Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar tikite meile?

Ar tikite meile?

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/12/06 10:08:12 10:08:12

Ne viena karta nuvile,bet vis dar tikiu:)

Zygfrid

Z

878 įrašai

2008/12/06 11:32:37 11:32:37

Mes susikuriame gyvenima toki, kokio mes norime. Jei tau atrodo, kad toks jausmas kaip meile yra nesveikas, tai man taves gaila. Zinau, kad jausmams reikia 2 zmoniu, bet jei visos taip manys kaip tu..
Kuo blogas fanatizmas? Be fanatizmo zmogus yra vidutinybe. Tau rupi praktinis gyvenimas, tau reikia zmogaus kuris nedaro nesasmoniu, Pas mane su praktiniu gyvenimu viskas gerai,- ieskau jausmu. Ir darau nesamones. Zmones skirtingi. Man labiau patinka svascioti apie meile, nei apie ateinancia ekonomine krize. Is Jusu pasakymo susidaro vaizdas, kad niekuo nebetikite...

ak

A

82 įrašai

2008/12/06 14:42:58 14:42:58

Gerbiamasis,Zygfrid, jeigu nesugebate padaryti teisingu isvadu, bent jau garsiai ju nesakykite.

Kas sake, kad meiles jausmas - nesveika? Ar ash apie tai kalbejau? - Ne. Tai kam reikia tokiu nesamoniu prisigalvot?

as dar karta galiu pakartot - ne apie meile, kaip apie atskira objekta, svaigti reikia, o apie zhmogu, kuris tau suteikia laime ta jausma jausti, priimti ir dalintis ;)
tai yra mazhas niuansas, kaip pazhiuresi i ta pati dalyka. Bet butent chia ir yra esminis skirtumas. Ar tu myli zhmogu ar meile :P

O fanatizme nematau nieko gero. Visishkai nieko. Ir tai niekaip nepapildo vidutinybes statuso. Jei esi vidutinybe, tai vietiek juo liksi net budamas fanatiku :)))

Zygfrid

Z

878 įrašai

2008/12/06 14:49:13 14:49:13

As ir sneku apie zmones. Apie zmones kurie vertina jausmus. O ne atskirai apie jausma.
Visgi nesutikciau del Jusu nuomones apiefanatizma. Del fanatizmo pasaulis juda i prieki. Tik klausimas kaip Jus ta savoka suprantate.

Simmona

S

16 įrašai

2008/12/06 16:00:16 16:00:16

Na , man Zygfrid mintys pasirode irgi keistos, nustebino:-) galbut zmogaus patirtis tokia... bet kad moteris neiesko meiles ir ziuri kaip i penkiolikmeti, tai isgirdusi...Na,nei as nei dauguma mano pazistamu moteru su tuo nesutiktu...tikrai norisi jaustis mylima, tikrai, manau meile santykyje svarbiausia, o ne kiti privalumai... zinoma, gali buti taip, kad pati aklai isimyli ir nematai, jog nesi mylima....Tuomet tai ir ieskai visokiu privalumu, kad pateisinti buvima su zmogum, nes paslapcia viliesi-gal visgi...bet manau, tikram rysyje, kuris ne isskaiciavimu paremtas, o bendryste, kuria kartais ir paaiskinti sunku, ne kokie tai atskiri privalumai, o butent rysys, meile kaip apsisprendimas rupintis zmogum, buti uz ji atskingu...as taip meile suprantu, nors tai labai nevienareiksmiska, bet as meile tikiu. apskritai gyvenime ir bendravime meile-tai pozicija... Na, o santykyje, jei jau moteris nustemba, kad vyras apie meile kalba, greiciausiai, ji jo nemyli:-)
Aisku, daugzodziavimas, perdaug saldumo, kuris nuo darbu skiriaisi-tai tikrai nieko gero:-)

Simmona

S

16 įrašai

2008/12/06 16:02:42 16:02:42

p.s. manau, kad meile-tikrai ne vien jausmas.....Tai kur kas daugiau ir labai skiriasi nuo isimylejimo:-)

alicijute

A

149 įrašai

2008/12/06 16:58:55 16:58:55

Meiles nera.
duok Dieve rasti bent tinkama su zmogu kuris nebutu slykstus ir su kuriuo imanoma gyventi be konfliktu

Simmona

S

16 įrašai

2008/12/06 18:17:51 18:17:51

Ar nemyli jokio zmogaus ir jokio nemylejai? gal cia nusivylimas kalba.... gyvenant su mylimu ir mylinciu zmogum taip pat gi buna konfliktu ir visokiu jausmu, meilej ir neapykanta telpa... bet meile yra, kitas klausimas-ar mokam ja kurti ir ja dalintis:-) be tikejimo ja-niekaip....

alicijute

A

149 įrašai

2008/12/06 19:14:42 19:14:42

na lyg esu priskyriama prie gan graziu. viska turiu bet meiles ne. kazkaip neteko patirti o jau prie apvalaus jubilejaus arteju

alicijute

A

149 įrašai

2008/12/06 19:43:22 19:43:22

siaip netgi stipresni isimylejima paskutini karta buvau patyrusi 11 klasej. neisivaizduoju ka tai reiskia pamesti galva del kazkokio vyro, noreti kurti su juo seima. taip yra dus kirtingi dalykai - seimos kurimas ir tiesiog santuoka.
kartais jauciuos kai kita - isvaizda tarsi eiliniu paneliu kai draugai sako auksciausio lygio vidutinioke taciau asmeniniame gyvenime tarsi pazenklinta

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume