paremta faktais ir stebejimais;)) Beje, jei vyras nera koks beviltiskai moteriskas, megstantis plepeti-butent plepeti su moterimis, tai pasakyk, kam jam, turint ta vienintele ar zmona dar reikia kruvos draugiu?:)) ka, draugu neuztenka, kolegiu? Dar butina begti plepeti i kinus, kabakus ir kt? [b:3c736tjs]O kad vyrai subobejo tai anokai cia paslaptis[/b:3c736tjs]. Tik aciu D kad ne visi:))

xa,o kas jiems padejo subobet ? ar tik ne "tu nejautrus gyvuly", "kaip tu gali vaiksciot taip atrodydamas", "as negaliu ziuret i tavo oda, eik ir pasitepk mano kremu" ir panasus atvejai?
beje,smilgute, kas per taisykles, kad draugai privalo but tik tos pacios lyties?

juventino

J

94 įrašai

2009/01/08 16:39:45 16:39:45

smilgute: [b:2jd4tt56]Siulyciau mesti ta vaikina ir tapti viena is jo draugiu:)))[/b:2jd4tt56] Tikrai geresnis variantas. Be to dar ir issiaiskintum , ka jis su tom draugem veikia:))))

tai aisku, juk kai susirandi "rimta drauge" tai daugiau nieko pasaulyje nereikia,uztenka bendraut vienas su kitu

juventino

J

94 įrašai

2009/01/08 16:42:02 16:42:02

Zygfrid: As taip pat turiu daug draugiu merginu (daug tai yra apie 100). Ir nors jos tik drauges, bet isduosiu paslapti- beveik su visomis kartais galima pasidulkinti draugiskai. Todel tau atsakymas yra paprastas- jei vaikinuo rupi mergina, jis neiesko kitu.

be abejo, ne su draugem pasidulkint tai tikrai neimanoma lietuvoj siais laikais,ane?
beje, kalba neina apie kitu ieskojima. kalba eina apie tas drauges, kurios pas vaikina buvo dar iki susipazistant su esama mergina. mano subjektyvia,kuklia,ir pasak smilgutes, absoliuciai neteisinga bei demagogiska nuomone, tai cia visai skirtingos situacijos..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume