Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Amžina laikina draugystė

Amžina laikina draugystė

Milda

M

39 įrašai

2008/11/11 19:58:36 19:58:36

tai klaikiai sekina,ypač moterį. Nebent tu jį išnaudoji (pinigai, saugus sexsas), o jis tave (verdi, skalbi, tvarkai). Tai ne meilė, o interesų suderinamumas

DDaskus

D

30 įrašai

2008/11/14 14:46:50 14:46:50

Taip taip, as butent ir ieskojau panasios pagalbos ir eiluciu perskaityti, kaip vienas is jusu cia usiminete, jog kol 'patogu' partnerei ji nesakys nieko ir megausis ilgai. Mano merginai 31-eri, man 27-eri, metus draugaujame, tiesa, as esu Londone ji Vilniuje, per pastaruosius sesis menesius skraidziau i Lietuva bemaz kiekviena savaitgali... investicijos, islaidos i bendravima. Taremes jog ji atvaziuos pas mane, bet manau vedama daugybes abejoniu, nesiryzta, o as laukiu jau metus. Man vieneri metai tai daug, jai nezinau, nekalba, visada kaltina mane jog vel klausineju ir erzinu ja, bet kaip man kitaip suzinoti? Beto as neesu tikras jog ji nevaiksto su kitu man uz nugaros. Taigi, pasiuliau susituokti, sako pagalvosiu, siulau atvaziuoti gyventi cionai besalygiskai, ji nesako konkrecios datos... tik sako po naujuju metu... nejau as toks bukas maitintis iliuzijomis ir galvoti jog po naujuju kazkas pasikeis. Prasau, moterys, vyrai, merginos ir vaikinai, patarkite man kaip elgtis toliau, nes tokie santykiai labai erzina, vargina ir trukdo bendra savijauta. Aciu jums isanksto.

Ra

R

389 įrašai

2008/11/29 21:57:49 21:57:49

DDaskus,
Santykiai per atsatumą yra begalo sunkūs abiem. Tu prašai didelės aukos - mergina turi dėl tavęs mesti viską ir kraustytis ne į kitą miestą, bet į kitą šalį ir pradėti visą nuo 0. Tai labai rimtas žingsnis.
O tu jai pasipiršai? pasakei, kad nori su ja gyventi visą likusį gyvenimą? Jei ne - tai kodėl taip drąsiai reikalauji, kad ji atsisakytų savojo gyvenimo?

DDaskus

D

30 įrašai

2008/12/23 10:20:54 10:20:54

Jus esate teisi, laikas turetu padeti viskam isaisketi. Aciu uz nuosirdu patarima.

zvirbliukas

Z

3 įrašai

2008/12/28 16:38:58 16:38:58

As ir bendrauju su vyruku beveik 2 men., bet manes netenkina musu santykiai, jis mane pakviecia susitikti karta savaiteje, mes gerai praleidziame laika ir tiek... kai bandau kazka uzsiminti, kad reikia dazniau susitikti, kur nors nuvaziuoti, nueiti, jis sako; "neskubinkime ivykiu" bet mes ne mazi vaikai, man 37, jam 35m.

rima

R

4 įrašai

2008/12/30 16:49:25 16:49:25

Cha, tau dar pasiseke. Terminai trumpoki.
O ka pasakytum apie 2.5 m. pazadus del gyvenimo kartu, pagal principa "neskubinkim ivykiu", kai metu atitinkamai yra 40 ir 45.

Raa

R

103 įrašai

2009/01/12 13:04:31 13:04:31

zvirbliukas: As ir bendrauju su vyruku beveik 2 men., bet manes netenkina musu santykiai, jis mane pakviecia susitikti karta savaiteje, mes gerai praleidziame laika ir tiek... kai bandau kazka uzsiminti, kad reikia dazniau susitikti, kur nors nuvaziuoti, nueiti, jis sako; "neskubinkime ivykiu" bet mes ne mazi vaikai, man 37, jam 35m.

Tu jam nesi įsipareigojusi. Jei santykiai netenkina - susitikinėk su kitu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume