Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodėl šeimos anksčiau buvo tvirtesnės ir laimingesnės?

Kodėl šeimos anksčiau buvo tvirtesnės ir laimingesnės?

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/09 12:04:57 12:04:57

Ramaz, o tu siūlei Glamour kovot kumščiais??? Bet juk tai moteris.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/09 12:57:35 12:57:35

Ramaz matau esi intrigantas idealistas:),esu siek lankes kovu menus ir tuo nesakau,kad esu nenugalimas...bet pakankamai ikalta proto,kur ir kada reikia mosikuotis kumsciais...o butent tada,kai realiai kyla gresme Tau arba Tavo artimui...
Ir gryztant prie temos kumsciu seimos nesutvirtinsi;)

Ramaz

R

87 įrašai

2009/01/09 13:00:23 13:00:23

beganti - Rimtai?! na tuomet reiketu nika pasikeisti... Hmm, o as jau rimtai buvau nusiteikes "ji" atkasti. Gaila, susirasinejo kaip vyras ir svarbiausia tikejaus kad bus kova...

Ramaz

R

87 įrašai

2009/01/09 13:04:38 13:04:38

Nerijus1981 - gal noretum kompensuoti Glamour netekti? Pasikalbesim su adminu, parodysim forumieciams kova, lai patys teisia. Tik su salmais, kam save demonstruoti, svarbu kova.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/09 13:28:48 13:28:48

Ramaz buciau kvailas,jei pulciau tenkint Tavo uzgaidas...;D,palieku Tau takeli irodynet savo vyriskuma;),palukek,buk kantrus, galbut atsiras tas kokio ieskai;)

Ramaz

R

87 įrašai

2009/01/09 16:58:32 16:58:32

Na taip, seimos todel ir griuva, moterys salia vyro jauciasi nesaugios. Pasaulis senas ir jame tiesos nekinta.

Glamour

G

215 įrašai

2009/01/09 21:45:17 21:45:17

Ramaz, pirma, esu ne "koks", bet, kaip suprantu, čia jau "tavo stilius" daiktus vadinti kitais vardais.

Dėl antros dalies, nesuprantu, kur tu man prieštarauji. Ir nematau, kur tau ten prieštarauti.

Nuo gyvenimo meno mokytojų, ačiū Dievui, pabėgti galima, nes nėra vieno kelio visiems, standartizacija čia netinka. Žinoma, yra visokie psichologai, dvasininkai ir pan., bet čia jau žmogaus pasirinkimas, ar juos rinktis.

labai gaila, kad dirbantį žmogų vadini bailiu ir pabėgusiu iš kovos... Na, juk negyvenu aš "darnioje poroje", tik retkarčiais užsuku... Bet jei labai nori, galima pakovoti, tik nesimušu, teks ieškot kitų būdų.

Ramaz

R

87 įrašai

2009/01/11 19:23:01 19:23:01

Ir vistik, kovos reikalingos, kas nera kovesis, tas nesupras kas yra kovos dvasia, kiek ji suteikia jegu, energijos, pakeicia poziuri i viska, kita vertus, po kovos zmogus tvirciau stovi ant koju, buna ramus,.. kam savo pykti lieti ant sutuoktinio, jei tam yra ringas. Kiek yra tokiu atveju, kai susikaupusi pykti, visai be reikalo, islieji ant savo pacio artimiauso zmogucio. Manau, kur kas geriau pareiti su melyne paakyje, nei skaudinti zmona.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/11 21:04:42 21:04:42

Ramaz: Ir vistik, kovos reikalingos, kas nera kovesis, tas nesupras kas yra kovos dvasia, kiek ji suteikia jegu, energijos, pakeicia poziuri i viska, kita vertus, po kovos zmogus tvirciau stovi ant koju, buna ramus,.. kam savo pykti lieti ant sutuoktinio, jei tam yra ringas. Kiek yra tokiu atveju, kai susikaupusi pykti, visai be reikalo, islieji ant savo pacio artimiauso zmogucio. Manau, kur kas geriau pareiti su melyne paakyje, nei skaudinti zmona.

Labai jau įdomus požiūris sakyčiau o nepagalvojai niekad, kad yra daugybė būdų kaip kovoti ir dėl ko kovoti ne vien kumščiais? Sakai susikaupusį pyktį? Įdomu iš kur jis susikaupia? Gal protingiau paieškoti dėl ko kaupiasi tas pyktis? ir spręsti tas problemas, o ne laikinai išsikrauti pamosavus kumščiais bare? O jei toje kovoje sutrypia kaip šunį taip pat jautiesi tvirčiau stovintis ant kojų ir ramesnis? ar grįžęs namo jau tada tikrai parodai savo vyriškumą ant tų kas tikrai neapsigins? Niekaip nesuprantu ir nesugebu pateisinti tokių, kurie mušasi šeimoje. Aišku žmonai geriau jei tu pareini su mėlyne, o ne jei užtaisai... bet jei žmona myli, nemanau, kad jei patinka matyti savo vyrą sumušta, tai mano nuomone jau geriau rinktis bet kokį kitą būdą išsikrovimui, nei kad muštis...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/11 22:00:23 22:00:23

Ramazai jei kaupiasi pyktis cia zinok ner gerai. Reiktu kreiptis tuo klausimu i gydytoja. Tik va pats ne medikas nezinau i kuri. Ar tai i psichologa ar tai i endokrinologa.... Gal daug sportuoji, kulturizma? Reiktu atsisakyti tam tikru preparatu

O siaip atsargiai su pasimosikavimais bare. As pvz kaip nesantis labai viziskai stiprus tureciau tau koja persauti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume