Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Mano vaikinas turi daug draugių

Mano vaikinas turi daug draugių

Ela

E

4 įrašai

2009/01/07 09:43:25 09:43:25

Sveiki.
Norėčiau su Jumis pasidalinti savo problema.
Mes su vaikinu kartu jau 6 mėn. Viskas lyg ir neblogai, tik man labai nepatinka, kad jis turi daug moteriškos lyties draugių. Vis susitinka dviese su kuria nors, eina į kinus, į kavines. Man tai dažnai atrodo panašu į pasimatymus, nors jis tvirtina, kad taip nėra. Nežinau ką ir galvoti. Gal jis man neištikimas...
Ką manote? Ar aš pagrįstai nerimauju?

Smilkalas

S

82 įrašai

2009/01/07 10:22:52 10:22:52

Ar tu dažnai būni pavydi, įtari, ar čia tik su šituo vaikinu dėl jo susitikimų? Jei antras variantas, tai čia tikriausiai sveika moteriška nuojauta bando tave apsaugoti. Ar jis supažindino tave su tom draugėm, su kuriom jis susitinka? Per šešis mėnesius bendravimo turėjo atsirasti progų supažindinti su ne viena iš jų. Jei ne - tikrai labai įtartina.

Beje, jei jis tau neištikimas - teisybės iš jo neišgirsi. Gali remtis tik jo poelgiais.

smilgute

S

253 įrašai

2009/01/07 11:04:18 11:04:18

Visiska nesamone!:))) Arba vaikinas beviltiskai moteriskas, ir su vyrais neranda bendros kalbos arba jis dar labai jaunas, nenori ipareigojanciu santykiu, bet pana tureti nori:) taip kad dar renkasi ir vis begioja tai su viena, tai su kita:))) Bet siaip tai atrodo idiotiskai:)) Ir dar-idomu ar jis nepriestarautu, jei Tu taip begiotum su berniukais, vis skirtingais-tai i svecius pas kuri nors, tai i kina, tai i teatra. Beje, is kur jis turi tiek laiko??? Turbut nieko neveikia;)))

juventino

J

94 įrašai

2009/01/07 12:24:32 12:24:32

smilgute: Visiska nesamone!:))) Arba vaikinas beviltiskai moteriskas, ir su vyrais neranda bendros kalbos arba jis dar labai jaunas, nenori ipareigojanciu santykiu, bet pana tureti nori:) taip kad dar renkasi ir vis begioja tai su viena, tai su kita:))) Bet siaip tai atrodo idiotiskai:)) Ir dar-idomu ar jis nepriestarautu, jei Tu taip begiotum su berniukais, vis skirtingais-tai i svecius pas kuri nors, tai i kina, tai i teatra. Beje, is kur jis turi tiek laiko??? Turbut nieko neveikia;)))

visiska nesamone yra tamstos pareiskimas.
is kur turi laiko? gee, o tai dirbantis zmogus turi amzinai neturet laiko,ar kaip cia gaunasi ?
as,pvz,irgi turiu daug moteriskos lyties draugiu. ir ka? as dabar,vadiansi, susirades drauge turesiu joms visoms pasakyt "jus man nebereikalingos" ? dar ko. as greiciau praspirsiu ta pana,kuri man draus turet drauges. btw, jei vaikians turi drauges,dar nereiskia,akd su jom miega. jei vaikinas neturi draugiu,dar nereiskia, kad jis yra isitikimas. va taip vat.

smilgute

S

253 įrašai

2009/01/07 12:32:24 12:32:24

Juventino, ko cia pykstat, as issakiau savo ir savo draugiu bei pazistamu nuomone:)) Musu tokie vyrai, turintys daug draugiu nezavi-svelniai tariant:) Be to, rimtai dirbantis, o ne s..malantis zmogus tikrai netures laiko lakstyti su kruva draugiu:)) Nebent tai ir yra jo darbas:)))))

juventino

J

94 įrašai

2009/01/07 12:59:10 12:59:10

smilgute: Juventino, ko cia pykstat, as issakiau savo ir savo draugiu bei pazistamu nuomone:)) Musu tokie vyrai, turintys daug draugiu nezavi-svelniai tariant:) Be to, rimtai dirbantis, o ne s..malantis zmogus tikrai netures laiko lakstyti su kruva draugiu:)) Nebent tai ir yra jo darbas:)))))

buta cia ko pykt.
nezavi tai nezavi, aisku, jei manai, kad vienas kaip pirstas kandidatas yra geresnis uz turinti daug draugu,tegu ir piresingos lyties, tai cia tavo teise
beje, jau kuo kuo, o laiko stygium man kazkur su kuo iseit tikrai nesiskundzu,nors ir darba normalu turiu,ir dar mokausi. tiesiog, matai, miegot galima eit ne tik po "panoramos"

smilgute

S

253 įrašai

2009/01/07 14:08:18 14:08:18

Juventino, nedemagogink, ok?;)) Vel nukrypai nuo temos..kazkaip vis nukrypsti, shkiasi.. Mes cia kalbam ne apie viena kaip pirstas asmeni, o turinti kruva BUTENT moteriskos lyties draugiu. Na, sakoma geriausi motery draugai yra gejai arba panasus i juos:)) Taip kad rimtos sirdies drauges turbut nelabai lemta ir tuo labiau neverta tureti;)))

sypsnis

S

3 įrašai

2009/01/07 18:20:40 18:20:40

zinai tokie santykiai toli nezengs jei jam neparodysi kokia tu:) susitik pati su vienu ar kitu nueikit i kavine:) butinai jam papasakok su kuom susitikus buvai:) stebek jo reakcija...suprasi iskart kiek jusu santykiai dar gales testis...ir patarciau nesilaugti kol jis tave mes,.. nes mesti yra lengviau nei buti paliktam:) ir dar klausimelis kiek kartu matei savo akimis jog jis eina kazkur su kazkokia?... beje negalvok kad visi tie patarimai is pirsto lauzti... tokia situacja kaip tavo patyriau ir as:) tokie santykiai prasidejo mazdaug nuo 5 menesio draugystes ir tesesi iki 15 menesiu:)

Raa

R

103 įrašai

2009/01/07 20:15:25 20:15:25

6 mėnesiai - tik laiko tarpas. Kiek jūs iš tikro artimi? Ar esi įsitikinusi, kad esi ne jo draugė, o mergina? Jei tave neramina jo draugės - jam ir pasakyk. Jei tai draugės, kurios yra neatsiejama gyvenimo dalis - tegu supažindina tave su jomis ir tu pati spręsk koks jų likimas.

O aš turiu keletą bičiulių vyrų. Tačiau.. kaip taisyklė - kai tik aš susirandu kokį rimtesnį draugą ar kurio horizonte pasirodo "gyvenimo meilė" šis bendravimas sulėtėja., Beje, aš ir su moterimis draugėmis kiek mažiau bendrauju, kai savo laiką imu skirti išrinktajam. Visi mes užsiėmę. Prioritetų klausimas kam skiriame savo laiką.

juventino

J

94 įrašai

2009/01/07 21:49:13 21:49:13

smilgute: Juventino, nedemagogink, ok?;)) Vel nukrypai nuo temos..kazkaip vis nukrypsti, shkiasi.. Mes cia kalbam ne apie viena kaip pirstas asmeni, o turinti kruva BUTENT moteriskos lyties draugiu. Na, sakoma geriausi motery draugai yra gejai arba panasus i juos:)) Taip kad rimtos sirdies drauges turbut nelabai lemta ir tuo labiau neverta tureti;)))

na na,ir kurgi as nukrypau nuo temos?
kai pasakiau,kad galima turet kruva draugiu IR nemiegot su jom, ar kai pasakiau, kad drauges galiam turet ir neveltedziaujant?
beje, kas dabar krypsta nuo temos, del visiskai neaiskiu priezasciu cia gejus ikisdama,a?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume