Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Tarpusavio nesutarimas santuokoje

Tarpusavio nesutarimas santuokoje

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/10/02 19:53:49 19:53:49

regis vaikai tikrai keicia santykius...yra siame forume tema''Kodel vyras nenori vaiko?''galetu zmones uzklyst ir paskaityt:)
ka galeciau patarti Dalelei:
pabandyk,kaip nors isleto vyra itraukt i vaiko rupinimasi namie...pradek,kad ir nuo tokiu dalyku,kai begu iki parduotuves nupirkti ko nors...kita karta pasistenk laika prailgint,kad ir tokiu pasiteisinimu,kad pakeliui sutikau drauge ir uzsiplepejau...laika ilgint isleto ir lai vyras pamato,kad vaikeliu rupintis taip pat sunkus darbas,bet kai igundi,nieko ten sunkaus,svarbu,kad ta vyras suprastu pats,ne karo keliais:)

minx_girl69

M

11 įrašai

2008/10/10 19:06:26 19:06:26

aciu labai uz jusu mintis.. tikrai duag ir mes kalbejomes..ir atrodo viskas gerai.. bet apsisuka ir vel tas pats.. Myli jis mane ir as ji.. bet nejaugi tuos nesutarimus lengviausia spresti skirybomis? kam viska taip greitai sugriauti,kai viskas buvo taip grazu.. realiai pazystami esame 6 metus.. pries vestuves ir visa kita sutareme gan pavydetinai graziai.. bet netikiu,kad vedybinis gyvenimas taip viska gali pakeisti? Tiesa,kad pavargstame ir tikrai norisi pabuti tik dviese..bet tikrai sunku istrukti is namu.. O Dalele tai puikiai suprantu ..situacija tokia pazystama.. O kur supratimas is vyru puses? Nesiojome aukselius savo 9 menesius, gimdeme..visgi koks perversmas organizmui.. kas pades islysti is pogimdyvines depresijos jei ne vyras.. Jie tai supranta, bet nieko nedaro.. :( skaudu.. kai atsiduodi visa sirdim seimai, buni nuo ryto iki vakaro su vaikeliu ir stengiesi kaip bite ir namus kuo svaresnius palaikyti.. bet.. ir tai atsirana priekaistai nepasitikejimas ir kitka.. sunku ir netnebezinai ar dar beverta ka daryti.. o gal paprasciausiai susitaikyt ir gyvent tuo? kodel vyrai taip apsisarvuoja vedybomis?

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/10/10 20:21:18 20:21:18

kaip sakant seima istiko krize o ar ji atlaikys ja pamatysit patys...niekas nevyksta veltui,poelgiai turi savas priezastis,motivacijas,kodel taip elgiamasi...kantrybes ir galbut sekmes palinkeciau;)

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/10/11 21:34:38 21:34:38

taigi nera sunku vaiku rupintis,nei finansiniu atzvilgiu nei keiciant pampersa...svarbiausia kaip pati pora tame ''darbe'' sutars...

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/10/15 17:06:31 17:06:31

kaip tik siandien i zurnala apie tai yra irasytas neblogas straipsnis...:)

Grytutė

G

2 įrašai

2008/10/16 06:46:33 06:46:33

Man irgi tas straipsnis patiko ( http://www.darnipora.lt/zurnalas/uncategorized/pirmieji-menesiai-po-vaiko-gimimo-kas-pasikeicia-seimoje-1757.html ).

Man su vyru irgi buvo sunkus laikotarpis po vaiko gimimo. Erzinomės, pykomės, galiausiai abu supratom, kad jei nepradėsim šnekėtis iš esmės nieko nebus... Pasipasakojom, kaip jaučiamės, kas nepatinka ir nuo tada truputį lengviau tapo :) Ir prie vaikelio atsiradimo prisitaikius daug streso nukrito ;)

minx_girl69

M

11 įrašai

2008/10/16 09:28:14 09:28:14

staripsnis geras, taciau labiau isryskinami vyro jausmai..Kiek moterys turi kenteti..kai turi speti viska..ir vaikeliu pasirupinti,gerai jei vaikelis ramus..o jei ne? ir namus sutvarkyti..ir valgyti padaryti.. o jei dar uztrunki, tai amzinas klausimas-kur tu taip ilgai buvai? tau seima nerupi? tie klausimai vercia tiesiog skradziai i zeme sulysti.. o jie tiesiot gryze is darbo issitiesia ant lovos ir verkslena kaip pavargo.. o vakare..kai vaikelis ramus ir miega..norisi kuo greiciau kristi ir paciai i lova apsisukti ant sono ir miegoti..o dar reikia pakesti klausimus..-tai ka siandien ir vel nieko neduosi? Tai kur vyru supratimas? kodel issisnekant jis vis tiek daro ta pati...kartais net specialiai,kad suerzintu, zinodamas jautrias vietas..kartais visiskai suprantu, kodel motinos nuzudo savo vaikus ar nusizudo pacios..Mano situacijoje..nemoriu nei vaikelio prarasti..noriu augti kartu su savo dukrele..myliu ja labai ir atiduodu viska..visas jegas..visa laisva laika..ir nepriekaistauju vyrui,kad jis nesupranta.. zmogus esu..ir ji suprantu..bet is jo to negaunu..kodel jiems taip sunku pripazinti,kad viskas..jis jau rimtas seimo vyras ir turi atsakingai i viska ziureti.. neuzdavineti kvailu klausimu..kur taip ilgai buvai? Ka tu siandien veikei?Ir kt.. O kur dar jo seimos nepasitenkinimas manimi? Smerkia net ir del to,kad patarimu kreipiuosi i savo tevus.. Atrodo,kad visi pasaulyje mano,kad esu netikusi motina,isskyrus mano mama.. Tik is jos gaunu paguoda ir palaikyma..realius patarimus.. o ne paliepimus,kaip is vyro tevu..O jei dar padarai taip,kaip man reikia ir jiem tai nepatinka, tuomet isvis tik isnykti tesinori.. sunkaii suprantama situacija, bet kodel niekas nediskutuoja apie tai, kaip moterims buna sunku.Kodel nera konkreciu straipsniu vyrams apie tai,kaip moteris suprasti..kaip joms buna sunku..ir kaip reikia ne tik fizines bet ir psichologines pagalbos.. o perskaite apie tai,kad vyrams sunku..atsiranda dar daugiau priekaistu, -va,matai, tu manes nesupranti! Paziurek ka raso.. visa tai vercia griebtis uz galvos...

asus

A

555 įrašai

2008/10/16 09:43:07 09:43:07

Manau jei motina sunu isauklejo taip,kad jo busimoji zmona tures laikyti 3 ar 4 namo kampus,tai jis ir galvoja kad taip turi but,nes jo motina juk taip pat dare.

asus

A

555 įrašai

2008/10/16 09:51:57 09:51:57

Ir labai smagu,kad ne visi vyrai yra tokie nesupratingi,bet yra tikrai suprantanciu ir padedanciu.

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/10/16 12:42:06 12:42:06

vistik labai svarbu,kaip labai yra darni pora,kaip sugeba sprest problemas...seimos isirimo akimirka...as paklausiau:ka darom...atsakymas:daryk ka nori...
Ar tai ne uzuomina,kad tik Tu ir tik Tu uz viska atsakingas?bandai issiaiskinti,kas negerai,tyla...regis vyras turetu suprast visas pasaulio tiesas,nes jis turi buti telepatas ir skaito kitu zmoniu mintis...o tai ar nevercia griebtis uz galvos?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume