staripsnis geras, taciau labiau isryskinami vyro jausmai..Kiek moterys turi kenteti..kai turi speti viska..ir vaikeliu pasirupinti,gerai jei vaikelis ramus..o jei ne? ir namus sutvarkyti..ir valgyti padaryti.. o jei dar uztrunki, tai amzinas klausimas-kur tu taip ilgai buvai? tau seima nerupi? tie klausimai vercia tiesiog skradziai i zeme sulysti.. o jie tiesiot gryze is darbo issitiesia ant lovos ir verkslena kaip pavargo.. o vakare..kai vaikelis ramus ir miega..norisi kuo greiciau kristi ir paciai i lova apsisukti ant sono ir miegoti..o dar reikia pakesti klausimus..-tai ka siandien ir vel nieko neduosi? Tai kur vyru supratimas? kodel issisnekant jis vis tiek daro ta pati...kartais net specialiai,kad suerzintu, zinodamas jautrias vietas..kartais visiskai suprantu, kodel motinos nuzudo savo vaikus ar nusizudo pacios..Mano situacijoje..nemoriu nei vaikelio prarasti..noriu augti kartu su savo dukrele..myliu ja labai ir atiduodu viska..visas jegas..visa laisva laika..ir nepriekaistauju vyrui,kad jis nesupranta.. zmogus esu..ir ji suprantu..bet is jo to negaunu..kodel jiems taip sunku pripazinti,kad viskas..jis jau rimtas seimo vyras ir turi atsakingai i viska ziureti.. neuzdavineti kvailu klausimu..kur taip ilgai buvai? Ka tu siandien veikei?Ir kt.. O kur dar jo seimos nepasitenkinimas manimi? Smerkia net ir del to,kad patarimu kreipiuosi i savo tevus.. Atrodo,kad visi pasaulyje mano,kad esu netikusi motina,isskyrus mano mama.. Tik is jos gaunu paguoda ir palaikyma..realius patarimus.. o ne paliepimus,kaip is vyro tevu..O jei dar padarai taip,kaip man reikia ir jiem tai nepatinka, tuomet isvis tik isnykti tesinori.. sunkaii suprantama situacija, bet kodel niekas nediskutuoja apie tai, kaip moterims buna sunku.Kodel nera konkreciu straipsniu vyrams apie tai,kaip moteris suprasti..kaip joms buna sunku..ir kaip reikia ne tik fizines bet ir psichologines pagalbos.. o perskaite apie tai,kad vyrams sunku..atsiranda dar daugiau priekaistu, -va,matai, tu manes nesupranti! Paziurek ka raso.. visa tai vercia griebtis uz galvos...