Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar tikite meile?

Ar tikite meile?

dainelė

D

1512 įrašai

2008/12/08 12:13:50 12:13:50

Visa šita svetainė tik ir skirta meilės reikalams, bet kadangi iki šiol (forumuose, žurnaluose, tinklaraščiuose) nesugebėjom rasti bendro sutarimo, KAS YRA MEILĖ, visos diskusijos panašios į nesėkmingą Babelio bokšto statybą.
Dievas, kuris yra Meilė, atėjo ir sumaišė jiems kalbą...
Manau, jei nesikreipsi į Jį - tą tikrąją Meilę,- kad tinkamai išverstų kito žmogaus žodžius, taip ir gyvensi svetima(s) tarp svetimų.

Glamour

G

215 įrašai

2008/12/26 21:06:36 21:06:36

Man nepatinka, kai rašo "moterys genetiškai užprogramuotos būti pragmatiškomis..." Na, esu toks žmogus, kuris tiki, kas moteris yra žmogus, moka klausytis muzikos, jūros ošimo, skaityti, liesti, jausti kutenimą, užuosti druską, atskirti gerą vyną nuo prasto ir t. t... todėl, įvaldžiusi šią patirtį, turi individualumo. Taigi, ieško ir vyro, kuris ją suprastų, su kuriuo yra rezonansas... ir tai normalu - tą daro ir vyrai. Tik tada galima meilė. Na, žinoma, yra moterų, kurios pirmiausia tenori tik, kad jas glostytų, sakytų komplimentus ir vien dėl to gali pamilti ir priimti meilę. Bet man norisi daugiau. Nebuitiško vyro, neužsikrušusio pinigų kalimu ir kompleksais, su daug patirties, turinčio save, stipraus dvasia, bet ne plieninio. Ir tų reikalavimų - tikra tiesa, daugybė. Bet kaip kitaip? Negi vadinsi meile ryšį, kur vienas kito nesupranta, kur vyras eina pasikalbėti su draugais, o moteris - su draugėm... kurie susitinka tik lovoje ir prie katilo bulvių ar skaitliuko?

šiaip

Š

12 įrašai

2009/01/06 20:47:19 20:47:19

o taip, tikėjau meile, kol ji manes nepriplojo prie zemes...

fuflo1296829171_db

F

3 įrašai

2009/01/07 10:06:59 10:06:59

Taip tikiu kas ja netiki tik sau gyvenima kartina

ilgakoje

I

17 įrašai

2009/01/07 10:44:42 10:44:42

meile gyvenimo variklis, visad yra ir bus skeptiku, kritiku, kiekvienm savo. Bet as tikiu ir ji tikrai suteikia nauju jegu, sparnus.. Tik aiksu, kai ilgesni laiko tarpa ta meile neuzklysta atsiranda abejones, bet giliai sirdy esu optimsite ir visad tikiu Ja:)

Raa

R

103 įrašai

2009/01/07 20:45:12 20:45:12

Tikiu meile, Zigmundu Froidu ir Biochemija.

Raa

R

103 įrašai

2009/01/07 20:51:26 20:51:26

alicijute: siaip netgi stipresni isimylejima paskutini karta buvau patyrusi 11 klasej. neisivaizduoju ka tai reiskia pamesti galva del kazkokio vyro, noreti kurti su juo seima. taip yra dus kirtingi dalykai - seimos kurimas ir tiesiog santuoka.
kartais jauciuos kai kita - isvaizda tarsi eiliniu paneliu kai draugai sako auksciausio lygio vidutinioke taciau asmeniniame gyvenime tarsi pazenklinta

Alicijute, o gal gal galėtum pakomentuoti ir išplėtoti šias mintis:
1) taip yra dus skirtingi dalykai - seimos kurimas ir tiesiog santuoka. O tai kažkaip perskaitau, kad santuoka dar tau nereiškia šeimos kūrimo?
2) prieš tai rašei, kad lauki jubiliejaus - o kiek tau metų, jei ne paslaptis?

2349id_lugnė

2

21 įrašai

2009/01/09 16:41:55 16:41:55

Aš manau, kad kiekvienas turime savitą supratimą apie meilę, vieni yra įsitikinę , kad meilės nėra, kiti galvoja, kad meilė gali aplankyti tik kartą gyvenime, o kiti teigia,kad galima mylėti daugelį žmonių tuo pačiu metu. Aš galvoju, tie , kurie neigia , kad meilės nėra, būna patyrę nelaimingą meilę. Pritarčiau vieno rašytojo minčiai, kad meilė yra tai, kaip ją apibrėžia mylintis žmogus. Aš vieną kartą mylėjau, bet tikiu , kad pavyks įsimylėti ir dar kartą.

Katyte

K

7 įrašai

2009/01/12 00:42:13 00:42:13

gyvenimas jau toks yra as supratau db kas yra tikroji meile, manau ir jus tai suprasit draugavau su vaikinu pries 1 metus ir 5 men isiskyrem tiesiog jis mane paliko bet y labai mylejau be galo niekada nemaniau kad bus taip skaudu isiskirti,4 menesius visus praverkiau klausydavaus tu dainu kur kartu klausydavomes tiesiog nors skaudu budavo bet klausydavaus,praejus kiek laiko susiradau vaikina atrode kad jau y pamirsau buvau laiminga su naujuoju su juo draugavau 10 men bet as vis prisimindavau ta kur tikrai mylejau po kiek laiko supratau kad nenoriu nei saves apgaudineti nei draugo,palikau y toliau stengiaus gyvent prabegus tiek laiko vis galvodavau kaip reikia susigrazinti ta kury myliu is ties bet vis galvojau ar as jam dar rupiu gal jau kita turi? bet va prabegus 1 ir 5 menesim mes kartu ir y myliu vis labiau ir daugiau tai jums reikia sprest ar tai tikra meile?

Princiupesa

P

29 įrašai

2009/01/14 09:11:33 09:11:33

Meile amzina, keiciasi tik partneriai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume